Отговори
# 225
на мен пък ми се отвори сайта на НОИ....даже се и регистрирах за смс-и.........благодаря Бърборанче!

Laughing Сигурно е на териториален принцип  Laughing за София сега няма да работи, ще работи за територията на Пловдив  Laughing

Мацки, аз изчезвам до офиса, че има още да се довършва, а вчера ме домързя... няма край... писна ми вече...  Tired

# 226
Алекс,  ако ти се отваря страница,на която дава "certificate error" просто избираш опцията "Continue to this website (not recommended)" и се отваря:о)
А тези от вас, които при подаване на декларацията за болнични са си въвели и мобилния телефон (като Сиси) получават смс-и и без регистрация. Аз обаче съм подавал декларация преди няколко години и тогава нямаше такава опция!
Сиси, а ти вече стига с тази работа #2gunfire Почивайте си повече момичета!

# 227
Добро утро тумбачета!!!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИРКО. ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО ОБИЧАНА И ГОРДА МАМА НА НАЙ-СЛАДКОТО ЯНУАРЧЕ!!!Ох мацки да ви се оплача. Цяла нощ сънувам едни раждания, едни чудеса....ама на нон-стоп ooooh! После пък някакъв ужасен кошмар и така до сутринта. Сега съм като прибита!!!
Kali-m-g, и аз имам твоя проблем- докторът ми по здравна каза, че няма да има възможност да води раждането. Щял да води децата на ски Crazy Естествено не ми стана приятно, но като се замисля и той е жив човек, има нужда от лично време..Ще мисля някакъв друг вариант. Хубавото е, че имам контакт и с други добри специалисти в града. В доста кофти период ще раждаме- много празници се задават, но се надявам всичко да мине добре.
Мами, мислите ли да купувате долни гащета за дребосъците или ще слагате бодита и дрешките директно върху памперса? Една позната ме съветва да купя от гащетата тип боксерки. Чудя се дали ще е нужно?

# 228
Един хубав сън си спретнах, сутринта пих чайче и пак съм заспала. Мисля че съм по-добре, до довечера трябва да се стегна че сина ми има открит ирок и щели да танцуват по двойки.  Flutter Много ми е смешен, разправя за едно момиченце, която го питала "за кой ще се ожениш" и моя "за теб, тогава сме гаджета, но ще си викаме по имената защото госпожата се кара".  Crazy Joy оххх, хормони, от сега се бушуват, ама е избрал най-хубавптп момиче в групата.

# 229
Последни новини от Невенчето, на система с магнезий била,имала контракции, лекарят и казал да стиска още една доза от инжекцията за дробовете на бебето, в Окръжна болница била.

# 230
Добро утро пупита!ЧРД НА ИРКО,ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,МНОГО ЛЮБОВ И ПРЕКРАСЕН БЕБОК НА ФИНАЛА newsm51 newsm51 newsm51ЧИД НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ СЪС ЗДРАВЕ ДА СИ НОСИТЕ ИМЕТО smile3525 smile3525 smile3525За Невенчето стискам палци всичко ще мине нормално и скоро ще си гушне малката принцеса!Веси аз съм купила такива гащички за бебка,все пак ще е зимно бебе,-памперс,камизолка,гащички,ританки и блузка,отделно имам и бодита и цели костюмчета.На мен тази страница ми се отваря ама този код какъв е от къде да го взема newsm78,хайде после пак ще се включа Hug

# 231
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА,АЗ МНОГО ОТДАВНА НЕ СЪМ СЕ ВЯСВАЛА,НО ИМАМ МНОГО РАБОТА,А КАТО СЕ ПРИБЕРА ВЕЧР В НАС И ХИЧ НЕ МИ Е ДО КОМПЮТЪРА.
МИНАВАМ САМО ДА ХВЪРЛЯ ЕДНО ОКО  И КАКВО ДА ВИДЯ ИМАМЕ СИ ЯНУАРЧЕ(ДЕКЕМВРИЙЧЕ),ЧЕСТИТО И ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ.
НИЕ ИНАЧЕ СМЕ ДОБРЕ,АМА МНОГО СЕ УМОРЯВАМ НАПОСЛЕДЪК И МАЙ МАЙ НЯМА ДА ДОЧАКАМ 31.01 ВСЕ СИ МИСЛЯ ЧЕ ЩЕ РОДЯ ПО РАНО
ТРЯБВА ДА СЕ ПОРАЗХОДЯ ПО МАГАЗИНИТЕ,ЧЕ ОЩЕ НИЩО НЕ СЪМ КУПУВАЛА,А АКО СЕ НАЛОЖИ ДА ВЛЯЗА В БОЛНИЦАТА,ДАЖЕ И НОЩНИЦА НЯМАМ...
АМА КАКВОТО СТАНЕ ДЕ,АЗ НЕСЕ ПРИТЕСНЯВАМ ОСОБЕНО.
ЧЕСТИТО  ЗА ВСИЧКО И НА ВСИЧКИ КОИТО ИМАТ ПОВОДИ ЗА ПРАЗНУВАНЕ,А АЗ ИЗЧЕЗВАМ ПАК ДА РАБОТЯ.МНОГО КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ ВАС И МНОГО  Hug

# 232
  • София
Хелоу и от мен Simple Smile))
МММ, напекло ме е едно хубаво слънчице през прозореца  и ми е кеф...Днес мислех да ходя на лекция, но мъж ми ме натовари със задачки, които трябваше да се свършат и съм си вкъщи. След малко запретвам ръкави и cook с меденките, че да са готови за дядо Койо ...
Леле момичета, чувствам си  preggo огромен. Преди не ми беше толкова голям-нали беше седалищно, но сега...
Мюрвет, ще чакаме снимки на танцьора тогава
Невенче, стискам палци всичко да се нареди както трябва
И накрая да не забравя да поздравя всички Ани(та) - да им е живо и здраво името Simple Smile
Ирко, желая ти весел празник днес  и най-сладкия  през януари !!!

# 233
здравейте тумбачета

честит празник на всички празнуващи
а Невена да се държи, ние сме с теб

вчера ходих до доки и тои ми отмени датата за секцио, като каза че бебето е много малко и сигурно не е сметнат правилно термина.
Това много ме учуди . Вече много ми тежи и таино се надявах по-бързо да родя. Но после се замислих  и наистина доки е прав, по-добре бебо да се развива в мен отколкото в кувиоз. Синът ми се роди по-рано и ми беше трудно с дребно бебе.
От 1 януарт терминът ми се премести на 10 януари. Бебо е 1800гр. Иначе всичко се ми е наред. Нямам и подготвителни контракции . абе пълна мистерия newsm78

# 234
Здравейте мацки,и аз досега  cook правих баницата на Доня Коприва и да видим как ще стане по принцип я правя с газирана вода да бухне ама ще видим и тази.
Аз утре съм на лекар и нямам търпение, че са ме хванали разни паранои по моите си проблеми и ми е едно подтиснато.Дано всичко да бъде наред.
Невенче, стискай мила още малко щом така преценя доктора  Praynig Praynig Praynig

# 235
Оффф ама , че съм и аз честито на всички Анита да сте живи и здрави.Честито и на рождениците - едно сладко бебче на финала.
Тези курабийки дето ги правите как така издържат токова дълго в хладилник ли ги държите  newsm78?

# 236
На мен тази страница ми се отваря ама този код какъв е от къде да го взема newsm78

Деси, трябва да идеш в НОИ да подадеш молба и от там ще ти го дадат. На мен също ми пускат СМС-и с преведените суми. А преди това си ги проверявах само в сайта им.

Честито на всички именици днес! Да ви е живо и здраво името и да ви носи много радост и късмет!   bouquet

# 237
  • София
Може и да го знаете, но тук https://benefitsclients.nssi.bg/  може да се регистрирате, за да получавате sms или e-mail , когато ви превеждат обезщетенията от НОИ! Регистрацията изисква ПИК код!

Привет! Аз имам интернет банкиране на дебитната карта и там мога да виждам движението по нея. Смятате ли, че ще ми бъде необходимо да имам и регистрация? Защото това означава да висна в НОИ за този ПИК код. Чувала съм, че там опашките са огромни. А да ви кажа оставам с впечатлението, че хората вече не правят място на бременни. Правят се, че не те виждат и ако може бързичко да се шмугнат пред теб.

# 238
Привет!!!
Записвам се наабързо, днес не съм на кеф.

Чрд на Ирко  bouquet

Честито на всички именници. Hug

По-късно ще се включа пак Simple Smile

# 239
Здравейте, аз цяла сутрин лежа, че това опъване в пъпа не се търпи! Сега отивам на лекар, дано всичко е наред!
Честит рожден ден на Ирко! smile3525
И Невенчето да се държи....

Общи условия

Активация на акаунт