Какво стана с играта с мечетата на Памперс?

• 58 268
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 930
02/ 489 94 91

# 931
  • Пловдив
Момичета,аз вече съвсем се обърках с тази игра на Памперс.Първо си купувам от един магазин турския памперс Прима и ми дават карта за играта.Днес купих пак Прима,но от друг магазин и като попитах за картите за играта,ми отговориха,че мечетата от турския памперс не участват  и картата се дава само с покупка на другия вид памперс.И картите им били под бройка само с оригиналния памперс.
Е,на кой да вярвам и аз не знам вече.
А момичето,което ми даде картата,каза,че важат мечетата от Прима.
Някой пращал ли е попълнена карта с мечетата от турския памперс Прима?И съответно получил ли е играчка?
Аз така или иначе си ги купувам и нищо не ми пречи да ги изпратя,но поне да знам,дали да чакам нещо.

# 932
vesy1 това е

Момичета, току що се обадих на 02/489 94 91, поисках си карта и ми казаха другата седмица да си я чакам. Peace

А после пак побърквация на телефонистките #Crazy-дали са получили писмата с мечоците

# 933
и аз се свързах Hug
от първия път
успех на всички Peace

# 934
 :cry:az ne moga da se svarja davat postoqno zaeto newsm45 newsm29

# 935
звъннах и още не беше дало сигнал и ми вдигнаха
явно е до късмет

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 13:37 от vesy1

# 936
  • Пловдив
На мен пък ми дава само свободно и никой не ми вдига.

# 937
звънна и още не беше дало сигнал и ми вдигнаха
newsm10 smile3501

# 938
  • в илюзия
И аз се обадих на телефона , записаха ми имената и адреса и ми казаха да си чакам картата другата седмица Peace

# 939
Някой пращал ли е попълнена карта с мечетата от турския памперс Прима?И съответно получил ли е играчка?
Аз така или иначе си ги купувам и нищо не ми пречи да ги изпратя,но поне да знам,дали да чакам нещо.

Тя играта сега започва. Никой не се е похвалил, че е получил играчка. В предишните игри ги пращаха след 1 месец след старта.

# 940
  • Пловдив

Тя играта сега започва. Никой не се е похвалил, че е получил играчка. В предишните игри ги пращаха след 1 месец след старта.
Да,вярно,че е много рано още.
Направо ще питам момичето в магазина,тя май само Турски ще праща.

# 941
  • София, Дървеница
И аз се обадих на телефона , записаха ми имената и адреса и ми казаха да си чакам картата другата седмица Peace
И аз успях да пробия  Mr. Green

# 942
  • Банкя
Аз пък пуснах писмото с картата с мечетата. Wink
И сега ще чакам wait

# 943
az sa6to pysnax kartata s me4eta za yolkar sega sabiram a jiraf4e ako si namerq karta newsm44 newsm68

# 944
Някой може ли да ми каже каже къде да намеря такива карти в Бургас или Поморие? Аз имам близнаци и ми трябват 2  Hug
В магазин Синди срещу механото провери. На мен там ми дадоха като купих памперси. Чух, че и на Тема-та щяло да има карти.

Общи условия

Активация на акаунт