"Отчаяни съпруги" - сезон 5, тема 2

• 46 245
  • 444
  •   1
Отговори
# 210
  • гр. Пловдив
Гледам сериала по БТВ вечер от 21:00. Според думите ви явно е 4-ти сезон. Поправете ме ако греша. Ще ви следя, за да съм напред с материала.  Wink

# 211
Гледам сериала по БТВ вечер от 21:00. Според думите ви явно е 4-ти сезон. Поправете ме ако греша. Ще ви следя, за да съм напред с материала.  Wink

Не грешиш!

# 212
Госпожа Солис,бившата де,този сезон е по.секси от всякога.Страхотно парче!

4-ти сезон ли гледаш?
Защото ние тук гледаме вече 5-ти и г-жа Солис отново си е г-жа Солис, само дето не е "по.секси от всякога.Страхотно парче!" (правописът е на авторката)
Аз говоря за това,което дават сега по бтв.А защо в 5 сезон не е секси?какво е станало с нея?

# 213
Да, де, това, което върви по БТВ в момента е 4-ти сезон!
Ако не те е страх, че ще си развалиш удоволствието от гледането върни се по-назад в тази тема, попрехвърли и предишната, и ще разбереш!

# 214
Алегра, правилно ти е пояснението.  Peace Точно това и аз исках да напиша, а то какво излезе.  Rolling Eyes
Румънско момиче е, осиновена от приют.

# 215
А Габи не е секси сега, защото роди две деца и така се случи Mr. Green

# 216
  • Пловдив
А нямахме ли подозрения,че децата са осиновени.Нали Габи имаше някакъв проблем с износването на децата в предишните сезони.Някъде четох,че са осиновени,но пък тя говореше за гените на семейство Солис newsm78

# 217
Не не нейни са си. Те даже дават в 5 сезон един епизод на всички съпруги какво им се е случило и дават там Габи как ходи на гинеколог и пита дали има анемия, а доктора и казва, че е бременна (или за второто беше newsm78) все тая де - доктор и го казва Grinning

# 218
Децата са си на Карлос и Габи, не са осиновени.
Кюбит, благодаря много за разяснението!

# 219
Момичета, малко помощ  bouquet
Трябва ми епизода, в който Бри се запознава с Ходж. Нещо не мога да го намеря Cry Благодаря!

# 220
  • Перник
Момичета, малко помощ  bouquet
Трябва ми епизода, в който Бри се запознава с Ходж. Нещо не мога да го намеря Cry Благодаря!

Нахълтвам в темата, но мисля, че за първи път се срещнаха точно след като изгоря къщата на Сюзън. И след това в психиатричната болница, когато тя бягаше от там. Той бе отишъл при майка си. Може и тези две случки да бяха в обратна последователност newsm78 Всъщност първо го срещна Сюзън, когато беше в едно кино и се криеше от Майк..... Уфффф, много съм зле с паметта Embarassed
Сега ще се разтърся Grinning

Редактирам се: къщата на Сюзън изгоря 21 еп, ІІ сезон, а в болницата се срещат 23-24 еп. ІІ сезон. Накрая той отива при нея с цветя в болницата, след като Бри спаси дъщеря си от негъра, май newsm78

Последна редакция: сб, 17 яну 2009, 13:15 от nadiad79

# 221
Ух, много съм бавна, чак сега изгледах последната серия!
Но като гледам вие много не сте коментирали. Grinning
И аз се изкефих на "страстната" секс сцена на Бри и Орсън. Joy

За пореден път сюжетната линия със Скаво ме разочарова - е, какво беше това тъпо развитие накрая?! Shocked Аз мислех, че ще има дело, не знам си какво, а те го претупаха. Rolling Eyes Не че цялата история ми беше особено интересна, напротив, обаче не може да започват така подробно и изведнъж да пресекат развитието за 2 минути. Rolling Eyes

Габи и Карлос не са ми особено интересни, също..

Изобщо само Ходж, Иди и Сюзън ми е интересно да ги гледам, нещо не знам защо така се получава..

# 222
  • София
Цоп и аз в темата. Бях поизоставила сериала, но сега наваксах с 4 серии наведнъж.

# 223
Изгледах епизода. Нестандартно отклонение, но добре ми дойде. Ще коментираме подробно след 2-3 дена, може би.

# 224
  • На погрешната планета
Новата серия

Общи условия

Активация на акаунт