Нашите любими торти ... глазури покрития и фигурки за тях -62 тема

• 50 021
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
ЕТО ГО - това е инджектопляктора. Grinning
duhi_puhi - за лап-топа лятото - слагах синьо и една идейка червено и малко какао за разкош. Но слагай по мъничко да не избиеш в някой нюанс. Тогава имах само синьо, червено зелено, оранжево и какао...... така че импровизирах

# 91
ЕТО ГО - това е инджектопляктора. Grinning
duhi_puhi - за лап-топа лятото - слагах синьо и една идейка червено и малко какао за разкош. Но слагай по мъничко да не избиеш в някой нюанс. Тогава имах само синьо, червено зелено, оранжево и какао...... така че импровизирах

То и мъничко ми трябва, та ще унищожа малко ММ докато постигна някакъв цвят  Mr. Green Харесала съм си едно меченце да правя на мъжо торта за годишнината ни на 10ти Simple Smile Та утре ще се опитам да направя фигурката, а на денят ще сглобявам тортата, че да е изненада за вечерта  Blush
Пак големи планове, дано дребния не ме издаде  Mr. Green

# 92
  • Vaudreuil Canada
Ванче инджектопляктора е много готин и практичен - имам го и му се очертава голяма употреба другата седмица. Само да кажа че по някое време почва да лепне по ръбчетата та е хубаво да го топиш в пудра захар или нишесте периодично иначе се заваля формата на отрязъка.

# 93
  • София
Тандури, честито! Това тортата с малкото бебе сред розови цветенца ли е? Моля те, пусни линк към този сайт, ако може да видим триумфа ти:)))) Браво!!!!

# 94
Здравейте отново! Извинявам се че досаждам, но просто няма кой друг да попитам освен вас! Направих парено тесто и за мое учудване горе долу стана - два пъти пресях пусрата, но явно един пакет и половина не беше достатъчен и тестото съвсем леко лепне. Проблемно ли ще е утре сутринта като купя пудра да го доумеся?
Лека вечер Hug

# 95
Момичета, благодаря Ви за отговорите и сьветите Hug

Тандури, напьлно си заслужила това!Честито!Пожелавам ти още много участия и позиции в челните класации  bouquet

# 96
Здравейте отново! Извинявам се че досаждам, но просто няма кой друг да попитам освен вас! Направих парено тесто и за мое учудване горе долу стана - два пъти пресях пудрата, но явно един пакет и половина не беше достатъчен и тестото съвсем леко лепне. Проблемно ли ще е утре сутринта като купя пудра да го доумеся?
Лека вечер Hug

# 97
master333 - няма да има никакъв проблем утре да го доумесиш. Просто го завий стегнато и плътно в два плика. Но не съм сигурна варната дали се съхраняваше в хладилника или не, дано някой се включи по-компетентно от мен. ИНаче аз повечето теста ги оставям да нощуват в хладилника и им понася добре.
Тандури - честито за конкурса! Поздравления.
Показали сте разкошни торти напоследък, и се извинявам, че нямам време да се включа по всичките, но сте адски продуктивни, а на мен в момента ми е много натоварено.

И да се похваля, и аз като Ванчето: "... От днес имам вече нови ..." и ще се запитате какво? Панталонки?!? Не!  Joy Имам вече нови пеперудки и още утре ще си ги изпробвам. Не са същите като на Корнишонка и Ванчето, но не са никак лоши. Благодаря на Tedy за това че ми каза откъде да ги купя.

Ванче - честито душа, за инджектопляктора и другите благинки. Сега чакаме да ги снимаш, покажеш и най-вече да ги употребиш и да видим крайния резултат.  Grinning

# 98
Тандури,честита победа!!!Добре си показала на х'американките,кои са по-добри!!!  bouquet

Ванчеее,а честити ти придобивки  Hug С нетърпение ще чакам торта с нюнютата   bouquet

Драконче,честити играчки и на теб!!Хайде запретвай ръкави!!!

# 99
Здравейте мацки , искам да попитам момичетата от Америка и Канада има ли  по магазините готов батъркрийм и как изглежда ако има? Simple Smile  Hug

# 100
Има готов бътъркрийм  Peace
Мисля го продават в едни кофи, даже има и готово боядисан. В Сам'с клуб дори съм виждала  Peace

# 101
  • Vaudreuil Canada
psichokuk при нас съм виждала само в един магазин - продават го в пластмасова кофичка подобна на тези за йогуртите ама прозрачна. Виждала съм и това

# 102
Драгончееее къде си се скрило, айде ЧРД и да почерпиш   bouquet

# 103
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ КОИТО ИМАТ НЕЩО ОБЩО С ИМЕТО АННА.
СЕЩАМ СЕ ЗА ТАНДУРИ!!!Бъди жива и здрава и много много щастлива!!!  bouquet
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ДРАКОНЧЕТО. И ТИ БЪДИ МНОГО ЗДРАВА И МНООООООООГО ОБИЧАНА!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 104
Да споделя нещо на което попаднах и с вас, мисля, че ще го оцените.
http://picasaweb.google.com/Bohus73/PatchworkCuttersNo10#

Направо са невероятни тези джаджи.

Честит празник  на всички празнуващи.
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт