Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Необходимо ли е да се нанесе крем под захарната глазура и какъв?
С кои видове захарни покрития се работи най-лесно и кой да избера?
Колко дълго издържат захарните покрития?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Необходимо ли е да се нанесе крем под захарната глазура и какъв?
Да, препоръчително е да се нанесе крем под захарната глазура, тъй като ако не го направите, тя може да прозира, да стане нервна и дори има риск покритието да се свлече. Най-добрият вариант е маслен крем, леко разреден каишев мармалад или шоколадов ганаш с по-високо съдържание на шоколад за по-добро залепване.
-
С кои видове захарни покрития се работи най-лесно и кой да избера?
-
Колко дълго издържат захарните покрития?
-
Как се нарязва блат за торта и как се сиропира?
-
Как се използват прахообразните хранителни оцветители?