Шейните се спускат по белия сняг, АПРИЛчета лудуват пак!

• 12 181
  • 290
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Здравейте момичета,

Малко съм ангажирана напоследък и нещо нямам мнага време да пиша.

За срещата все още не мога да кажа дали ще можем да дойдем. Надявам се, но.. за сега не мога да кажа със сигурност.

# 31
  • София
Мале, момичета, сега се прибирам от първия работен ден. Изложих се като кифладжийка  ooooh! Към 21 часа ме заболя главата, към 22 беше нетърпимо, от 22 до 0 часа изкарах повръщаща в тоалетната  ooooh! и влачейки се по коридорите умирайки  Embarassed След 2 ми мина и вече бях наред, ако се изключи цвета на лицето ми, ама какво са си помислили колегите за мен, незнам. Имаше подмятане, да не съм бременна, че не са ми се нарадвали още, ама не съм, още не ми е свършило  Laughing Явно нервното напрежение, гарнирано с кофти храна която си поръчахме, даде чудесен резултат  hahaha Отивам да лягам, че диването всеки момент ще стане, таткото замина за работа закъсняващ, а аз довечера с нови сили трябва да щурмувам работния фронт щом се прибере таткото  Peace

# 32
  • гр.Варна
Здравейте и от нас в новата темичка!
Илит,бързо възстановяване! Hug  bouquet
Све,благодарим за организацията!Аз лично мисля,че е добре да има хапки и сокчета за малките щурачета,а пък възрастните ще пием по някое кафенце:)Аз лично смятам,че е добре да има маса и при децата,а който иска да отиде в барчето и да си поръча там,ако му се пуши(за такива като мен).
450,убедена съм,че си била напрегната покрай започването на работата и това също ти се е отразило!Надявам се днес всичко да е наред Hug
Поздрави от нас Hug Hug

# 33
Здравейте
колко неща съм изпуснала, но нямах време!

Това моето детенце нещо не слуша последно време, заспива към 23ч , като преди това иска на голямото легло при мама и се върти върти, а преди заспиваше сама, на обяд същата история ! А днес дори стана в 7ч, а преди си поспиваше до 9ч.

Све - браво за организацията, надявам се тоя път да се видим, малко ми е неудобно, защото вие май всички се познавате  Embarassed Но така е като пропускам срещите ! Нямам претенции за пари , харан и играчки, колкото стрва на среща съм ! Ще говоря с таткото довечар дали иска да ни придружи , ако не да ни докара, защото още немога да се престраша сама да шофирам! Много ще се радвам да се видим , дано не излезе нещо не предвидено !
,

# 34
  • Попово
Све,благодарим за организацията!Аз лично мисля,че е добре да има хапки и сокчета за малките щурачета,а пък възрастните ще пием по някое кафенце:)Аз лично смятам,че е добре да има маса и при децата,а който иска да отиде в барчето и да си поръча там,ако му се пуши(за такива като мен).
подкрепям мнението на mama_na_kiki Peace
450,  Hug дано всичко е наред от сега нататък  Praynig

# 35
Добро утро, момичета Simple Smile

Днес се навършват 7 години, откакто с половинката ми сме заедно и това е поводът да ви сервирам почерпка, която не е съобразена с ранния утринен час.  Wink

# 36
Честит празник, Линофрина!
а също и честит 8 декември на всички бъдещи, настоящи и завършили студенти!

# 37
Марини  Hug

# 38
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!
Linofrina, ЖЕЛАЯ ВИ ДА СТЕ ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО ОЩЕ МНОГО ГОДИНИ!
Значи за Коледа унисекс подаръче до 10лв за априлчетата, нали така остана последно? А пък каките и батковците най-добре родителите им знаят какво, защото те са на различна възраст и е по-трудно да е с томбола. Нали така?
Точно така!  Peace
Аз все още не съм сменила подаръкът, който купих почти като за първолаче и се надявам утре да успея, иначе ще има априлче с леко неподходящ подарък! Embarassed
450, сигурна съм, че ще влезеш в ритъм и днес ще е по-добре!  Hug

# 39
Публикува ми два пъти предният пост, така че сега ще кажа, че се радвам, че ви допадна първото ми усилие да направя тема!

# 40
                     ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА, МИЛЕНКА И РУМЕН!

Обичайте се все повече и повече, дръжте се здраво хванати един за друг и нека щастие изпълва всеки един ваш миг заедно!

# 41
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ СТУДЕНТИ /БИВШИ И НАСТОЯЩИ/

ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА, МИЛЕНКА И РУМЕН!

[/size]

# 42
Linofrina, честита годишнина! От все сърце ти пожелавам още мноооооого години щастлив семеен живот и нека любовта никога не си отива!    bouquet  bouquet  bouquet

Честит празник и от мен на всички празнуващи днес!

450, дано бързо влезеш в ритъм и да не се повтаря първата работна нощ!

Све, благодаря за организацията! И за нас ли ще важи купуването на подаръчета за дребосъците??? И още нещо, струва ми се, че 10 ч. е малко рано при положение, че залата ще бъде ангажирана само за два часа - то докато се съберем и ще стане 11 ч. Светле, не е ли възможно часовете да се броят поне от 10,30 или  от 11 ч. Иначе ще стане като последния път  Sad.

Приятен и спокоен ден на всички! Hug

# 43
Linofrina ЧЕСТИТИ ВИ 7 ГОДИНИ ЗАЕДНО, ОЩЕ ПОНЕ 10 ПЪТИ ПО ТОЛКОВА ИЗПЪЛНЕНИ СЪС СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ, ОБИЧ, РАЗБИРАТЕЛСТВО И МНОГО ПРИКЛЮЧЕНИЯ ЗАЕДНО!

Мелодия, ЧРД на половинката ти, много да ви е здрав, и всичко  най-най-хубаво!

Честито и на всички именници от 6ти, студенти, и всички, който са празнували !

Марини, мерси за хубавата тема, супер си се справила!  bouquet

Илит, бръзо възстановяване!

450, скоро ще стане рутина , и ще се чудиш, защо си започнала пак работа Wink та по тоя повод, дано има предизвикателства на раб. място. А съм сигурна че колегите са били щастливи да те видят пак сред тях.

Бързо оздравяване и на Ема! пепетя, как е тя?

Стайл, кънкьорките са ти страхотни. Гери найстина се държи много стабилно на кънките, аз като се сетя как се разчеквах при първото ми посещение на зимна пързалка, на дърти ученически години....И двечките са на светлинни години пред мен. Сега поне мога да обикалям в кръг.  Joy

Larsen, много сладки ги реди Калина, какви ги реди......внимавай да не издадеш къде са коледните подаръци на Калина, че у вас вече няма скрито покрито  Mr. Green

Аз се загубих, че си имахме именник в къщи , за почерпка никога не е късно. Борис пак се е изринал от АД, и не може да спи от чесане (не знам заради кучешките зъби ли е....като излизаха кътниците, и му се появиха няколко малки петна), и се носим като самнамбули, и сега имам малко работа да посвърша, но от вкъщи.....както обичам да казвам на децата, 'лоши извинения'  hahaha ще се поправя

Последна редакция: пн, 08 дек 2008, 17:41 от Aleksi

# 44
Честит празник на всички бъдещи и настоящи студенти!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт