Какво стана с играта с мечетата на Памперс?

• 58 221
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 795
Здравейте. Бихте ли ми казали този уолкър дали издава някакви мелодии, че така като гледам на картинката ми се вижда че има нещо като ноти които излизат от него, което би трябвало да означава че е музикален но една майка ми каза че не е музикален. За дете което вече ходи дали ще е интересен. Благодаря

# 796
  • София
има много нагли хора в този форум  Crazy
Има много, ама много мами, които са от малки градове и нямат шанс да си намерят карти пишат тук с молба, някоя добра душа да им изпрати, за да могат да участват в играта и да зарадват детенцето си с играчка. На фона на това, има други, които търгуват допълнителните си карти и при това, не срещу символичен брой меченца, ами срещу 20-30 точки...ей това е много нагло според мен  Crazy
Аз не съм си намерила още карта, но и тъй като незнаех за играта съм изхвърлила доста опаковки и сега започвам да събирам мечета, пък каквото остане до края на промоцията, ако не - следващата, здраве да е...следя темата, за да разбера в кои магазини мога да си взема карта, при това държа, да не ме рекитират да си купя пакет памперси за 39 лв.  Shocked, защото няма начин да стане тяхната... #Cussing out

# 797
има много нагли хора в този форум  Crazy
Има много, ама много мами, които са от малки градове и нямат шанс да си намерят карти пишат тук с молба, някоя добра душа да им изпрати, за да могат да участват в играта и да зарадват детенцето си с играчка. На фона на това, има други, които търгуват допълнителните си карти и при това, не срещу символичен брой меченца, ами срещу 20-30 точки...ей това е много нагло според мен  Crazy

Peace Много си права.

# 798
Здравейте,  аз писах отдавна в темата, няма как да намеря карта в нашето градче. Нямам и мн мечета, за да ги заменям,  но все още се надявам на някоя мама да ни зарадва     bouquet

# 799
  • Карлово
Аз не съм си намерила още карта, но и тъй като незнаех за играта съм изхвърлила доста опаковки и сега започвам да събирам мечета, пък каквото остане до края на промоцията, ако не - следващата, здраве да е...следя темата, за да разбера в кои магазини мога да си взема карта, при това държа, да не ме рекитират да си купя пакет памперси за 39 лв.  Shocked, защото няма начин да стане тяхната... #Cussing out
Точно затова от Кеър Дайрект, на тел.  02/4899491 ще изпращат карти до всички обадили се, от понеделник, 26 януари. Така че, който не иска да изпраща по 20-30 точки на непознати /не е същото като в Продавалника, там си пращам с наложен платеж и няма как да ме излъжат/ и не иска да бъде рекетиран от търговци, може да им звънне. И да ви кажа, истерията около тази, а и предишните игри на Памперс е само форумска. Масово майките не знаят дори, че има такава игра. Участвала съм и в двете предишни, винаги съм намирала карти от тук, изпращала съм къкм края на играта и съм си получавала жирафите, които бяха толкова желани преди. Писмата съм си ги изпращала без допълнителни такси. Е, чака се, някъде около месец и половина-два, но съм си получавала играчките.

# 800
  • до Пловдив
мами да ви питам а с какво ги лепите мечетата на картата

# 801
Здравейте. Бихте ли ми казали този уолкър дали издава някакви мелодии, че така като гледам на картинката ми се вижда че има нещо като ноти които излизат от него, което би трябвало да означава че е музикален но една майка ми каза че не е музикален. За дете което вече ходи дали ще е интересен. Благодаря
Няма мелодии, по моя преценка ходещо дете НЕ би си играло много с него.  Peace

Последна редакция: чт, 22 яну 2009, 12:17 от tini-mini

# 802
  • София
Последно тyрските мечета важат ли или не, като звънях на тези от Памперс казаха, че не знаят Confused

# 803
Няма мелодии, по моя преценка ходещо дете би си играло много с него.  Peace
Благодаря

# 804
мами да ви питам а с какво ги лепите мечетата на картата
С двойнозалепящо тиксо

Незнам дали е музикален уолкъра, но определено ходещо дете ще си играе с него , моят син си играеше доскоро с уолкъра си.

Аз днес изпратих двете си карти - за жираф и вибрираща играчка , едната е със смесени мечета турски и български , а другата е само със 6 български мечета останалите са турски.Да видим какво ще стане дали ще имаме късмет.

Последна редакция: чт, 22 яну 2009, 12:22 от Pepin

# 805
Благодаря
Извинявай, грешка съм направила при писането, исках да кажа, че ходещо дете НЕ би си играло много-много с уокър. Поне нашия случай е такъв.

# 806
  • Разград
И аз мисля да изпратя със смесени мечета, че само българските не ми достигат.

# 807
В продавалника имам 2 съобщения с предложения за карти срещу мечета. Като се разбра, че ще дават свободно карти почнаха да предлагат за по-малко мечета. Но на мен не ми се занимава вече.

# 808
Да и при мен е така  Peace Да си ги държат прословутите карти.

# 809
  • Банкя
Аз четох, четох и не открих, та да питам...

Някой взимал ли е карта от магазин в София?
Ако ДА - откъде?

Предварително благодаря!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт