На снежинките големи усмихват се МАЙчетата ни засмени (20)

• 13 841
  • 286
  •   1
Отговори
# 165
ХАХАХАХАХАХХААААААААААААААА

мушмуроче, сълзи ми потекоха smile3532

# 166
mu6muro4e smile3532 smile3532 smile3532

Щях да събудя Крис от смях ...

# 167
mu6muro4e   smile3532   smile3532   newsm62   newsm62   smile3532    smile3532
голям смях се смяхме с майка ми и снахата   lalalala

# 168
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo

мооого сладък виц!   bouquet    Бравос, посмях се и аз  Hug

# 169
 Laughing Party

Еи, благодаря ти...  hahaha Дааа, не е лесно да се работи с нас, бли3наските мами, много сме претенцио3ни верно. Я в Борисовата градина сте искаме, я и3 ло3ята на Словения...   Joy  

# 170
  • ВАРНА
 Joy  Laughing  Joy
Цитирах те защота и аз съм се осигурявала на повече през последните 6 месеца , а преди това се самоосигурявах на минималната заплата. Чудех се, дали ще ни преизчисляват обезщетението за майчинство, но вече съм наясно прочетох поста на greta.kr . Аз имах проблеми с приемането на болничните и досега не бях наясно колко получавам на месец, но за последния месец имам приведени 500лв. Осигурявах се на 600лв. и вноската беше 255лв. на месец.
за осигуровките-  ДИРЕКТНО  аз се осигурявах на 400 лева и внасях по около 180 лв. (зависимост от работните дни) и сега ми дават 220 лева на месец + 25 лева детски.
колкото толкова.
че 90% на 400 не е ли 360??? Не трябва ли да си потърсиш правата в НОИ?

# 171
mu6muro4e   smile3532 rotfImbo умряяяхххх от смях!
Ейййй определено имаме нужда от такива неща които да повдигат духа ни  Mr. Green
...........аз съм бясна на всички доктори и на тяхната практика - бих ги  #Sniper newsm61 до един. Няма да Ви занимавам!
Да се похвалим-Гого яде вече и супичка от кухнята ! Не можем да седим , нямаме зъби, но щъкаме с проходилката като луди!
Айдее по един целуфан за всички!

# 172
Онче, добре че е било свястно момчето и истински загрижено. Добре че всичко се е разминало. То уплахът на майка ти е бил сигурно по-лошото. С тази война по улиците... страшно е.

Това момче-шофьора се е оказал син на нейна колежка.Та като отишли в Пирогов и той сам отишъл да търси следовател,а майка ми я сложили на една лежаща носилка и крещи из коридора:
-Да не му правите нищо на момчетооооо,той е свестен,аз му скочих.............на колата де.Минимално наказание ,ей г-н Полицай.

Ей такива ми ти работи с нас.

А да не говориме ,че колко дребни несполуки имаме-развален за 2 -ри път телефон на мъжо,режат им премий,печката ни се развали............за др не се сещам.То едно ли е.

МУШМУРОЧЕ-с тоя виц ме разби.Голям апарат голямо нещо.То си е за припадане  Joy

Последна редакция: чт, 11 дек 2008, 16:48 от oncheto

# 173
  • Луната ни пази
за осигуровките-  ДИРЕКТНО  аз се осигурявах на 400 лева и внасях по около 180 лв. (зависимост от работните дни) и сега ми дават 220 лева на месец + 25 лева детски.
колкото толкова.
добре че  кърмих 6 месеца та спестих малко от АМ и от дамски превръзки, до днес
Мейз, съжалявам, но май нещо не разбирам. Аз съм осигурявана на по- ниска сума от теб (370лв.) и взимам повече пари (м/у 300 и 330 в зависимост от работните дни през месеца) + 25 лв детски. Как така ти взимаш по- малко от мен!?

В неделя ще дават филм на Нешинъл Джиографик- Наука за бебетата, в рекламата се казва, че първата година била най- опасната в човешкия живот. Филмът ще е по БТВ в 15 часа.
mu6muro4e  smile3532 smile3501 и за стихчето.
Алабала, съчувствам ти за тревогите. Лоша работа. Но човек наистина трябва да живее отделно от родителите. Дано по- скоро излезете на квартира.

# 174
  • ВАРНА
Да се включа пак!
Току що и аз получих по пощата книжките на Хипп с адресиран плик с моето име. Вътре ми честитят 6 тия месец на бебчо и приложени двете книжки. Да не би да ни имат адресите от изписването от АГ болницата?

# 175
че 90% на 400 не е ли 360??? Не трябва ли да си потърсиш правата в НОИ?
Не е така.Взима се нетото,не брутото.Тези 500лв. не може да са за 1мес.Виж по- добре.
Мейз,колко ти е дневното възнаграждение-излиза,че трябва да взимаш средно около 270лв. а не 220лв.

# 176
  • София
Да се включа пак!
Току що и аз получих по пощата книжките на Хипп с адресиран плик с моето име. Вътре ми честитят 6 тия месец на бебчо и приложени двете книжки. Да не би да ни имат адресите от изписването от АГ болницата?
Мен специално ме питаха дали давам съгласието си да ми изпращат материали. Даже подписвах някаква декларация.

# 177
мамета, казаха ми че, се гледало последните 6 месеца, демек за месец ноември се гледат последните 6 месеца и затова била така.  Може и да ме будалкат някъде ама ще видя.
а сега:  събота и неделя на 13 и 14  Мол София ще има базар за Коледа на ДБМ
в неделя аз ще съм там сутринта
 ако имате възможност минете да се видим Hug

# 178
mu6muro4e, страхотен виц, голям смях падна в къщи.  Joy

Момичета, имайте предвид, че това за майчинството още не е прието окончателно - другата седмица ще го гласуват. В тази връзка не се споменава още дали ние, които сме в заварено положение, ще получаваме 1 г. обезщетение на база 6 мес. назад или 12 месеца назад. Моето мнение е, че държавата едва ли ще се мине и ще ни преизчислят обезщетението за 12 месеца назад, но дано не се окажа права.

# 179
Здравейте, ние с малката днес ходихме на фирмено детско парти и дядо Коледа ни подари това
Някоя от вас взимала ли е подобен тип проходилка и дали харесва на мъничетата, т.е.свикват ли?Защото аз и без това се двуумя още за обикновените проходилки и се чудя дали да купувам или с тази ще свикне newsm78

Общи условия

Активация на акаунт