"Отчаяни съпруги" - сезон 5, тема 2

• 46 228
  • 444
  •   1
Отговори
# 345
Какво бихте гласували тук? Grinning
http://www.petsugar.com/854495

# 346
Позволявам си да цитирам първия пост от темата, защото явно никой не го чете: Страница и половина в тази тема се коментира 4ти сезон и какво е станало в него! А толкова по лесно е просто да се хвърли едно око в другата тема!

ОТЧАЯНИ СЪПРУГИ - сезон 5

От сезон 5 засега са излъчени епизоди:

1       2       3       4       5       6       7       8       9      

Нов епизод излиза всеки ПОНЕДЕЛНИК.
Сериите се излъчват от 9 до 10 ПМ източно американско време, което е от 4 до 5 АМ българско време. Около 30 минути след края на всеки епизод, може да се намери по международните тракери. След още 30 мин до час и по българските.

Сезоните до момента в www.DMCA-removal-from-Google:

Отчаяни съпруги – сезон 4

Отчаяни съпруги – сезон 3

Отчаяни съпруги – сезон 2

Отчаяни съпруги – сезон 1

Предишни теми:

Сериалът "Отчаяни съпруги"
Сериалът "Отчаяни съпруги" – тема 2
Сериалът "Отчаяни съпруги" – сезон 4
Сериалът "Отчаяни съпруги" – сезон 4, тема 2
Сериалът "Отчаяни съпруги" – сезон 4, тема 3
~~~"Отчаяни съпруги" - сезон 5~~~

# 347
  • София
аха,мерси,аз мислех,че е от 4 сезон и нещо не съм гледала добре,нали сега са излезли до 9серия на 5 сезон newsm78
Може би се заблуждаваш от първия пост в темата. Там са дадени линковете до девети епизод, защото Кюбит едва ли може да редактира мнението си вече  Peace.

# 348
Макси,Диляна,благодаря ви...
Това за Дилън го подозирах... Grinning
Ох...сега вече ще гледам на спокойствие..
Когато почна да чета книга първо прочитам последната глава....и тогава започвам от начало.
С филмите се същото....Все искам да рзбера какво става,че да съм спокойна:)

# 349
разгледах снимки на желаещи ама никоя не ми прилича Thinking

# 350
Dai4eto, къде гледаш? Дай линк, моля!  Simple Smile

# 351
Галерия с участничките в конкурса

Днес и мой колеГА участваше - чудно го бяха нагасили hahaha (за майтап естествено)

редактирам: Разгледах сега галерията и ми се струва доста лошо изпълнението на кампанията - повечето снимки са много лоши -като поза (макета на тялото е в много специфична поза и е трябвало малко да се постараят да изглеждат по-нормално, а не като с пречупени вратове или пък над уж голите рамена да се подава суичър, яка, цип. А и 90 % от участничките никак, ама никак не приличат на нито една от героините...
Но пък не мога да не спомена, че първата снимка много ми допадна - мацката наистина си прилича на Габи!

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 18:15 от jas.min

# 352
Аз и преди писах, че даваха по БТВ новините една кандидатка, която страшно прилича на Сюзън! Naughty Даже по маниери и начин на говорене, сега ще я потърся на снимките..

...

Хм, на снимките я няма.. Само първото момиче доста прилича на Габриел, другите дори не мога да различа, за коя точно се "кандидатират". Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 18:34 от Juiciness

# 353
Да и аз само първата оприличих на Габи. Другите дори се чудя на коя са двойнчки  newsm78

EDIT: И този макет значи....  ooooh! толкова ли не можаха да сложат нещо по-подходящо!? Ужас. Както има една приказа "Хубава работа, ама българска"  #Crazy

# 354
Само първото момиче доста прилича на Габриел, другите дори не мога да различа, за коя точно се "кандидатират". Rolling Eyes

Не си сама.  Mr. Green И аз разгледах снимките сега.

# 355
Така ли са показани всички, с отрязани глави, лепнати за картоненото тяло ?! Та те едва се виждат...аз очаквах по-близък план, и съответно, до снимка на десперадката на която се оприличават....

# 356
  • София
Лелеее колко нескопосано е направено!

# 357
  • Пловдив
Те пък всички ли на Габи приличат...хайде няма нужда.И аз мислех да ходя,но в момента косата ми изглежда като на Габи,но в 5-ти сезон Joyта ще чакам до другия кастинг.И трябва да спечели някоя от нашия форум-стягайте се и да им покажем кои са най-добрите #2gunfire

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 14:22 от Диляна Ш

# 358
много зле ooooh!

# 359
  • София
Момичета,
кажете къде мога да гледам снощната серия? Ще умра от яд, че я пропуснах ....

Общи условия

Активация на акаунт