"Отчаяни съпруги" - сезон 5, тема 2

• 46 252
  • 444
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Е, добре де, защо тогава нямам спомен за развръзката с Дилън? Изобщо не помня това, че приятелят и е предложил брак на Айфеловата кула  Embarassed Вярно съм блонднка, ама чак пък толкова да съм късопаметна?  Blush
Да си призная и на мен ми се губи това предложение на Айфеловата кула... а съм сигурна, че гледах целия сезон! Какво да ти кажа - и аз съм блондинка  Mr. Green
Трябва да намерим в архива темата за миналия сезон.  Wink

# 196
  • София
Споко, аз съм брюнетка, пък също не помня за Айфеловата кула, само че казах аче се е омъжила...подробности разни, кой да помни  Joy

# 197
То и аз съм блонди, ама ...
Ако не се лъжа това с предложението на Айфеловата кула беше казано (май по телефона) точно в петте последни минути на предишния сезон, когато скочиха 5 years later. Та не се хабете да ровите... Peace

# 198
То и аз съм блонди, ама ...
Ако не се лъжа това с предложението на Айфеловата кула беше казано (май по телефона) точно в петте последни минути на предишния сезон, когато скочиха 5 years later. Та не се хабете да ровите... Peace

Correct!  Peace  bowuu

# 199
  • Пловдив
Сега се върнах назад и гледах последните 2 епизода от 4-ти сезон.Дилън само спомена, че се омъжва (по телефона).Наистина не бях обърнала внимание newsm78Сигурно в този сезон ще я покажат със съпруга и детето -нали помоли Катрин да помага в отглеждането. Дано и Сюзън да е станала баба LaughingМисля, че и с дъщеря й трябва да има някакво развитие Peace

# 200
Да, къде наистина зачезна дъщерята на Сюзън?
А какво беше станало с Дилън, че не помнеше нищо от миналото си? Сега като дават епизодите по тв и нещо ми се губи....

# 201
Ted_cat, дъщерята на Сюзън е в колеж. Ходеше с някакъв 3 пъти развеждан преподавател, който искаше да се жени за нея, но Сюзън се намеси, а и самата дъщеря (как се казваше?  newsm78) не искаше да се жени.
Дилън е осиновена от Румъния, след като дъщерята на Катрин умира. Един гардероб пада върху нея докато тя се опитвала да си вземе куклата, подарък от баща й. Та.. след инцидента Катрин осиновява Дилан, но не й казва, че е осиновена, както не казва и на никой друг. Само оная нейна леля знаеше, но тя се спомина не без помощта на Катрин, ако не се лъжа.

# 202
Кюбит, как ти хрумна, че е осниновена точно от Румъния??  newsm78

# 203
Уаууу,мъжът ми ще излезе прав,че Дилън е друго момиче.

# 204
Уаууу,мъжът ми ще излезе прав,че Дилън е друго момиче.
е,то това си беше изяснено в миналия сезон още....

# 205
пропуснала съм го това.

# 206
  • варненка от София
Кюбит, как ти хрумна, че е осниновена точно от Румъния??  newsm78

Не е хрумка на Кюбит, аз също си спомням за този факт.

# 207
но не е от Румъния, а румънско момиче, взето от приюта на някакъв манастир. Катрин не е ходила до Румъния, както излиза малко от думите на Кюбит Peace

# 208
Госпожа Солис,бившата де,този сезон е по.секси от всякога.Страхотно парче!

# 209
Госпожа Солис,бившата де,този сезон е по.секси от всякога.Страхотно парче!

4-ти сезон ли гледаш?
Защото ние тук гледаме вече 5-ти и г-жа Солис отново си е г-жа Солис, само дето не е "по.секси от всякога.Страхотно парче!" (правописът е на авторката)

Общи условия

Активация на акаунт