Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 20-та тема

• 51 028
  • 367
  •   1
Отговори
# 300
Макс Мама и аз чакам за вкусните питчици рецепта Praynig
Чудесно изглеждат.
Бамбинка Малинка пак бъркала торта.Неуморна си и как му угаждаш на мъжа ти Heart Eyes
Аз съм ей тъй #Crazy - ще бъркам Коледните дребосъци сладки.
Снимки по късно ако станат за показване hahaha
nela_66 има талант щерка ти.Дава заявка че ще те избута скоро от кухнята Hug Wink Praynig
Чудесни неща сте показали всички  bouquet

# 301
Moмичета,аз както винаги оспамвам темата,но ми се струва най-подходящо вас да питам.Гледам захванали сте се с коледните сладки.Та въпросът ми е:до Коледа ли ще ги пазите ако примерно ги приготвите днес или утре newsm78 Просто искам да знам как се прави и кои са точно слакдите които издържат чаааааак до Коледа Blush
Инспирирана съм от желанието на почти 3г. си дъщеричка да правим сладки.Днес мисля едни меденки да забъркаме,приготвили сме едни формички,само я чакам да се събуди и почваме  chef

Благодаря ви много и извинете ме затова че все питам нещо тук и само 2 пъти съм поствала снимка Embarassed

# 302
Дес , има отделна тема за коледните сладки.Почти всички са видове , които се правят седмици по-рано.Темата е закована най-отгоре в този форум.

# 303
Много съжалявам,не съм обърнала внимание.Извинете ме Embarassed Blush

# 304
  • Някъде на път....
dorchester, вкусни бисквитки!  Hug

У нас снощи:
Мариновани свински флейки и Ориз с гъби и зеленчуци

и порцийка:

# 305
  Ilieva,оризчето ти е супер!!! Party Crazy

# 306
  • Някъде на път....
  Ilieva,оризчето ти е супер!!! Party Crazy
А флейките са по твоята рецепта и са наистина УМОПОМРАЧИТЕЛНО ВКУСНИ!
Тъкмо ти отивах в темичката с благодарности!!!  Hug

# 307
  • Разград
Питките наистина са чудесни,многократно са изпробвани.
Рецептата е на Джемма  bouquet
Хлебчета с кашкавал и чесън
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=176696.60.new#new

# 308
Тц  Naughty,не е медовик-подвеждате се от 7-те блата-карамелена е.
Прави се с готов блат/не че не може с домашен пандишпан,но готовият е по-сух и поема крема/
Блатьт се разрязва на 2./става и с тези които са по 3 платки в опаковка

крем:
4 жьлтька
1/2 чч. захар
1/2 литьр прясно мляко топло почти горещо
Разбиват се.
В тенджерка се карамелизира 1/2 чч.захар.Добавя се 3/4 пак масло/аз слагам 1/4 пак от 125гр..Щом карамельт омекне се изсипва яйчната смес и се бьрка до завиране.Дьрпа се от котлона  и веднага се заливат блатовете

за отгоре се разбиват 4 белтька +6 сл захар до гьст сняг.
Отделно се карамелизира 1 чч захар и се сипва на тьнка струйка в белтьците,при непрекьснато разбиване с миксера на ниска степен

п.п.Аз имам цял кашон купени блатове от "Илчовски"-Варна.Те са тьнички и сложих 7 от тях.
      Мен ме е страх от сурови белтьци и затова намазах сьс сметана

# 309
Bambinkamalinka, много благодаря за рецептата. Hug Непременно ще я пробвам ! Всичко карамелено ми е любимо, така че ще ползвам крема с белтъците.  bouquet

# 310
При нас кифлички , мини пици с няколко вида кашкавал,kалцоне с кайма и веяна  скумрия. Simple Smile

# 311

А флейките са по твоята рецепта и са наистина УМОПОМРАЧИТЕЛНО ВКУСНИ!
Тъкмо ти отивах в темичката с благодарности!!!  Hug
    Уау!Много индивидуален готварски почерк имаш! thumbsup
    Вече видях постинга ти в другата тема!Много се радвам! Hug

# 312
  Пети,много вкусотийки при вас!И кифличките,и пиците,и калцонето......Страхотна си! Grinning Grinning Grinning

# 313
 HugЗдравейте кулинарки!Както винаги тук  е много вкусно!  chef Пазете сили за Коледните празници Mr. Green че тогава голямо готвене и плюскане пада! Mr. Green
Аз днес се потрудих и вижте какво папахме! Mr. Green

Пилешка супонка за малкия човек!

Врачанска лютика с боб!

Много крехко агънце!

# 314
Влизам да ви видя манджите Laughing и да си покажа десерта.

ianushkaa, това агнешкото много ме съблазни Peace, откога не съм хапвала не помня вече, пусто ЕГН Wink.

Pety, тия кифлички много апетитни Peace. И на рибката не бих простила.

t_ilieva, подсети ме за рецептата на Селма, тъкмо имам свинско. А оризчето е направо супер, браво!

Ето моите орехови меденки по рецепта от форума. Тестото стана много вкусно, но не съм доволна от крайния резултат Naughty:

Общи условия

Активация на акаунт