Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са коментарите относно раждането на първото бебе?
Какви са мненията относно майчинството и отпуска за майки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са коментарите относно раждането на първото бебе?
-
Какви са мненията относно майчинството и отпуска за майки?
-
Какви са коментарите относно здравето на бебето и майката?
-
Какви са дискусиите относно празниците?

На мен така да ми се хапва нещо вкусно, ама след вчерашните контракции май ще пропусна и пак на сухоежбина ще го караме

моля да си изчакваме поредния номер от седмицата!Е само с разрешение от главния съдия на състезанието
може да се изпредварваме!!!
Мамета сега да попитам тези от вас с секцио по медицински ,а и други причини,ще си купите ли колан за след раждане,чух че за секцията е добре да се носи за да не се получи свличане на органите?
а и да се оплача няма сън за мене,потя се и в най-големия студ,търкалям се вече и ме боли кръста,и тия подготвителните контракции ме хвърлят във филма
постоянно,ще си купя хронометър,че се побърках вече!!!Е олекна ми малко
!!Пиете ли нош-па,че аз изпивам по 3 на ден и пак ме стяга и магнезй пия,изпих наличните количества в нашата аптека
Днес бях на консултация, бебка е много добре, расте си и е 2.300 кг, което е нормално за 34-35 седмица. Аз нищо не съм наддала, но тя - да
. Аз после съм на преглед че ще ходя и с децата ,че няма на кого да ги оставя, трябва да ги взема по рано от училище и да вървим заедно, още малко и утре мама идва после ще ми е по лесно , надявам се да не раждам още та да си почина и аз малко.
Като се върна ще пиша пак ,но вие вече ще спинкате.