"Март дойде ли веднъж- ще видим кой е мацка, кой е с мъж"

• 18 979
  • 297
  •   1
Отговори
# 165
Аз се записвам за срещата в неделя  Peace
Само да питам вие какво купихте предния път? Много ми е чудно какво да взема за човек, който не познавам  newsm78
Аз обикновено в такива случеи подарявам някаква дранкулка - гривна, пръстенче, нещо такова  Rolling Eyes

Аз с конкретен магазин за бебешки дрешки не мога да помогна  Rolling Eyes Аз обикалям доста и като си харесам нещо, го взимам. Много рядко ходя конкертно до някой магазин за нещо. И обикновено, като ходя за нещо конкретно, си купувам друго  Mr. Green
В Хиполенд комплектчетата на Бебетто са доста днообразни. В други магазини съм виждала доста повече разнообразие  Peace
Но на мен лично ми харесват повече моделите на Карамелл и АЗИЗ  Peace

# 166
  • София
Днес прекалих май  Blush , но влизам тоя път с идеята да почерпя - имам имен ден  Simple Smile Хайде, пийте по едно червено винце за мое здраве, а и за вашия хемоглобин  Mr. Green

Честит имен ден и на малката ми адашка на red girl!      bouquet Hug  Както и на всички скрити Анита  Grinning       bouquet
veselina_s_p, честно казано аз преди, като купувах за баткото, не бях виждала много комплектчета на Бебето, та сигурно затова се изненадах  Crazy Попадала съм все на такива на Азиз и ги харесвам  Peace Имаме предимно техни бебешки дрехи. Карамел също не съм срещала, но са ми подарявали. Явно не съм обикаляла достатъчно по магазините  Rolling Eyes , и по принцип не обичам до го правя - нетипично за една жена  Laughing
За подаръчетета и аз преди много се чудих и взех една рамка за снимки  newsm78 , ама не знам сега дали да я подарявам. Хрумна ми друго - нали има благотворителен коледен базар, организиран от форумски мами на 13 и 14ти в Мола. Правят страхотни неща и мислех хем да свърша някое добро дело, като купя нещо, макар и дребничко, хем да си реша проблема с подаръчето  Wink

# 167
  • Стара Загора
Честит имен ден на всички Ани и от мен. Бъдете живи и здрави, с радост си носете името и от хубави неща да не се оттървете!!! Elwing   bouquet за теб същото те отнася

# 168
  • София
Мерси, СлънцеHug Какво те води насам по този късен час?  Laughing Моят дзверко преди малко заспа  Crazy , но мисля и аз скоро да го правя  Simple Smile

# 169
  • София
Анчета, да ви е живо и здраво името! След 100 години като ви писне, чак тогава да го смените:)
Нали и аз съм Анче, така че от мене и бебе Светланка много здраве, любов и късмет

# 170
  • Стара Загора
Добро утро от мен. Elwing аз цяла вечер не съм спала снощи и днес ще гледам като натровена. Кафенцето от мен тази сутрин - да ви е сладко
Днес всики ще получим смс със съдържание "Не на корупцията".
Ние с Белла след малко отиваме на лекцията, надявам се да бъде интересна.

# 171
Честит имен ден на всички Ани!  bouquet
Хубав и успешен ден!

# 172
  • под кривата круша
Честит празник на всички именнички и от мен-да сте живи и здрави smile3525
Св. Анна е и покровителка на семейството и бременните жени: http://news.ibox.bg/news/id_1306013742
Хубав ден, момичета!

# 173
ЧЕСТИТО НА ИМЕННИЧКИТЕ ДНЕС  Hug Много късмет ви пожелавам и страхотни малки розови и сини подаръчета през март   bouquet  bouquet

Весело изкарване на лекцията и после да се изфукате. Искаше ми се и на мен да се разходя, но ....  Tired Особено за частта с почерпката  Blush

А снощи Яни откри, че имам коремче. Бях се излегнала на дивана и коремчето ми щръкнало. И тя почна да човърка по пъпчето и да бърбори нещо, а аз й обяснявах, че вътре имам бебенце. Мопси и той се включи в раздумката с ритничета. Накрая Яни целуна коремчето, направи му една прътка и замина да си играе.  Heart Eyes Много мило ми стана, за малко да насополивя ситуацията.  Heart Eyes

# 174
Добро утро!

Честито на празнуващите днес  bouquet

Вчера бях на преглед, развиваме се засега една седмица назад по размери, но не се притеснявам - нали е мома , трябва да е фина Flutter Пък и доста от вас споделиха, че това е нормално, то и лекарката ми каза същото де Grinning

Момичета, имам вече няколко снимки, обаче незнам как да ги кача в албумчето? Може ли някоя да ми помогне - по-добре да пишете на лични. А пък ако мога да ги пратя на някоя да ги качи - още по-добре, че идея си нямам как newsm78

# 175
Честит имен ден на всички именнички и от мен -бъдете зрави и щастливи  Hug
Аз също не можах да спя снощи -болки в кръста,в корема че като се притесних-как се спи

Вече съм в болнични,но този ремонт край няма...Но поне после ще ни е хубаво.
Весел и усмихнат ден на всички !

# 176
  • Варна
Честит имен ден на всички мами и малки сладуранки. Да сте живи и здрави и маного ,много щастливи.    bouquet
Аз да се похваля,сега бях на ЖК всичко ни е наред като размери и развитие. С бебка нямаме никакви оплаквания,движим се по график.Даже вечно ниското ми кръвно сега е ок. Пуснаха ми изследвания за всеки случай,но резултатите ще са готови утре. Аз по принцип съм с мъжки хемоглобин,така че и да е паднал пак ще ми е в норма,но все пак да видим. Та резултатите утре.
Иначе и аз тази нощ не можах да спя,за първи път ми се случва,незнам защо,просто се събудих кам 4 и не можах да заспя повече   newsm78 
Хайде чакаме после отзиви от лекциите в София и в Стара Загора и как е минала срещата ви. Лек ден!   Hug

# 177
  • София
 Честит имен ден на всички празнуващи. Да сте здрави, щастливи и невероятни късметлии

Elwing, а теб специално и много да те слушат мъжете
 Специални целувки  lovekiss и за малката именичка на red_girl

Последна редакция: вт, 09 дек 2008, 11:12 от veroniki

# 178
  • София
Благодаря ви, момичета-мамчета!  Hug  bouquet Честит и на  glafira от мен!  bouquet  bouquet  bouquet  Знаех си, че не може от толкова много жени, да няма поне още една скрита Ани  Laughing Heart Eyes Hug

ето ви сладки за кафенцето  Simple Smile

# 179
Честит имен ден на всички празнуващи!   bouquet

Мен ме тормози един въпрос : как точно ще ми се отразят промените за майчинството??? Аз към датата на раждане ще имам осигуровки само 7 месеца за последната година. Означава ли че като няма 12 месеца осигуровки няма да получавам майчинство?
Моля ако някой знае да се включи.

Общи условия

Активация на акаунт