Шейните се спускат по белия сняг, АПРИЛчета лудуват пак!

• 12 201
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
Pepena, миличка аз на Тошко снимка имам, на Генчо нямам, ти си пуснала на Василена - ок, но на големия батко нямам само негова снимка.
п.с. сори, че съм такава досадна...  Blush
Kler, снимката на Даная е много мъничка и стои размазано на колажа, моля те прати друга ако може където е тя на преден план, т.е. в по-голямата част от снимката, че на тази дивани, баби и тя е много мъничка.  Peace

Последна редакция: ср, 10 дек 2008, 14:22 от Stra4iatela

# 91
  • Попово
а добре Страчка, като се прибере от английски ще го щракна  Simple Smile аз се извинявам, че заради мен се бави колажа  Blush Hug
за срещата ако е удобно ще се присъедини още една мама с малка дама  Peace

# 92
Честит рожден ден, мила Алекси! Радвай се на здраве и на много щастие и прекрасни моменти с твоето семейство!

Варненска среща- Аз също за съжаление ще откажа.

# 93
Пепе, хич не е заради теб, а заради моята творческа дупка  Sad Аз съм му оставила последното свободно място на колажа и сега почва творчеството, което е в черна дупка  Close
Ама къде са всички от два дена никой нищо не пише...  newsm78 А аз влизам да се вдъхновявам...
Теди, стискам палци за баба ти да се оправи  Praynig
Поли, зъба как е, ходи ли на "зъбар"
Thinking
Поли, нищо не съм получила по скайпа...  Sad

Последна редакция: ср, 10 дек 2008, 16:51 от Stra4iatela

# 94
Ох, ей сега се връщам от зъболекар, пък трябваше и снимка.  Два джоба са се образували, тия мъдреци само ядове ми създават.
Страчи, получи ли ми отговора по Скайп-а, че беше офлайн и незнам дали така пристигат?

# 95
  • Beyond the Frontiers
Тука сме...Чета ама, покрай работата ядове и , само мога да разваля настроението.

Другите са се отдали на предколеден шопинг  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 96
И мен ме сърбят много ръцете за коледен шопинг, ама засега само някои дребни неща съм взела. Нямам време да се организирам нещо. С малкия ми е трудно да обикалям дълго от магазин в магазин. И както всяка година започна да ме обзема паниката, че няма време. Луда работа, едва десети сме Thinking

ара, дано баба ти се стабилизира. Разбирам те, аз страшно много обичах баба си и сега много ми липсва! Cry

# 97
Аха, шопинг... В такава черна дупка съм и аз, че... Ние с Елито можем взаимно да се оплакваме и утешаваме, ама по - добре да предприемаме действия в правилната посока, нали  Heart Eyes! Ели, капиталът за регистрация го смъкнаха...

# 98
Ели, Све - приемате ли още много ентусиазирани и трудещи се желаещи за работа ?  Hug
Какъв шопинг ?  Crazy Аз чакам Пепи да се освободи малко покрай празниците, за да се занимава с Мая, за да работя  Tired Шопинг очаквам само от родителите за подаръци към нас  Mr. Green Нали аз спадам още към децата за мама и татко и си чакам чинно подаръците под елхата
  Whistling

# 99
Като стана дума за шопинг нека мамите от София да споделят къде има намаления и въобще има ли/FOX, BENETTON,SLS????/....аз също ще гледам тези дни да организирам някой да гледа детето и да се поразходя.

# 100
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Ето малко снимки от РД - http://dezygg.multiply.com/photos/album/50/50

# 101
  • Beyond the Frontiers
emily_ska, има тема в На пазар за текущи намаления. Специално в Бенетон влизах преди 5 дена, нищо не ми хвана окото.
Светле, занам аз. Следя въпроса с интерес. Ама таксата за лицензите е 5000 лв. Money

# 102
Све,ние няма да идваме на 14.12,за съжаление,защото исках да се видим.Но имаме ангажименти и няма да сме свободни.Весело изкарване! Hug
Ара,дано се оправи баба ти! Praynig

# 103
Све пак казвам нямам претенции, само да  попитам татковце ще има ли, незнам нашият дали има желание, но все пак като попитам да знам ще има ли други !

Страчи пратих няколко, но не са много добри, каквото стане ! Благодаря !

# 104
  • Варна
Здравейте момичета,

аз не съм много редовна на последък, но имам малко ангажименти и само ви чета, но дори и това е по диагонал понякога  Embarassed

Да кажа за 14 за срещата да не ни броите. Най-вероятно няма да можем да дойдем. Татито ще е извън града по всяка вероятност, а на мен  не ми се влачи по автобусите в това студано време с двете хлапета до другия край на града. Ако случайно си е тук и може да ни докара ще се донадим в последния момент, нали ще ни приемете  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт