Шейните се спускат по белия сняг, АПРИЛчета лудуват пак!

• 12 217
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
Варненска коледна среща:така... ще се съберем 7 семейства + приятелката на Пепена с момиченцето. В такъв случай ще откажа всичката храна и ще си поръчваме на място. Дано да не е късно. Няма да искам маса при децата. Да останат ли сокчетата за децата?
Клер, татковците обикновено присъстват (поне нашия ще е там).

# 106
Све - каква храна си поръчала за децата, и защо да я отказваш ? Пропуснала съм какво точно си поръчала !
Вече нямам търпение да ви видя !

Утре отивам да си взема дипломата !  Grinning

Хубав ден на всички, отивам да оправям докато спим !

# 107
  • гр.Варна
Варненки,много сте несериозни!От кога се каним за срещата и доста от вас няма да дойдат,а така ми се искаше да се съберем колкото се може,повече!!!Вижте,Пепенка ще дойде от далече,пък ние тук не можем да се организирамеЧ!Срам.....
Све,нямам претенции за хапките.Предполагам,че децата ще предпочетат да поиграят,макар че едва ли ще пропуснат и хапчици,ако има такива.
Аз чакам с нетърпение 24.12.,когато ще се махнем от Варна!Много се радвам,че ще сме извън града!!За Коледа сме в Севлиево,а за Нова година-в Трявна!Ще бъде чудесно:)Много се надявам да завали и сняг!
Криси е много добре в яслата!В началото се адаптира адски трудно,а сега ходим вече с желание!Вечер като мина покрай прозорците преди да го взема,го виждам колко е щастлив вътре и как се гони с децата.Не вярвах,че толкова добре ще се адаптира.Да чукам на дърво,откакто сме на ясла боледувахме 1 път по-сериозно и оше един път-по-леко.Сега се е закрепил и реално не помня от кога не е пропускал.Пу-пу....
Приятен ден Hug

# 108
  • Попово
за хапките и подаръците и аз нямам претенции, евентуално може да се редуцира количеството , но това само евентуално  Peace

# 109
Добро утро, момичета!
Нашият тати на 26 и 27 декември ще е на работа и няма да може да присъства на Коледния купон, но поне обеща да ни транспортира до "Фъни"  Peace. Ще съм благодарна, ако някой ми обясни как най-лесно се стига до там от центъра /НДК/.
Ще прощавате за глупавия въпрос, ама ще се надписват ли подаръците  newsm78, примерно "Честита Коледа..., от Бела"  или ще са анонимни /от "Дядо Коледа" Laughing/

# 110
  • Beyond the Frontiers
Добро утро,

Дайте първо по едно кафе  Mr. Green Mr. Green

Светле, недей така с черна дупка чак. Нормални неща са това. Опитай се да извлечеш положителното от ситуацията. Ето за празниците ще можеш да се нарадваш на децата. Няма да трябва да тичаш на работа, а се отдай на Коледното настроение. Нещата ще се подредят. Пък и нова година, нов късмет. Peace

# 111
  • гр.Варна
Све,Снежи ме помоли да пиша от нейно име,че и те ще дойдат:)
Увеличаваме се,оле!! Hug

# 112
Здравейте!
Съжалявам,че сте обидени заради това,че няма да дойдем. SadАз не съм и обещавала между другото.В правото сте си да ме наречете несериозна,но ако трябва да се придвижвате от другия край на града сами с две деца,както съм аз,и на вас ще ви е трудно.Не съм шофьорка и съм с" вързани ръце" в случая.А и както писах-имаме ангажименти.
Още веднъж-съжалявам,че няма да ви видя,но още повече съжалявам че ме смятате за несериозна.

# 113
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Добро утро, момичета!
Нашият тати на 26 и 27 декември ще е на работа и няма да може да присъства на Коледния купон, но поне обеща да ни транспортира до "Фъни"  Peace. Ще съм благодарна, ако някой ми обясни как най-лесно се стига до там от центъра /НДК/.
Ще прощавате за глупавия въпрос, ама ще се надписват ли подаръците  newsm78, примерно "Честита Коледа..., от Бела"  или ще са анонимни /от "Дядо Коледа" Laughing/

От Орлов мост тръгвате по Цариградско шосе, завивате на Феята към Румънското полоство и на светофара на Румънското завивате вдясно и карет по трамвая. Подминавате зала Универсиада, после Първо районно и на светофара на Коперник завивате в дясно /преди светофара има голям строеж/. След това първата възможна пряка вляво /тя е преди блока/
Ето и карта - http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=8219dac9c985d07a57a72484b3cbfc … 251&start.x=3

# 114
  • Попово
larsen  Hug  Heart Eyes

# 115
Здравейте!
Съжалявам,че сте обидени заради това,че няма да дойдем. SadАз не съм и обещавала между другото.В правото сте си да ме наречете несериозна,но ако трябва да се придвижвате от другия край на града сами с две деца,както съм аз,и на вас ще ви е трудно.Не съм шофьорка и съм с" вързани ръце" в случая.А и както писах-имаме ангажименти.
Още веднъж-съжалявам,че няма да ви видя,но още повече съжалявам че ме смятате за несериозна.

Абсолютно е така! Не бързайте със заключенията и помислете какви може да са причините , които възпрепятстват някои от нас преди да се изказвате по подобен начин. Пепенка едва ли ще ни се обиди, а и срещи с нея тепърва ни предстоят.  Hug

# 116
Опааа...
Моля Ви се, не ни отива нито на възрастта, нито на интелекта да се дърлим за глупости.
Мен ме притесняваше  единствено наема на залата (че едно е да делиш 60 на 15, друго на 5...) и факта, че до последно не знаех кой ще идва, защото например Ради наистина не е взимала никакво отношение - нито ДА, нито НЕ. Ама да се сърдим сега... Едва ли  Христина го е писала, за да се приема буквално... по - скоро като упрек, че е искала да Ви види, а няма да може...

# 117
  • гр.Варна
Не съм казала,че сте"несериозни" с лоши чувства!
беше по-скоро закачливо(който ме познава,знае,че едва ли бих го казала с лоши чувства)....а и както писах след това,исках да се съберем и да се видим Hug Heart Eyes
Това как сте приели думите ми....е друг въпрос
Съжалявам,че сте ме разбрали неправилно Rolling Eyes

# 118
Ако някога някого от този форум съм обидила, моля да ме извини, защото със сигурност не е било нарочно  Heart Eyes Hug

# 119
Моля ви! винаги имайте предвид, че писменият текст се възприема по един начин, когато говорим е по-лесно! сигурна съм, че никоя от нас не е искала да обиди никого!!!

Общи условия

Активация на акаунт