За плодовете-давам ябълка,банан и грозде засега!
Несинеси не знам в кой магазин го има,но наистина е страхотно

Сиси-никак не е тежка количката,а напротив-6 кила и половина е-една от най-леките! Аз главно затова си я избрах! Иначе харесах много на Пег Перего една,защото имаше поставки за чашки(мойта несбъдната мечта),но беше 12 кила и взех Бъгстъра-много съм доволна!
Ласси мерси! И аз се чуда защо ни се случват все такива неща! И то при положение,че я пазя и я вардя като очите си! Надявам се вече да нямаме такива произшествия!

Аз малко се поуспокоих(ама мъничко де),защото беба днес направи няколко крачки в проходилката
Имаше една нова играчка и явно много искаше да я вземе и направи крачки! МЗоля се всичко да е наред!И да ви се оплача-днес нали нямаме кухня,та Милена не искаше пюрета никакви! Много трудно се изхранихме днес
8 месеца купувам "Либеро" от един и същи магазин, но един ден беше затворен и пратих мъжа ми до друг. Е, стана страшна работа. Тетра варих, с Бочко мазах, със Здраве - никакъв ефект. Накрая отидох в "нашия" си магазин да взема друга марка памперси и момичето ми каза, че ако съм взела от въпросния друг магазин, е алергична реакция, защото зареждат ментета. Купих пак Либеро и за два дни се оправи, все едно нищо не е било
Аз таквиз неща не мога да правя

От 10 сутринта до 11 вечерта, Габи беше на система от 500мл Натриев Хлорид с глюкоза, и тъй като е бебе, с-мата капеше супер бавно.

И аз исках вип стая,но нямаше бебешка кошара,та си носих от вкъщи! Беше ми много болнично и се чуваха бебчетата от съседната стая как плачкаха непрекъснато и бебка се стряскаше! На мен ми казаха да изхвърля даже кошарата,но мисля,че като се измият нещата няма проблем! Но шишетата ги изхвърлих и тях! И нас веднага ни пратиха за постъпване-първо,че като отидохме на лекар беба вече повръщаше на 5 минути стомашните си сокове и второ,че толкова малки бебета с тази диагноза винаги пращат в болница,заради риска от обезводняване! Радвам се,че сте срещнали мило отношение! Представям си Габка как е плачкала докато и сложат системата,Миленка плачка както никога и я бодоха 40 минути и така и не успяха! Аз вече съм се запасила с разтвор и лечебна Хумана да си имам ако пак се случи! Много се радвам,че сте добре! Пожелавам ви най-хубавите коледни празници и без никакви премеждия вече
Да целунеш бебка от нас

.
Но у вас ще дойда...с цялото си нахалство