Шейните се спускат по белия сняг, АПРИЛчета лудуват пак!

• 12 177
  • 290
  •   1
Отговори
# 45
Ето малко снимки от вчерашния карнавал. Отново имам проблеми с този Мултиплай и не ми дава да озаглавя снимките  #2gunfire
Зарекла съм се другата година да се маскираме и Томи този път да не се плаши от карнавални костюми и аксесоари. Shocked

http://radomira.multiply.com/photos/album/82/82

Ето и малка част от Коледната украса на Варна. Обещавам, че ще има продължение:

http://radomira.multiply.com/photos/album/81/_at_Christmastide

# 46
  • София
Linofrina, честит празник! Много любов ти желая!  bouquet

smooth, страхотни снимки! Първо, много си падам по маскирани празници и второ и аз имах идея да правя коледна серия с украса от града, но нещо се разколебавам. В Сф няма толкова хубава украса... вярно, че не съм излизала от седмица, но ме съмнява да са направили едва сега. Crossing Arms Пък и за да направя серията означава да изляза по тъмно и студено, с цялото снаряжение /раници, триножници/ от няколко кила и май ще пропусна.
Чудесна коледна разходка и Варна беше, благодаря Simple Smile bowuu  bouquet

# 47
Smooth, много хубави снимки!

Нашият батко ни спретна номер и не успяхме да отидем на карнавала, след като запазихме залата за нашето коледно тържество. Направи страшна сцена, че той е на школа по математика по същото време, а ние се каним да се забавляваме. Нямаше как, обещахме, че няма да ходим, за да няма сърдити. А пък и Бобчо беше много крив и проклет по това време ( на обяд спа само 1 час).

Коледната украса: страхотна е, обаче аз съм малко обидена на общината, че плати за нея 500 хил.лева на фирма Призма  newsm78. Сещайте се за комисионните...

# 48
Здравейте, милички!
Сватбата - мина страхотно ! Разбрах какво е да си кума ( или кум,че не се разбрахме с Гури кой кум, кой кума, кой на булката брат  Wink ). Кума и кумата си бяха гости на сватбата, само дето се подписаха и седяха в църкавата до младоженците - нищо друго.  #2gunfire Един букет на булката не купиха  #Cussing out И не ставаше въпрос за пари даже ( щото се имат за голямото "добро утро" ), ами имаше много организационни неща, които трябваше да се свършат от тяхна страна... НО на мен и Гури ни беше много приятно да бъдем кумове.  Разбихме се от танци, играхме ръченица на кума и кумата с торта и кокошка, бяхме подготвили игри с гостите и специални танци за младоженците и най-важното, за да ги изпълним добре си бяхме взели ниски обувки  Wink Както каза майката на булката - " пак ще ви поканим да веселите гостите "  Joy Кумовете получиха ДВД система от младоженците, а те НИЩО  #2gunfire Много ме ядосаха, ама какво да се прави, не всеки може да случи с кумове явно. Всички ми се радваха, че съм с рокля и високи обувки ( че нали за последно на бала съм била така  Blush ).
Снимки, евентуално ако Multiply благоволи да ги качи може и да ги покажа, ако не ще пробвам в друг сайт.  Close Дайте идеи какво да направя с този Мултиплай, че от 30 мин. не е мръднал да зарежда  #Cussing out
Снимки за КАЛЕНДАРА - имам забележки към Neci и Smooth, моля да бъдат пратени снимки в анфас, защото тези няма да изглеждат добре. Също така нека Pepena и Dejzi_g да пратят снимки и на Габи, Василена и големия батко Тодор на Василена, нали така се разбрахме да е с батковците и каките. И друго коя мама е с ник deny1104 - denitza dimitrova, че не съм наясно  Thinking
Тези, които не са пратили коледни снимки, ще използвам тези за календара за коледния колаж, който се надявам до Коледа да смогна да го направя.  Praynig  Peace
Днес почвам усилена работа по колажа, дано да имам успех, че съм в творческа дупка  Sad
Честити именници на патерица, да са ви живи и здрави !
bouquet
Снимки от сватбата - http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=10183&AlbumId=125767 и приготовленията за нея - http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=10183&AlbumId=125768
За коледното оформление на темата, няма да мога да направя нова, само коледен колаж, но може да сложим миналогодишната. Ето тук са елементите и - http://www.mamiapril.snimka.bg/album.php?album_id=73918&pid=4657813  Peace На който му се занимава... и на който му харесват може да сложи нещо  Peace

Последна редакция: пн, 08 дек 2008, 21:35 от Stra4iatela

# 49
Илитко, аз ти предлагам да ми изпратиш твоето оборудване, а пък аз ще направя снимките вместо теб. Joy Така няма и да студуваш. Те хората си бяха излезли с триножниците, а пък аз от ръчичка това успях да направя Rolling Eyes Rolling Eyes

# 50
  • гр.Варна
Све,и аз се чудя има ли смисъл от подаръци.Доста рано е за Коледа, а и няма кой знае колко време,за да се обикаля!!Другите да си кажат мнението,ако всички са съгласни ние ще купим подарък
Коледната украса на града,прекрасна е!Факт!Но нали все пак жената на кмета е рода с шефа на Призма!Не случайно те спечелиха търга......
Страчи,изглеждаш страхотно с рокля:)Гури също е много стилна мацка Hug

# 51
Коледната украса - така и така всичко става с връзки и шуробаджанащина в България, ма поне да има резултат, т.е. да се свърши работата, защото има много случаи, в които подони фирми взимат парите и после си оставят ръцете. В случая с Варна е добре, че хората са се постарали, винаги може и повече, но на фона на повечето градове, включително и така "любимата" столица са доста постно украсени и с доста изгорели миналогодишни украси. До преди 2 години си правиха труда като свършат празниците да свалят украсите, от миналата и това не правят, тази година само я пуснаха в резултат, на което по-голямата част просто не свети  #2gunfire Да те е срам да кажеш, къде живееш  #Cussing out

# 52
Алекси, честит рожден ден, миличка ! Пожелавам ти здраве, късмет, да си все така усмихната и положителна, много да те слушат двете дечица и половинката! Целувки!
П.С. бг-мамма нещо се е бъгнала и не мога да ти сложа букет, въпреки огромното ми желание... Sad

# 53
  • Попово
Алекси  newsm59
вземам си бележка и ще гледам днес след обед да снимам и изпратя снимка на тримцата  Heart Eyes

# 54
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
МОМИЧЕТА ЧЕРПЯ ЗА ЗДРАВЕТО НА ГАБИ

АЛЕКСИ НЕКА ДНИТЕ ТИ БЪДАТ ИЗПЪЛНЕНИ С РАДОСТ, ВЕЧЕРИТЕ С ТОПЛИНА, А ГОДИНИТЕ С МЛАДОСТ
[/size]

# 55
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Страчи пратих снимки на Габи, ако не стават ще търся други

# 56
Алекси, честит рожден ден!
От сърце ти пожелавам много здраве, усмивки, щастие и хармония в семейството и успехи във всичко!

bouquet     bouquet      bouquet

Дейзи, честит рожден ден и на твоето момиченце!
Да расте здрава, лъчезарна и щастлива!
Hug

# 57
  • София
Честит рожден ден Алекси!!!

Честит рожден ден на Габи на Дейзи!!!

Само здраве, щастие и много усмивки!

Ей, много стрелци сме се събрали тука, колко хубаво. С тези деца овни и телци добра комбинация се е получило  Grinning

Ема е вече по-добре откъм пъпки, повечето са завяхнали вече, надявам се да не излизат нови. Лошото е че сега цяла нощ кашляше като някоя стара пушачка и сега не знам какво да я правя, не мога да я заведа да я преслушат, нали е под карантина. Ще се обадя да питам педиатърката дали да и давам нещо.
Абе ужас направо, едно се оправи, друго почне да се разваля. Трябва да пробваме с хомеопатия май.

Stra4iatela и аз се ядосвам много на общината с тая коледна украса, виси по цяла година, и сега к'во, София на нищо не прилича. То не, че аз съм се юрнала да обикалям с това болно дете, ама като се случи да излезна просто нямам ама грам чувство, че наближават празници.
6 години съм живяла в Берлин, ми там още от октомври човек има чувството, че ей сега ще дойде Коледа. То и тяхното не е нормално, ама тука пък съвсем се правят на ударени.

# 58
Добро утро !  Tired Сега ставам, че снощи откарах до 2 с колажа, и то само да режа снимки  Tired
Ето и снимките от сватбата в Multiply вчера за 4 часа благоволи да ми ги качи  #2gunfire http://stra4iatela.multiply.com/photos/album/67/67
  Peace

# 59
Алекси, желая ти упорито да следваш мечтите си, търпеливо да ги постигаш и много любов, за да ги осмисля!
Денисимо, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на сладката Ана! Да е здрава и все така жизнерадостна и да ви кара  да се усмихвате непрекъснато!
Дейзи Г, да е много щастлива и здрава Габи и да изпълва дните ви с радост!

Последна редакция: вт, 09 дек 2008, 11:45 от marini

Общи условия

Активация на акаунт