Шейните се спускат по белия сняг, АПРИЛчета лудуват пак!

• 12 184
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
  • Beyond the Frontiers
Честито на рожденничката и на именниците!

Страчи, а теб във вихъра на танца нямаше ли кой да те щракне?

# 61
  • София
Честит Рожден ден на Габи   bouquet.

# 62
Честит рожден ден на Алекси и Габи!!!

Честита света Анна!

# 63
Момичета, мерси за прекрасните пожелания! Трогнахте ме! и да ви се връщат   bouquet

Дейзи, Честита ви рожденничка и на вас, много да ви е здрава, да ви радва и да се обичат все така с Теди!
Денисимо, само с добро да се споменава името на Анна!

Хайде на масата, че стана обедно време Simple Smile

# 64
Aleksi, Честит рожден ден! Покрай ролите на супер - жена и майка - героиня ти желая да успяваш да си грабваш с пълни шепи от радостите на живота!Бъди здрава и обичана!

Честит рожден ден на кака Габи! Желаем й щастливи детски игри и безброй желани подаръци!

Мила Ани, с много обич те поздравяваме за именния ти ден! Целувките и подаръците: на живо.

Страчи, много хубава сватба сте сътворили Hug! Браво, браво! Ще Ви поканя да ми организирате златната ни сватба (за заплащането ще се разберем...).

Варненско коледно парти: аз нямам претенции за детските подаръчета. Наистина до Коледа има много време и май са излишни  newsm78. Ами, предлагайте! Имаме още 2-3 дни да решим. Аз мога да ги закупя "на едро" от м-н "Мечтателница" за около 8-9 лв, но при положение, че мнозинството ги желае. За часът на тържеството ще говоря с управителя дали може да го отложи с половин час; моят Боян заспива много рано, едва го докарва до 12-12.30 часа, най - късно до 12.45 и затова предложих 10 часа, ама ако желаете, ще се пробвам за по - късен час.

Последна редакция: вт, 09 дек 2008, 13:04 от Sve_dim

# 65
Здравейте, милички!
изпълним добре си бяхме взели ниски обувки  Wink Както каза майката на булката - " пак ще ви поканим да веселите гостите "  Joy Кумовете получиха ДВД система от младоженците, а те НИЩО  #2gunfire Много ме ядосаха, ама какво да се прави, не всеки може да случи с кумове явно. Всички ми се радваха, че съм с рокля и високи обувки ( че нали за последно на бала съм била така  Blush ).
Снимки, . И друго коя мама е с ник deny1104 - denitza dimitrova, че не съм наясно  Thinking
Тези, които не са пратили коледни снимки, ще използвам тези за календара за коледния колаж, който се надявам до Коледа да смогна да го направя.  Praynig  Peace
Днес почвам усилена работа по колажа, дано да имам успех, че съм в творческа дупка  Sad
Честити именници на патерица, да са ви живи и здрави !
bouquet
Снимки от сватбата - http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=10183&AlbumId=125767 и приготовленията за нея - http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=10183&AlbumId=125768
За коледното оформление на темата, няма да мога да направя нова, само коледен колаж, но може да сложим миналогодишната. Ето тук са елементите и - http://www.mamiapril.snimka.bg/album.php?album_id=73918&pid=4657813  Peace На който му се занимава... и на който му харесват може да сложи нещо  Peace

Здравейте,
  Stre4itela-аз съм с този ник........

По-късно ще се включа,като успея да изчета всичкo!

http://tedyideny.multiply.com/

# 66
elku - elena, като даде снимките фотографа ( професионалния ) най-вероятно ще ме има, че половинката се беше опитал да ме щракне, но беше фокусирал гърба на един мъж от съседната маса и са излезли размазани.  Sad
Алески, букетчето от снощи -

Честит рожден ден на сладката и чаровна кака Габи!  Heart Eyes Да има прекрасно и безгрижно детство и да слуша ротителите си и да се грижи за Теди!   bouquet

Последна редакция: вт, 09 дек 2008, 15:36 от Stra4iatela

# 67
  • Варна
Честит рожден ден Алекси!!!

Честит рожден ден на Габи на Дейзи!!!

Честит иман ден на принцеса Анна на denisimo!!!

На всички много здраве, щастие и късмет!

# 68
Алекси, Честит рожден ден, пожелавам ти да продължаваш да сбъдваш мечтите си , да се радваш на прекрасното ти семейство и винаги да си толкова търпелива и позитивна!

ЧРД на сладката Габи, да си весела и здравичка и много щастлива!
На малката Аничка Честит имен ден- Все такава приказна хубавица да си мило дете и да радваш мама и тате с щуротииките си.

Радомира, бравос мила , много се радвам , че ни пренесе за малко във Варна, тооолкова е красиво...ей страхотно е там да се живее.

Страчи, страхотно изглеждаш, просто си като модел, дано са оценили усилията ви да направите сватбения им ден толкова вълшебен.

Ще пратя друга снимка за колажа, но наистина нямам хубава Confused

# 69
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА СЛАДКАТА КЪДРОКОСКА АНИ! Бъди много здравичка и все така чаровна!
 newsm51
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, АЛЕКСИ! Най-сърдечни пожелания за много здраве, късмет, любов и само положителни емоции в живота!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГАБИ! Щастливо и безгрижно детство!
newsm59

# 70
  • Чехия
Ahoj мамчета..Как е коледното настроение? Hug

Честито на именниците, а на Анчето на мама Дени много прегръдки.

ЧРД Алекси, бъди обичана мама и съпруга.

ЧРД на Габчето, щастливо детство.

Strа4i
изглеждаш страхотно ..  bouquet

Ради, нямам думи от линкчето в подписа ти..просто ми идва да композирам от толкова красота.

Последна редакция: вт, 09 дек 2008, 15:40 от ivalex

# 71
  • Попово
Честит рожден ден на  Габи!!!

Честит имен ден на принцеса Ани Бубалани  Hug

варненска среща- каквото решите аз съм ЗА, ще гледаме за 10ч. да сме във Варна, имам само един ? МОЛ Сентръл плаза нали е зад кръчма "Старо село" или се бъркам.

пратих нова снимка, макар че е почти невъзможно да ги снимам тримцата  Grinning

# 72
Pepenka, не е нужно да са тримата на една снимка, може на 3 отделни  Wink Аз така или иначе днес цял ден оправям снимките, нещо 100 програми съм отворила и едно циклене  ooooh! Така че ако имаш хубави по отделно ги прати тях  Hug
Мерси, за комплиментите, момичета  Blush  Hug Аз нали не се харесвам с поли и рокли и малко некомфортно се чувствах
Blush

# 73
  • Попово
тази да е, последната Simple Smile

# 74
  • София
Алекси, честит рожден ден!  Hug Много здраве, късмет и любов ти желая!

ЧРД на кака Габи! Да расте здравичка, усмихната и все така грижовна и мила!

ЧИД на Ани! Честито и на всички именници!

Общи условия

Активация на акаунт