Шейните се спускат по белия сняг, АПРИЛчета лудуват пак!

• 12 185
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
Мила Алекси, ЧРД! Да си здрава, обичана и много щастлива!    bouquet  bouquet  bouquet
Честит празник на къдравелката Ани и всички именници!
ЧРД и на Габи на Дейзи Г!
Честита годишнина на патерица на Линофрина!

Илитка, мила, настръхна ми косата като прочетох какво си преживяла!  Hug Бързо възстановяване ти желая!   bouquet  А Калина на аватара ти е ПРЕКРАСНА!!! Невероятна, вълшебна, прекрасна снимка!
Страчи, чудесна шаферка си! Защо така не са харесваш с поли и рокли? Да нямаш температура нещо?  Wink 
Марини,   bouquet за темичката! Много добре си се справила!

# 76
Честити рождени дни на кака Габи и Алекси! Честит имен ден на малката Ани и ако има още някое Ани под прикритие! Здраве и много щастие за всички вас!  bouquet

# 77
Илитка, за халките, свеки ни ги купи много отдавна, да не решим, каквито сме импулсивни да се заженим, докато е Гърция и да имаме нещо от нея. Аз си я нося от време на време моята, а Пепи я сложи на сватбата, че нали са еднакви с младоженците  Wink
Честит имен ден на Ани и на всички именници !

# 78
Мила Алекси, ЧРД!
Честит рожден ден на Габи!
Честито на всички с името Ани!

Да не развалям хубавото настроение с лоши постове, само да се оплача, че така ме боли зъб, че незнам как ще изтрая до утре да отида на зъболекар.

# 79
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА АЛЕКСИ! ЖЕЛАЯ ТИ ОТ СЪРЦЕ ЗДРАВЕ, УСМИВКИ И МНОГО ЛЮБОВ!!!

СЛАДКА АНИ, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ГАБИ!!! БЪДЕТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ И ЛЪЧЕЗАРНИ!

P0LLY - Налага ли се да чакаш до утре щом толкова те боли? Ако е нетърпимо потърси помощ в някоя денонощна клиника. 

# 80
Поли, представям си колко ти е гадно, но не може ли да помолиш татко Пол ( както казва Илитка ) да ти го избие и без това имат много  Wink Нещо са ме хванали лудите... Crazy

# 81
smooth много  е хубава Коледна ВАрна, като гелдах снимките, ми се искаше и аз с вас Simple Smile
Страчи, шаферката под прикритие си я бива, много хубава бре. А като те видях с тези токовеш, и реших, че ако и с тях успееш да се развихриш на хората и танците, ще ти свалям шапка....ама няма  Wink, сложила си танцувалните цвички. А букета като пожелание, или като букет да го приемам??? Thinking
Стайл,  би ли дала рецепта за домашния пластелин“ Помня, че миналта година беше псукала линк, но съм го изгубила.
Поли, марш на зъболекар, а ако не можеш баш сега, пробвай със сушена слива, обърната с месестата част към венеца, това е от мойта зъбарка. Казва , че обезболявало, но не съм го пробвала.

и пак да ВИ БЛАГОДАРЯ, НА ВСИЧКИ, ЗА ЧУДЕСНИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ, СТРАХОТНИ СТЕHeart Eyes Hug  даже обмислям да си ги копи и пейст в документи

# 82
Алекси, аз едвам ходех на тези обувки,  Blush  за танци не ми е минало през ума, аз даже и панталон и блуза си носех, че не мислех, че цяла вечер ще стоя с рокля  Wink
Пепенка, много съм досадна  Embarassed , ама пак да кажа - сега правя колажа за календара, за който не е нужно да са коледни снимките, даже според мен е по-добре, че нали ще си го гледаме цяла година. Тази снимка ще я ползвам за коледния колаж, ако смогна да го направя. Иначе прати снимки по отделно на Василена и Тошко за календара, ако не ти е проблем
Peace
Све, снимката която си ми пратила на баткото, нещо не ми стои добре и свалих 2 снимчици от албума ви в Multiply от Белгия, ако нямаш нищо против една от тях да сложа, или ако искаш ми прати друга. Peace
Неци, и на Монко съм взела снимки от албума ви, има толкова хубави в анфас, нещо май си се заблеяла с тази дето е в пощата Wink

Последна редакция: ср, 10 дек 2008, 01:17 от Stra4iatela

# 83
Мила Алекси,честит рожден ден!!!Бъди здрава,следвай мечтите си и се радвай на щастливите детски усмивки около теб!
Честит рожден ден на кака Габи!
Честито и на именничката Ани,както и на всички носещи това красиво име!

# 84
Честит рожден ден Алекси, бъди все така позитивна и мила, пожелаваме ти много здраве и късмет и усмихнати и щастливи дечица!

Честит празник и на кака Габи, щастливо детство!

Много благодарим за пожеланията към Ани, всички сте прекрасни и много мили, трогнати сме!
Ние за съжаление ще пропуснем варненския купон, а така ни се искаше да се видим с дечицата и техните мами  Tired, съжалявам, че нямаме никакво място за гости, иначе имахме желание още приятели да поканим днес, но уви  Embarassed Ето малко снимки от купона - http://denisimo.multiply.com/photos/album/17/Imen_den_Ani_08#1

Лека нощ на всички! Благодарности на мамите, които се трудят да си имаме темички, колажи, календари и т.н., но който си може си го може  Hug!

# 85
  • София
Алекси, ЧРД! Много, много щастие с твоите малки, големи и ще по-големи съкровища!

Дейзи, да е жива и здрава кака Габи! Страхотен празник вярвам сте имали, чакаме снимки!

Със здраве да си носят името и всички именнички!

Хей, насладих се на страхотни снимки, Благодаря Ламичке, Еми, deny, Smooth, Stra4i!

Последните няколко дни любимата ми баба е доста зле... Изведнъж рухна... Сега с мама са в болница и много се моля нещата да се развият в добра насока...
Извинете за негативните емоции с които ви натоварвам  Praynig

Последна редакция: ср, 10 дек 2008, 00:30 от ara75

# 86
АЛЕКСИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ НАС!!!!!!!!!!!!!!!!     по-добре късно отколкото никога 
Пожелаваме ти много здраве и щастлив семеен живот пълен с усмивки и детски смях!!!!!!!!!

Едно скромно цвете от нашата градинка с работлива пчеличка(която ми напомня теб, представям си колко се трудиш, за да са толкова усмихнати всички покрай теб) 

# 87
  • Попово
Пепенка, много съм досадна  Embarassed , ама пак да кажа - сега правя колажа за календара, за който не е нужно да са коледни снимките, даже според мен е по-добре, че нали ще си го гледаме цяла година. Тази снимка ще я ползвам за коледния колаж, ако смогна да го направя. Иначе прати снимки по отделно на Василена и Тошко за календара, ако не ти е проблем [/b] Peace
ще пратя, не ми е проблем  Hug

# 88
Добро утро

Честит празник на всички на патерица, толкова много празници !

Денисимо- Ана е голяма сладуранка, но явно и доста будно дете, къде чак се качва , опасна сладуранка !

Страчи - страхотна си !

Све
- за празника, аз нямам претенции за подаръците, ако решите да се купи от там където ти казваш ще е най - удобно! Но както решите аз нямам претенции ! Детскят кът къде се намира, ходила съм там веднъж, но не видях къде е ! ?

# 89
Здравейте!

Страчи, каквато снимка избереш, такава  Peace!

Варненска предколедна среща: моля всички варненки НЕЗАБАВНО да ми потвърдят или откажат участие в купона! Доста малко сме и няма смисъл да се оскъпява мероприятието излишно, ако сме една шепа... Мога да откажа част или цялата храна, а така също и подаръците. За момента твърдият разход, който ще делим, е 60 лева наем за залата. Храната, която съм поръчала, но мога да откажа, засега е на стойност 50-60 лв, защото си правех сметката да излезе около 10-12, макс. 15 лева на дете (което ми се вижда разумно и в никакъв случай не много, но Вие си преценете и кажете). За съжаление, Denisimo няма да присъстват, а много от Вас не са споделили дали ще дойдат.

Потвърдили:
Sve_dim - Боян и бати Васко
mama_na_Kiki - Кико
TanyaSSK - Валко
Pepena - Тошко, Генчо, Василена
Denitsa_zz - Вярка
eraser - Симеон
Kler - Даная

Да потвърдят:
Smooth - Томи
larsen - Калина и Петьо
Lina6.3 - Галенка и батко й
Snow-Anna - Жорко и батко му
Виви_Ан - Никола

Central Plaza се намира на гърба на Морското училище, зад заведение "Старо село" и бизнес - сграда "Корабът" (Orange фитнес). Детският кът е на 4-ти, последен етаж и се влиза през магазин за детски играчки "Мечтателница". Срещата ще се проведе в неделя, 14-ти декември 2008г. от 10 или от 10.30 часа (ще го уточня утре).

Общи условия

Активация на акаунт