Шейните се спускат по белия сняг, АПРИЛчета лудуват пак!

• 12 180
  • 290
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, априлска банда  Heart Eyes
Ето и нашата гледна точка от варненската среща : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=318943&pid=9409166
Съжалявам,че бяхме само за около час,Мони обеща другия път да стоим повече  Mr. Green Оказа се , че са пробили 2 нови зъбчета и е тръгнало още едно-сега ми стана ясно защо се криви така напоследък. Много е кофти като излизат наведнъж-колко ли се мъчат милите.
Иначе срещата и на мен ми хареса, съжалявам, че не се запознах с pepena-засякохме се само на асансьора.Организацията беше перфектна- Sve-   bouquet Иска ми се да си направим нова среща след празниците  Simple Smile
Ние днес имаме годишнина от сватбата-2 години,още сме новобранци  hahaha
Поръчах нова табелка за входната врата с имената и на трима ни Heart Eyes

# 271
Здравейте, вече спим !

eraser - следващият път, искаме да се видим повече, но ще има още срещи ! Много е сладък твоят младеж ! И изглежда доста добричко дете, но зъбите са лоша работа, и нас доста ни мъчат кучешките, и постояно рови в устата и иска бибоооо, все го търси ! Но не го давам много, направо ми идва да го изхвърля ! Гледам никой вече няма бибо ! Май само ние  Sad

Даная казва - че е ходила на МОНА - мола, при - Мони, Боби, Гали , Кикоо, другите още неможе да ги каже, но много е голяма скица, първо като попитам казва че била при - бати, явно всички и се стрват батковци,  Laughing, и подскача , казва как скачали там ! Емоции !

Всички дечица са невероятни сладури, толкова сладички !  Така ми беше мило като ги гледам как си играят !

Све още веднъж голяма благодаря !

# 272
  • Варна
Здравейте момичета,

И аз да се включа най-после малко повече Simple Smile

Да кажа и аз, че партито беше супер, децата се набесняха, особенно батковците  Laughing И да благодаря на Све за всичко, което направи и специално за транспорта, който ни осигури  Hug Hug Hug за да присъстваме на събитието.

Kler не сте само вие и ние все още сме с биба.

И един бърз и скромен, но от сърце подарък за варненки:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9405370

Опс, забравих - 1 бр. календар и за нас ако може  Simple Smile

# 273
Лина Благодаря ти , супер е това което си направила!  Hug Hug
Успокои ме за бибито че не сме единствени, но вече незнам как да я отуча, имаше вечери които заспа без него но към 2 ч. решава че го иска и започва да вика - бибоооооо

# 274
  • Варна
А на нас зора ни е да заспим, после я прибирам. Дори понякога и я дърпам от устата и не се събужда да си я търси. Но преди да заспи стои и чинно си я чака, ако не я дам до 1-2 мин и започва един реееееееев  ooooh!

# 275
  • Попово
такаааа, да се включим и ние  Hug
благодаря на всички мами за топлото посрещане  Heart Eyes срещата беше великолепна, искам пак  Mr. Green дори и за националната смятам да се класираме ако е до края на март, после ще е малко трудно организационно за мен, но има време  Naughty
за съжаление нямаме снимки, щото нямаше ток в апарата, но другите са се справили достатъчно добре
още веднъж БЛАГОДАРЯ за приятното изкарване  Hug

# 276
Здравейте,
успях да сметна цената на календара - ако е в размер 30х40 см. /т.е. А3/, цената му ще бъде 6,00 лв. за брой. Отделно ако искате може да се ламинира, за което цената ще е 1,20 лв.
За по-малкия формат 20х30 /А4/, цената ще е 3, 50 лв. и 0,80 лв. - за ламиниране.
Когато Страчи ми изпрати колажа, ще го направя и ще ви го покажа да го одобрите.

# 277
Emi_ka, честит празник и от нас!!!

вчера бях на общофорумския купон и доста добре си прекарах! нямам търпение да се видим и с априлчетата!!!

Варненският купон си го бива! много сте сладки! снимките са чудесни!

целувки на всички!

# 278
  • Варна
POLLY, аз предпочитам да получа формат А4 и не като календар, а просто като снимка ако това не е проблем за вас. Ако обаче това ще ви създаде допълнителни затруднения ще взема това, което и другите.

# 279
за мен, Поли, 4 бр. х 6 лв. - 24 лв.

# 280
POLLY, аз предпочитам да получа формат А4 и не като календар, а просто като снимка ако това не е проблем за вас. Ако обаче това ще ви създаде допълнителни затруднения ще взема това, което и другите.
Не, няма да е проблем. Peace

# 281
За календара каквото решите !

# 282
Ако се предвижда да има и други бройки от формат А4, бих искала моят да е такъв и ламиниран.
Ако няма други желаещи, тогава ме бройте за големите, няма смисъл да правите малък формат само заради мен.

Поли, къде да ти преведа парички?

# 283
  • Попово
аз искам календар А3- ламиниран, сестра ми ще дойде на партито в клуб Фъни на 27ми  да го вземе и да го плати съответно  Peace само ще уточним кого да търси и към колко часа

# 284
Eraser (ама как ме кефи ник-а ти!), от сърце ти желая поне 25х2 години щастлив и безметежен брак с любимия ти съпруг!

Варненско парти: всички снимки са страхотни и ми се искаше да ги коментирам, ама са толкова много и толкова емоционално заредени за мен, че няма да мога.
Лина, благодаря ти от сърце за приятната изненада  Hug! Още днес ще го разпечатам на копирния център до нас.

Ламичке, много ти завиждам за присъствието на общофорумския купон   Heart Eyes! Ще покажеш снимки, нали? Ние утре ще си имаме бледо копие на Вашето събитие: Варненският общофорумски купон, на който ще присъстваме и няколко априлски мами - аз, Денисимо, TanyaSSK и mama_na_Kiki. Вече нямам търпение да се издокарам и да си подивея на воля без мъже и деца (да ме прощават домашните, ама и мама е била някога човек).

Илит, обещай да ни направиш виртуална разходка из новия апартамент, като го "натъкмите"! А дотогава ти желая по - малко мазоли на ръцете (предполагам, че на теб ще ти се падне честта да чистиш преди нанасяне). Целувки на многознайка Калина!

Календар: и аз съм за голям, ламиниран, 2 броя.

Последна редакция: пн, 15 дек 2008, 15:15 от Sve_dim

Общи условия

Активация на акаунт