На снежинките големи усмихват се МАЙчетата ни засмени (20)

• 13 841
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
jeniqa каква и е цената на тази проходилка?  Изглежда ми много добре Heart Eyes

Иначе моя бебок още не спи нощем. Буди се и мрънка... направо не знам какво ще го правя! Спи му се, търка очите, но не заспива. Проветрявам, давам вода, но ефект няма! Дано се оправи...

# 181
Ми цената не знам каква е, на майка ми фирмата организираха партито и ни е подарък от фирмата.Аз може би трябва да питам мартенските и априлските мами, нали бебчетата са им по-големи, сигурно някои от тях са взели подобни.Аз така или иначе мислех да й взимам подобна-пак е на Фишър Прайс.Ето снимка

Тя е 60 лв.
Не знам, тя си седна на него, но като я сложих да стои не пожела да се хване с ръчичките, дърпа си ги.Може би и защото много й се спеше.Утре пак ще тренираме.Дано й хареса ако не-отиваме в събота до Джъмбо за обикновена проходилка.

А относно рекламните книжки на HIPP - и аз получих.Явно ползват регистрире на АГ-та.Само информативно да питам-ти в Шейново ли си раждала?Може би само определени АГ-клиники, не на всички newsm78

# 182
Аз не съм получавала нищо по пощата  newsm78 А когато раждах подписах един куп документи и изобщо не съм ги чела. Контракциите ми бяха през 1 минута, а те ме карат да подписвам!  Sick И смъртната присъда бих си подписала в такъв момент  Crazy
Такъв тип проходилка май ще получи и Алекс за коледа. Все забравям да ви питам дали някой има вече такава? Аз се притеснявам, ако се хване и се облегне на нея, няма ли да го "излъже" и да се търкулне напред? За колко големи деца са?

# 183
  • ВАРНА
Аз съм раждала в АГ болница  Варна и на изписването май подписвах нещо че са ми дали торбичка с брошурки, но не помня да са ме питали ще искам ли още информация. А и на изписването, това май беше последното, което ме интересуваше. Мисля че по-важно беше да си взема останалите документи и да кажа кое ще ни е педито, а не рекламите...

# 184
аз в добрич родих ама не помня да съм разписвала , вие явно сте с привилегии ,пък може и в добрич да няма такава практика да пращат по пощата
да ви се оплача момичета (този път не се отнася за бебка), моят мъж така натряскан се прибра ,иде ми да хвана възглавницата и да го удуша със нея че и с цялата си наглост ми вика "е ко станало толкоз " , да се смея ли да плача ли незнам ,едва оцели леглото
mu6muro4e ,и мен ме съмнява да не я излъже защото имаме нещо подобно ама тя още не седи стабилно като стои изправена, а пък в паяка ела я виж .
това за парите как разбирате колко получавате на мен  всеки път различни суми ми превеждат един път много друг път по малко три месеца три различни суми  newsm78 иди ги разбери

# 185
  • Луната ни пази
АА, Лени, не така, аз си получих пакетчето вече, и аз раждах в Добрич. Ако си спомняш в началото ни дадоха пакети с брошурки на Памперс и Хип, разни списанийца, книжки, в самото родилно и там подписвах и аз разни подобни истории.

# 186
 smile3555  smile3555  smile3555  вярно бе хич ме няма е да ама моята книжка беше на памперс не на хип аз затова може би се обърках добре че си ти меги ,на  хип нямам книжка , пък за списанието   Laughing още ми е смешно ,моето беше от януари или февруари пък аз на края ма май родих  Laughing , мисля ,че бяха поизостанали малко  Laughing

# 187
  • Луната ни пази
А при мен имаше и материали на Хип, иначе за списанието да, беше стартичко, но имаше и две книжки за това как се гледат бебчовци!

# 188
На мен нищо не са ми давали да подписвам такова! Само, че ме настаняват и да слушам лекарите. Нещо такова беше Thinking

# 189
Добро утро!

# 190
Маги мерси за кафето.
И аз като раждах ми дадоха такива материали, ама нищо не са ми пращали.
Петя пак е на антибиотик и сега съм решила да я пусна само за коледното тържество и да не ходи повече, чак след нова година, писна ми да е все болна.

# 191
да ви се оплача момичета (този път не се отнася за бебка), моят мъж така натряскан се прибра ,иде ми да хвана възглавницата и да го удуша със нея че и с цялата си наглост ми вика "е ко станало толкоз " , да се смея ли да плача ли незнам ,едва оцели леглото
mu6muro4e ,и мен ме съмнява да не я излъже защото имаме нещо подобно ама тя още не седи стабилно като стои изправена, а пък в паяка ела я виж .
това за парите как разбирате колко получавате на мен  всеки път различни суми ми превеждат един път много друг път по малко три месеца три различни суми  newsm78 иди ги разбери

Ленка, не си го слагай на сърце ако не е практика... И моят ги правеше подобни, а беше вече баста на бли3наци  Thinking. А Thinking А3 и друг път съм ка3вала, че мъжете нямат майчинско чувство, то им се съ3дава. И въпреки това имат съвсем друго светоусестане и чувство 3а отговорност... Ра3бира се, не може да се поставят всички под един 3наменател, но както 3наем и3клучението потвърждава правилото. И а3 съм мислила и очаквала неста отначало, които не са били реалистични...

На дечица дадох книжка да я "ра3глеждат". Утихнаха и двамата...  Laughing

На моите проходилка няма да купувам. Тук всички лекари ги отричат и съответно почти не се предлагат по специали3ираните мага3ини. Сте ги пускам по често просто да ла3ят... В момента хола е пълен осте с касони от пренасянето, Така че трябва да се 3адоволят с кошарата.   

Последна редакция: пт, 12 дек 2008, 10:37 от Lale32

# 192
Vale, изчерпала си си лимита за получаване на лични,  Благодаря за съвета, благодаря ти, ще се възползвам, Истината е че не съм гледала колко и кога съм получавала за да се види кой къде бърка ама не ми остава много време.

Наталка е добре, сега се е научила да пищи и го прави по цял ден.И аз сума си превърнала хола в едно голямо канапе за лазене с едно голямо одеяло ама май ще го махам,че само се заобикаля и се лежи на ламината.
замислих се да се събираме по квартали и да си правим дни на свободните моменти ако има желаещи да го обмислим!
Идеята ми е следната: Да се съберем  няколко мами с бебетата( примерно в нас
) и да  си направим малко парти, за да може поне една да си подготви за празниците. Аз искам да мога да си махна поне космите от краката но няма време защото всички неща с които мама се захване са най интересните за игра, само си представете каква игра пада с кажела на епилатора.
помислете и Ви каня на гости! newsm68

Пожелавам Ви весели празници

Последна редакция: пт, 12 дек 2008, 10:52 от meyz

# 193
Добро утро!
Нашият син е с атопичен дерматит!Аз бях споменала скоро че имаме обриви по лицето-ее днес го водих на кожен и тя диагностицира!Адвантан мляко , А-Дерма крем и дано се оправи.Много се притесних...
Някоя от вас да сподели впечатления  newsm78
Благодаря предварително!
Приятен ден на всички! Wink

# 194
  • София
Sluncho_bebe ние сме със себореен дерматит.  SadСъщо кожен лекар постави диагнозата, и то отдавна. Мажем се с балсама на Др.Тайс и сума ти други мазила. Само по личицето й остана, не минава от нищо. Те са доста упорити дано ви мине от А-дерма.Познавам други мами ,на които децата им са с АД и са много доволни от А-дерма. Разликата между двата дерматита, до колкото знам е, че единия е на алергична основа, а другия не. Но и в това си противоречат нашите лекари.
За брошурите и не мен ми даваха да попълвам някакви листовки, но аз така и не ги попълних. За 15-те дена, които лежах в родилното ме тормозиха толкова много, за да ги попълня, все едно това е най-важното нещо, но на мен не ми беше до това.
За майчинството е много хубаво, че ще ни хване и нас. За мен няма значение дали ще преизчисляват обезщетенията или не, аз съм от тези, които взимат реално на колкото ги осигуряват.
Относно проходилките или т.нар. уолкъри, които сте показали аз имам приятелка с по-голямо бебе и е много доволна. Но той започнал да го ползва на 10 месеца. Т.е. той вече прави крачки самичък и сега чак му е интересно. Било стабилно и нямало проблеми да падне. Peace

Общи условия

Активация на акаунт