Какво стана с играта с мечетата на Памперс?

• 58 240
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 825
"Всеки потребител има право са участва в кампанията до 2 пъти. Под внимание ще се вземат първите 2 писма в реда на тяхното пристигане. "

ПОсле пишеш името на мъжа,на бабата и т. н. Който наловил мечки ( и карти) ,начин ще намери Simple Smile Успех  Peace

# 826
Здравейте,за пръв път пиша тук.Аз съм от Ямбол,но днес бях в Свищов и  от там си взех карта в магазина зад данъчното.Дават ги срещу пакет памперси,но аз успях да ги убедя да ми дадат без да купя нищо.
Браво, мацка!  smile3501

# 827
  • София
"Всеки потребител има право са участва в кампанията до 2 пъти. Под внимание ще се вземат първите 2 писма в реда на тяхното пристигане. "

ПОсле пишеш името на мъжа,на бабата и т. н. Който наловил мечки ( и карти) ,начин ще намери Simple Smile Успех  Peace
А няма ли значение адреса на който се изпращат картите.Иначе е лесно.Родата е голяма Simple Smile

# 828
  • София/Севлиево
А какви са тези карти и от къде мога да си намеря?Аз имам доста мечки и от родилното като родих малкия ми дадоха едни информационни материали, в които пише за събирането на мечетата и разните подаръци при съответния брой точки, има и плик, в който да се сложат , ама никаква карта.Бихте ли ми казали от къде в София мога да си намеря такава?Предварително благодаря.

# 829
А какви са тези карти и от къде мога да си намеря?Аз имам доста мечки и от родилното като родих малкия ми дадоха едни информационни материали, в които пише за събирането на мечетата и разните подаръци при съответния брой точки, има и плик, в който да се сложат , ама никаква карта.Бихте ли ми казали от къде в София мога да си намеря такава?Предварително благодаря.

ами прочети няколко страници назад и ще ти се изяснят нещата, както и къде да си намериш

# 830
Тази карта която имаш ти вероятно е от предната игра и сега не важи!

# 831
  • Банкя

А няма ли значение адреса на който се изпращат картите.Иначе е лесно.Родата е голяма Simple Smile
Не е необходимо да пишеш на името на някого другиго, защото имаш право да участваш 2 пъти. Аз предния път и двете от мое име ги изпратих и нямах проблеми. Виж, ако решиш да пратиш за трети път, тогава вече ще трябва да импровизираш. Peace

# 832
Аз написах на две карти имената на децата ми, това проблем ли е? Егн и други данни не искат, така че от къде ще знаят кой е това? Как мислите?
От кога започва играта, пращате ли вече карти?

# 833
От един адрес =2 карти.
Аз бих написала своите имена.
предполагам, че при доставка ще търсят подателя.

Успех на всички в намирането на карти!
Аз се сдобих с една и сега трябва да събирам мечета Laughing

# 834
  • София/Севлиево
Хм, прочетох, намерих един телефон по-назад из страничките-ще се обадя , пък ще видим какво ще ми кажат  Thinking
А това за турските и другите мечета-изобщо не съм видяла надпиди около тях, а последните 2 опаковки си ги купих от Кауфланд и са много хубави-с ластичета и като че ли са по-удобни на малкия.

# 835
Аз написах на две карти имената на децата ми, това проблем ли е? Егн и други данни не искат, така че от къде ще знаят кой е това? Как мислите?
От кога започва играта, пращате ли вече карти?

а на дата на раждане на детето какво писа?

# 836
приятелка от Варна ми даде карта, но няма плик, вие имате ли

# 837
За мама lovd55

.....Ако си обърнала внимание на пакетите с памперси мечетата са в правоъгълничета и са по две на пакет, а на кърпичките има по едно мече в кръгче. Мечетата от памперси носят 3 точки (т.е. от пакет памперси имаш 6 точки), а мечетата от кърпичките носят 1 точка. И така събираш, събираш и после ти трябва една прословута карта и плик, за да ги пратиш и да си получиш играчката, но тук идва проблемът - картите ги раздават на специални места и те са тайна.....

Да попитам като много непросветена newsm78
Бройкатат под мечето има ли някаво значение?
Аз купувам само големите опаковки и сега на 5-цата едно мече е за 31бр памперси!Според мен е редно да има значение.

# 838
Няма никакво значение! Бройката показва единствено броя на памперсите на един ред в съответния пакет. Колко големи пакети ще купуваш си е твоя работа, едно мече от памперси си е все 3 точки. Peace

Последна редакция: пт, 23 яну 2009, 12:47 от tini-mini

# 839
  • до Пловдив
аз да ви питам имам мечета на които пише 4 37 и 4 36 и също от 5 номер пише на едните 31 а на другите 32 важат ли всичките и защо са различни някои знае ли

Общи условия

Активация на акаунт