Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са последните новини относно болничните?
Какви са мненията относно промените в политиката за майчинство?
Какви са причините за избор на болница за раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са последните новини относно болничните?
-
Какви са мненията относно промените в политиката за майчинство?
Мненията относно промените в политиката за майчинство са разнопосочни. Някои майки се притесняват, че тези промени ще повлияят негативно на обезщетенията им, особено ако са били в отпуск по майчинство през последните месеци. От друга страна, други майки виждат положителната страна на тези промени, тъй като те подчертават важността да се борим за нуждите и интересите си.
-
Какви са причините за избор на болница за раждане?
Изборът на болница за раждане може да бъде повлиян от различни фактори, включително финансови съображения, качеството на медицинското обслужване, лични предпочитания и медицински показатели. Например някои майки избират болница въз основа на наличието на определени специалисти или услуги, докато други вземат предвид и цената на услугите.
-
Какви са разликите между секцио и вагинално раждане?
-
Какви са причините за избор на цезарово сечение?

Аз не понасям натрапчиви миризми, става ми гадно, главата започва да ме боли.

Не че аз съм се оправила все още,но пък гледам да почивам повечко на топло...Снимчицата на Кристиян съм я сложила на първата ни страничка,ако сте забелязали...Все пак той е нашата гордост и се надявам да ви харесва новото оформление,макар че ще има още промени 
Само бебката да постои в корема още,че ние сме чак за края на февруари.
Поне сега съм като истинска принцеса-готви ми се,чистят вместо мен,макар и не толкова качествено,но...да не се оплаквам.