Какво стана с играта с мечетата на Памперс?

• 58 222
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 750
Според мен е важно да се види, че си клиент на самата марка Памперс, а не на еди си кой дистрибутор.  Crossing ArmsБългарска му работа

# 751
Като питах в един магазин ми казаха, че примата не била на памперс, а само я копирали. Според мен това си е глупост, защото пише "Прима от Памперс".
А по телефона ми казаха Примата като искат да си организират и те

# 752
 PeaceАз ще изпратя едно писмо само с турски мечета и ще пиша какво е станало Hug

# 753
Съжалявам, момичета в Полиема няма карти. Днес обиколих и кварталните магазинчета пак няма. Затова се включвам толкова късно.

# 754
И моите са турски, но си мисля, че с тези позвънявания в П&Г с въпроси относно турските памперси им отваряме повече очите. В миналата промоция нямаше проблем, а сега ще дебнат за такива по картите

# 755
Как се познава кои са турски,момичета?

# 756
аз пратих днес с турски мечоци
и ще ги съдя, ако не ми пратят подаръка
мечки има ли- има
купила съм си памперсите, кво ги интересе от къде
две деца да обслужвам само с Памперс ако не се нарича лоялен клиент не зная кво ще нарекат  Crossing Arms

# 757
Да не мислите, че някой ще гледа толкова сериозно дали са от Прима или Актив бейби? Изчакайте да минат първите дни и пускайте каквото имате. Нали са мечета.
При хилядите награди, които трябва да пращат....

# 758
Как се познава кои са турски,момичета?
на турските пише aktif bebek

# 759
Благодаря ти  bouquet
Аз значи нямам турси,ади отивам да ги пусна.

# 760
мечки има ли- има
две деца да обслужвам само с Памперс ако не се нарича лоялен клиент не зная кво ще нарекат  Crossing Arms

Peace Освен това къде в официалните им правила пише че НЕ МОЖЕ турски.Аз откъде да знам.В нашия град в 80% от магазините се продават турските!Ако не бях влизала тук нямаше и да разбера че не може!

# 761
Абе хора от къде купувате тези турски памперси  newsm78, аз досега не съм попадала на такива, а като гледам имам чувството, че всички от тях взимате. Я кажете ако са на по-ниска цена да взимам от тях и къде се продават?
За София става въпрос Peace

# 762
Абе хора от къде купувате тези турски памперси  newsm78, аз досега не съм попадала на такива, а като гледам имам чувството, че всички от тях взимате. Я кажете ако са на по-ниска цена да взимам от тях и къде се продават?
За София става въпрос Peace
ами аз ги купувам от Турця,последния път ги взех на 17.90лири(с ластик),което е доста добра цена сравнение с нашите за 30лв(тука има-тука нема ластик)

# 763
мечки има ли- има

И аз с теб

# 764
мечки има ли- има

И аз с теб
Наистина, никъде не пише изрично, че не могат да участват турски мечки. Нямат право да ги отказват пък. Да не говорим, че турските памперси с ластиците са далеч по-добри като качество в сравнение с "оригиналните" Pampers, които официално се продават тук.

Общи условия

Активация на акаунт