"Отчаяни съпруги" - сезон 5, тема 2

• 46 241
  • 444
  •   1
Отговори
# 225
При мен новият епизод, който изтеглих от Замунда е с лошо качество от средата нататък. Дано проблемът да е в моя "телевизор", макар че се съмнявам.

# 226
Аз я теглих от Арена и няма проблеми с качеството!

# 227
Попрехвърлих серията, за да видя за проблем, но и при мен няма (теглих от замунда). Сега обаче не мога да гледам... а ми стана доста интересно - кой е умрял?

# 228
# 229
При мен новият епизод, който изтеглих от Замунда е с лошо качество от средата нататък. Дано проблемът да е в моя "телевизор", макар че се съмнявам.

не съм я гледала цялата но я врътнах и нямам проблем. също теглих от замунда

# 230
  • Пловдив
Аз също нямах никакъв проблем. Не беше лоша серията, но този сезон нещо май куца(лично мнение). Има само една интрига с Дейв и това е. Тя и историята на Сюзън и новият й любим(забравих му името) не свърши кой знае колко интересно!!! Остава да чакаме и да се надяваме,че този Дейв без да иска ще събере пак Сюзън и Майк,защото тази Катрин хич не е за него ,натрапиха му я от нямане коя друга-никаква интрига. Thinking

# 231
пу, много ревах на тази серия Embarassed

на мен ми хареса, историята около Иди ми беше малко в повече  Mr. Green ...но иначе дадоха Габи в предишния й блясък..с реплика "I brought muffins" ми беше забавно.

Тина, има ли наистина такива квартали в щатите, всеки път като дадат улицата, едни треви, едни градини, птички пеят...?

# 232
Алегра аз съм търсила снимки в Гугъл на прословутата Уистерия Лейн и е същата, страхотно място!

И на мен ми беше тъжна историята, не ревах де Mr. Green за малко ама се въздържах. Не харесвам обаче такива епизоди, в които се разказва за някой в живота им. Обичам епизоди с действие, за тях само Blush Въпреки, че този страшно ми хареса!!!! На мен пък ми стана много смешно на Сюзън репликата със ключалката да смени пак Joy

# 233
Алегра аз съм търсила снимки в Гугъл на прословутата Уистерия Лейн и е същата, страхотно място!

това, което си гледала в нета са снимки от самата улица, където е сниман сериала - това е студио, в реалността не съществува улица Уистерия лейн Peace

# 234
Уистерия Лейн.

На мен хич не ми хареса последната серия. Доста излишна плява показаха, можеше и без нея. Този сезон и за мен е по-слаб от предишните. Претупват бързо интригите, не може да им се наслади човек.

# 235
Да, Кюбит е показала вече, УЛ е фикция, но само като име. Инак, Алегра, точно такива са си събърбите (хубавите). Съмнява ме да има чак такава задушевна обстановка, обаче Mr. Green Чак така като едно голямо семейство, все си мисля, не са. Но за подредени, е така.
  Мен пък не ми липсва това че няма кой знае какви интриги. Разтоварва ме сериала все още...

# 236
На мен серията ми хареса, но ми се стори малко "ни в клин, ни в ръкав". Mr. Green

Иди какво тяло вади - уауууууу! Crazy

# 237
"ни в клин, ни в ръкав". Mr. Green

Да, и аз това имах предвид за епизода. А беше стотния поред. Очаквах да е по-джуси, а те заложиха на рекапитулация. Лошо няма.

Тялото на Иди се прави, ама е позабравила да опъне бръчките.  Wink

И за да не напълните темата с питанки кога, какво и защо, пиша го още сега.

Следващата серия ще е след 3 седмици.
На 25 януари, 1 февруари няма да има епизоди.
Следващия 101-ви епизод ще се излъчи на 8 февруари.

На 22 февруари също няма да има епизод, защото тогава ще се излъчва церемонията по раздаването на Оскарите.

# 238
Еее, пак ще има голямото чакане за нова серия Rolling Eyes

И при ме имаше проблем - към средата на епизода ок. 5 минути трептеше картината, както и в края за 2-3 минути.

И аз предпочитам епизодите с повече динамика и екшън, но не съм разочарована и от този. Показаха по нещо интересно за всяка. Линет ми опротивява все повече. Все е голямата драма, все са й тегло децата - дори още неродени... Sick 

# 239
Момичета, малко помощ  bouquet
Трябва ми епизода, в който Бри се запознава с Ходж. Нещо не мога да го намеря Cry Благодаря!

къщата на Сюзън изгоря 21 еп, ІІ сезон, а в болницата се срещат 23-24 еп. ІІ сезон. Накрая той отива при нея с цветя в болницата, след като Бри спаси дъщеря си от негъра, май newsm78

Хиляди благодарности! smile3525

Общи условия

Активация на акаунт