Какво стана с играта с мечетата на Памперс?

• 58 225
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 810
Аз четох, четох и не открих, та да питам...

Някой взимал ли е карта от магазин в София?
Ако ДА - откъде?

Предварително благодаря!  bouquet

Да - магазин Щъркел, един магазин на Нишава близко до Южния парк и ми се върти магазин Бамби, но не съм сигурна.

# 811
А някой до сега да е изпращал и да му се е загубило писмото

# 812
А някой до сега да е изпращал и да му се е загубило писмото

За да не ви се губят писмата, изпращайте ги препоръчани! Все пак тези карти са толкова ценни, а и е толкова трудно да се съберат мечетата, аз лично никога не бих рискувала с обикновено писмо. Ще дам 1 лев повече , но ще съм сигурна, че няма да се запилее някъде...

# 813
  • Банкя
Stryper Благодаря!  bouquet

# 814
  • велико търново
днес ми дадоха без проблем карта от магазин  щастливо бебе в град велико търново.но в аптека асклепй в квартал бузлуджа са дали на моя приятелка снощи само срещу покупка на памперс .които е с доста голяма надценка.не е честно.

# 815
Момичета в пловдивския "Вис Виталис" има карти бол, но искат покупка на пакет Памперс макар и от по малките 9 и нещо мисля че бяха.
В "Щъркела" положението е същото, но пък карти има Peace
Не давайте мечките за карти, по добре си купете пампи пак ще влезе в употреба. В продавалника до скоро разменяха карти за по 30 - 40 точки, акъла ми не го побира това ooooh! ooooh! ooooh!
Аз да попитам - мога ли да участвам за две играчки в една игра. Понеже следващия път като си купя пампи ще взема карта и ще събера мечки макар и за патето?

# 816
Не с една карта 1 играчка

# 817
  • Банкя
В "Щъркела" положението е същото, но пък карти има Peace
Току що звънях в софийския и ми казаха, че нямат Rolling Eyes.

# 818
Ясно аз една изпращам в понеделник, но после искам още една, може би след месец - два Thinking

# 819
Ясно аз една изпращам в понеделник, но после искам още една, може би след месец - два Thinking

Можеш. Пише го в регламента на играта:
"Всеки потребител има право са участва в кампанията до 2 пъти. Под внимание ще се вземат първите 2 писма в реда на тяхното пристигане. "

Последна редакция: чт, 22 яну 2009, 16:07 от Елия

# 820
Изглежда че в София се намират много трудно карти-ходих до Супер мечо а той се оказа че вече е на друга фирма и не продават памперси Sad

# 821
  • Ямбол
Здравейте,за пръв път пиша тук.Аз съм от Ямбол,но днес бях в Свищов и  от там си взех карта в магазина зад данъчното.Дават ги срещу пакет памперси,но аз успях да ги убедя да ми дадат без да купя нищо.

# 822
Здравейте,за пръв път пиша тук.Аз съм от Ямбол,но днес бях в Свищов и  от там си взех карта в магазина зад данъчното.Дават ги срещу пакет памперси,но аз успях да ги убедя да ми дадат без да купя нищо.
Как успя да ги убедиш?

Последна редакция: чт, 22 яну 2009, 18:38 от kami_nikolova

# 823
  • Ямбол
ами казах им че съм се обадила по телефона на организаторите и те са казали че не е нужно да се купува нищо и че все пак това е игра .също така че в моя град няма карти а много искам да зарадвам детето си Simple Smile

# 824
  • Разград
Аз моите карти си ги взех от магазина без да е задължително да купя продукт на Памперс. Единият път купих друго нещо и ми дадоха карта.

Общи условия

Активация на акаунт