Нашите любими торти ... глазури покрития и фигурки за тях -62 тема

• 50 027
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
Драконче,честит рожден ден.Да си жива,здрава,щастлива и много обичана. bdbaloni

Честито и на всички именнички,начело с Тандури.

# 106
  • някъде на юг
Честит Имен Ден Тандури! Много здраве, късмет и сбъднати мечти!

Ч.Р.Д. Драконче много здраве успехи и много любов!

Момичета имам един въпрос.Купих си една тава с подвижно дъно за печене на блатове но си оказа че само за 2 месеца е почнала да раждясва.Моля споделете от къде да си купя нераждива тавичка с подвижно дъно!Благодаря ви!

# 107
Честит Рожден Ден, Драконче! Бъди здрава, много щастлива и обичана! newsm67  party023

Тандури, честит имен ден! Бъди здрава, креативна и борбена!
Честит ти приз, да се радваш на още много такива!
  smile3525

# 108
Честит имен ден Тандури,а също поздрави за първото място.Твоите торти наистина заслужават приз.
Честит рожден ден,на Дракончето с най исрени пожелания.
Ванче с тези сайтове дето ги показа ми скри очите.
Бъни отстрани облепих торта гараш с лента от шоколадов фондан и леко я набрах.
Дести супер си издокарала дупето.
Блуевер много весела тортичка .
Джема за моряците това е супер,поздрави за твоят баща.
Стаси76,доста си се потрудила и трите торти са много хубави.
Мимито,барбито е супер .
Бамбинка малинка още не съм правила това тирамису,но ще го пробвам и аз.Браво мила.
И аз да се похваля .Получих и аз колет с комплект за цветя и маркери.Трябваше да ме видите вчера.Тъкмо се събуждам и звънеца звъни.Като видях пощальонката на вратата изкочих по пижама и едва не я разцелувах(позната ми е).Бързо вътре и без да си мия очите започнах да разопаковам ,да търся ножа ,абе луда работа.Така не съм се радвала от дете.Благодарности и целувки на ПЕПИ.  love001  love001  love001

# 109
  • Пловдив
Честит Имен Ден Тандури! Много здраве, късмет и щастие!

Честит Рожден Ден, Драконче! Бъди здрава, много щастлива и обичана!  

И една тортичка от мен да не съм валат. Ванче, недей да гледаш!!!

# 110
  • у дома
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ КОИТО ИМАТ НЕЩО ОБЩО С ИМЕТО АННА.
СЕЩАМ СЕ ЗА ТАНДУРИ!!!Бъди жива и здрава и много много щастлива!!!  bouquet
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ДРАКОНЧЕТО. И ТИ БЪДИ МНОГО ЗДРАВА И МНООООООООГО ОБИЧАНА!
  bouquet  bouquet  bouquet

и от мен  newsm51

Tandoori, поздравления и искаме да видим тортата или поне да ни подсетиш коя е Mr. Green
_Пепи_, мамуните и тортата са един път, много ми допада  Hug  bouquet

# 111
Ванче, недей да гледаш!!!
Леле!!!!! Мумуниииииииии!!!! Как да не гледам.......
 Shocked Shocked Shocked
Ама че тризнаци...... еднояйчни при това.......
 Monkey Monkey Monkey

# 112
  • София
Честит имен ден на всички, които празнуват днес - Тандури, да ти е живо и здраво и славно името!

Честит рожден ден, Драконче! Много малко тревоги, колкото да се поддържа тонус и значително повече радости ти желая!

Miss Monday, наистина много красиви неща могат да се правят с тези джаджи...Завидно добри...Благодаря за споделения линк:)))

# 113
  • София
чрд на Драконче и честит имен ден на Тандури Бъдете здрави, обичани и ценени newsm51

Пепи мили, сладки маимунчета  Laughing

# 114
Момичета - трябва ми килограм несъхнеща и 05кг съхнеща маса. Някой може ли да ми прати  Praynig
  От София съм.

# 115
Тандури, честит имен ден, много поводи за празнуване с вкусни торти, бьди здрава, усмихната и удовлетворена!Весел празник!

Драконче, ЧРД.Пожелавам ти един сладьк ден, сьс сладка торта, сладки приятели и близки хора, сладки преживявания и емоции.Весел ден!

Miss Monday, много хубави странички и торти.Мерси!

Албена, представям си радостта ти, сьс здраве да ги ползваш и скоро да ни зарадваш окото(жалко,че и вкуса неможе)

Пепи, много хубава торта, маймунките и палмата шок.тесто или захарно са?

# 116
Браво, ПЕПИ!!! Много сладка, но и много разли4на торта си показала!!! С готова маса ли си ч правила , а фигурките? и фона е сладурски!

4естито на празнуващите, и специално на Тандури за приза и наградата!

# 117
Леле, момичета, съвсем бях забравила, че имам имен ден! Embarassed Благодаря ви много за хубавите пожелания!!!
Сайта с конкурса е ето тук:
http://www.creative-baby-shower-ideas.com/cake-contest.html
Тортата сте я виждали, тя ми е първата изобщо с фондан:

Почерпете се с малко сладки дето творя ( за това се губя в последно време Simple Smile)
http://flickr.com/photos/26588310@N04/sets/72157605088332602/

# 118
  • Пловдив
Момичета, много ви благодаря   bouquet
Фигурките по тортата са Руска мастика 2, а покритието и листата от готова моделираща маса. Този път ми казаха че искат 3 маймуни. Всичко друго е моя идея, за което много се радвам. Поне украсата си я направих както на мен ми харесва Simple Smile

# 119
Хайде и от мен една на музикална тема.

Други снимки в албума http://www.snimka.bg/album.php?album_id=229804 . Това е йоника ако не си личи ( не е диван с клавиши  Joy, макар да прилича)
Петолинията не я правих аз , мъжа ми "цапа" и реди нотите , затова и има петна  ooooh! .Казах му аз че ще ме разпънете на кръст от критика , че ми "клепа върху тортата ". Важното е че рожденика я хареса , пък Династията е една от любимите на всички ни .
Дими73 йониката е мини тортичка ( да не те разочаровам че е само на един етаж  Wink )

Ани да си жива и здрава ,и винаги така да ни вдъхновяваш ( поне мен , ако не беше ти и твоите творения , едва ли щях да знам че такива неща може да се правят в домашни условия )   bouquet
Драконче  и на теб ти пожелавам всичко най - хубаво .   cook
Пепи маймуните да страхотни - колко е голяма тази торта ? Малка изглежда.
 Аз нали все големи и двуетажни правя , та тази последната ми се стори направо "мини" а е 28 см  Mr. Green
Ванче ей сега за рождения си ден ако не направиш една торта цялата в "ню-ню" ( че може и на 2 етажа  Mr. Green)  шЪ пиша аз на Дядо Мраз и на Снежанка и ще им кажа другата година подаръци да не ти пращат  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт