Торта "Тръбички с вишни"

• 39 711
  • 226
  •   1
Отговори
# 105
  Бобсито,браво на теб! Hug
  Eclat,снимките ти са много впечатляващи и изкушаващи!Страхотно! newsm10
  mimi panayotova ,аз не съм правила тръбичките с течна сметана.Можеш да пробваш,но м се струва,че ще вкусът им ще е доста по-тежък и не толкова изразителен.

# 106
След толкова добри отзиви, дойде ред и аз да спретна тази торта.Само,че аз я направих по тази рецепта.Наистина е много вкусна Peace .
Тортата , разрез и парче

Само да уточня,че това на снимката е половин доза.

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 11:44 от 2в1

# 107
  2в1,страхотно ти изглежда тортата  Simple Smile ,но рецептата,която си ползвала,е доста по-различна.За мен такова съчетание на продукти е малко тежичко,но някои харесват и такива съчетания. Grinning
   Ще имам пред вид масленото тесто за тръбичките,защото има кой да ги хареса вкъщи! Wink Благодаря! Flutter

# 108
Селма ,благодаря ти  Hug .Аз малко съм импровизирала при крема Wink .Направих го от пудинг "Ванилия" без варене,малко крема сирене"Филаделфия" , заквасена сметана и захар на вкус.Харесвам крема от масло и кондензирано мляко,но и на мен ми се стори,че в съчетание с масленото тесто ще стане доста тежко.А тестото е лесно,вкусно и след като поеме влагата на крема омеква и става мммммм......... Crazy .

# 109
Може ли тортата да се приготви с нещо друго освен с компот от вишни? Знам, че това сигурно доста би променило рецептата, но в нашия малък град никъде не продават компот от вишни, а като гледам тази снимка май скоро ще наруша диетата. Може и някой да е споменавал за друга плънка, но не ми се четат 8 стр., а и нета така цикли hit

# 110
  Мисля,че имаше варианти със череши,с мармалад от сливи.... newsm78

# 111
Това може би са моите варианти, имам домашно сладко от череши и компот от череши. Ще се пробва!

# 112

е , такава торта няма просто Hug, само че следващият път трябва да я измисля в друга форма, че при тази ме измъчи рязането на парчетата Mr. Green
още веднъж благодаря на авторката Grinning

# 113
Последния път като я правих тортата, направих половината тръбички с вишни от компот, другата половина с ананас на парчета от консерва. Стана сууууупер. Вече само така ще я хапваме.
И поманалих малко захарта в заливката, че ананаса си е сладичък.

# 114
Ето го и моя опит. Имах компот от череши и мисля следващия път да я пробвам с изцедено кисело мляко. Селма, благодаря ти за вкусните рецепти, ще ги опитам всичките.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=358306

Последна редакция: сб, 28 мар 2009, 18:17 от kalinka2

# 115
   Kalinka2,браво! Hug
   Сбъдваща мечти,сигурно с ананас  беше много вкусно! Grinning

# 116
Аз пак повдигам темата, за да питам дали ще стане със сладкарска сметана - Хопла, вместо заквасена сметана ? Някой пробвал ли е ?

# 117
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
Аз да кажа правих я със сладкарска сметана понеже съм заспала патка и не съм видяла,че пише заквасена и не стана нищо.Направо си бише гадна,ама вината си е моя де.
Сега ще я правя точно по рецептата надявам се да ми хареса

# 118
Аз да кажа правих я със сладкарска сметана понеже съм заспала патка и не съм видяла,че пише заквасена и не стана нищо.Направо си бише гадна,ама вината си е моя де.
Сега ще я правя точно по рецептата надявам се да ми хареса

Мерси, това е важно. Аз винаги до сега си я правя със заквасена, но понеже сега имам една кутия хопла и се чудих дали няма да стане с нея.

# 119
 Simple Smile здравейте момичета,

Selma wow, изглеждат доста вкусни Тръбичките!

newsm78 имам идея, рецептата в мн.голям процент съдържа сметана, сложете тортичката в фризера 3a 4h-5h или вповече!

и ке стане оно Торта-Сладолед "Тръбички с вишни"

поздрави.

Общи условия

Активация на акаунт