Шейните се спускат по белия сняг, АПРИЛчета лудуват пак!

• 12 183
  • 290
  •   1
Отговори
# 15
Малка почерпка от нас по случай вчерашният
рожден ден на мъжкото ми слънце
и
имен ден на най-малкото ми братче

Илит честито ти обезпандиситване Laughing. Желая ти скорострелно и качествено възстановяване  bouquet

Стайл чудесни сте, а от къде намерихте кънки за малката кънкьорка Joy. Ако искате можем да се организираме и като застуди пак да си направим априлска среща на пързалката?

# 16
Здравейте!
Све -брой ни  и нас за варненската среща-Мони,мама и тати.На мен ми се струва, че ще ми е по-удобно следобед след 17 часа,  предвид това, че Мони напоследък не спи по цяла нощ и става раааано,рано сутрин и често му се приспива преди обяд.Но ако болшинството сте за 10- ще го измислим някак си ,за да се видим този път. Така,че -там сме!

# 17
 marini поздравления   bouquetТемата е чудесна   bouquet

# 18
Ето ни и нас в новата тема!

Марини, поздравления - темата е супер, много празнична!

Илит, бързо възстановяване!

Larsen, и ти повече да не боледуваш, че тук не е същото без теб (пък макар и само за няколко дни)!

Све, за нас лично е по-добре срещата да е от 18 ч., но ще се съобразим ако повечето предпочитат да е сутринта! Хайде потвърждавайте и останалите, и да си спретнем едно хубаво коледно тържество за малките априлчета. Све, попитай дали ще има възможност да ни спретнат една коледна украска, за да им е по-интересно на децата!

И ние може ако успеем да наминем на карнавала в Спортна  зала, но не обещавам.

Приятен ден на всички!  Hug

# 19
Здравейте и от нас.

Илит, бързо възстановяване! На малката Ема също!

# 20
Току-що говорих по телефона с управителя на Централ Плаза: на 13-ти декември от 12  часа във  фоаето ще има коледно тържество за гостите на МОЛ-а с Дядо Коледа, така че ако се организираме за 13-ти в 10 часа (или 11?), и ние ще "намажем" децата да се срещнат с Дядо Коледа. След малко отиваме направо на място да капарирам залата, докато не ни е изпреварил някой. Освен това, предвид факта, че гостенката ни Пепена ще пътува отдалече, май наистина е най - подходящо да е сутринта  newsm78. И ние ще правим дребни подаръчета на децата, нали?

moto, Вие не сте ли във Варна?

# 21
  • София
Момичета, аз сега тръгвам за първия си работен ден (нощ) след 2 години прекъсване. Моля ви, стискайте палци и бъдете духом с мен, всичко да тръгне по вода  Praynig

# 22
  • Beyond the Frontiers
Melodiya, да ти жив и здрав стрелеца и честито на брат ти.

нуше newsm10 успех.

# 23
Sve, не съм от Варна, но обичам много този град Flutter

450, успешен старт и много сили! Какво работиш, че съм пропуснала?

# 24
Дани днес е ужасно крив. За всичко се сърди и хленчи. Измерих 37,3 преди малко. Гърлото не е червено. Дано е зъби Praynig

# 25
Мелодия, да честитя на патерици рождения ден на Стрелеца и имения ден на брат ти! да са живи и здрави и да имат късмет!

Нуше, стискам палци!

Последна редакция: нд, 07 дек 2008, 19:08 от Ламята Спаскa

# 26
Мелодия, честит имен и рожден ден на твоите мъже! Hug

Нуше, успешен старт довечера! Peace Peace

# 27
Варненска предколедна среща: неделя, 14-ти Декември 2008г. от 10 часа в Central Plaza!

Платила съм капаро 50 лв, като:  залата ще ни струва 60 лв за 2 часа; поръчала съм 60 хапки - 5 различни вида (с филе и кашкавал, пастет и маслини и т.н.), които ще струва 40-45 лв, малко сладки, соленки и солети, по едно малко сокче Капи със сламка (от тези в малките кутии) за децата. Това е... иначе на място кафета и безалкохолни. Не сме уточнили с управителя дали масата за родителите ще бъде вътре в детския кът или отвън, в кафенето - решавайте! Горе - долу по 12-15 лв на дете ще излезе (ох, дано де... само да не сме 3-4 деца, че тогава ще ни излезе доста скъпо). Понеже ще има и батковци (каки май си нямаме във Варна), съм предвидила около 15 деца, ама май са множко... За съжаление, няма да видим Дядо Коледа, но от 12 часа във фоайето на първия етаж ще има детска театрална постановка на коледна тематика. Управителят ми предлага да закупим с отстъпка детски играчки за всяко дете на стойност до 8-9 лева от магазина пред детския кът, като вариантите са малки пластмасови фигурки (около десетина см) на хора или животни на playschool (страхотни са) и/или плюшени играчки (всички са много качествени; магазинът е само за маркови играчки). Разбрахме се в четвъртък да мина окончателно да уточним подробностите около менюто и да кажем за масата къде да е и за играчките - дали ще вземаме, дали ще ги разграничаваме на момичешки и момчешки и евентуално за колко деца.

Приемам всякакви критики и препоръки Hug!

Последна редакция: нд, 07 дек 2008, 20:28 от Sve_dim

# 28
Све, браво за организацията и благодарим !  Hug

# 29
  • София
Момичета, благодаря за подкрепата и пожеланята,  Hug както се казва "I'll do my best" и за нула време ще се оправя... то май вече само гърба ме боли като стоя дълго на едно място, всичко друго ми е ОК. Peace

Значи за Коледа унисекс подаръче до 10лв за априлчетата, нали така остана последно? А пък каките и батковците най-добре родителите им знаят какво, защото те са на различна възраст и е по-трудно да е с томбола. Нали така?

Ларсен, явно си абонирана за обажданията на наша Калина, не знам как така все на теб ти звъни, сигурно нещо адашката я привлича някак. Joy

450, дано леко да навлезеш и да се справяш и с гледането на Вики. Peace С тежка задача си се заела, стискам палци.

Стайл, не си спомням коя мама го беше казала още преди месеци, но се присъединявам - искам да съм ви дете!  Peace И тоя път сериозно ще се науча да карам кънки, много приятно изглежда.

Щях да забравя - Марини, чудесна темичка   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт