Коледа чудна е дошла! Ярка звездица блещука в очите на МАЙските деца!

• 28 409
  • 292
  •   1
Отговори
  • София

МАЙЧЕТАТА ни са 159 : 82 момичета, от които една двойка близначки на мама titini, и 77 момчета от които две двойки близнаци на мама Мikki и на мама Мария77!

АЛБУМЧЕ МАЙ-КИ
потреб. име: maiski
парола: 2006

Кръстница на темата - А н и!

Предложения за следващи теми:

1. Лято е и МАЙското дете все навънка го влече! (galiushana)
2. Майските момченца и момиченца, берат белички кокиченца! (galiushana)
3. Празник най-чудесен - празника на Мама, Майската дружина го посреща с песен. (А н и)
4. Нова МАЙска мода настана - поголовно продължаване на рода! (tania_ark)
5. Първи сняг настана, а Майчето със шейните се захвана (gi4o_pi4o)
6. За Майските дечица, Дядо Коледа дойде с подаръци в ръце (gi4o_pi4o)

# 1
Пу първа!
Олче, страхотна коледна темичка! Пожелавам да я изпишем само с хубави неща!

# 2
Пу втора!
Лони, ЧРД! Здраве, късмет и много, много усмивки!!!   bouquet

# 3
Лони, честит Рожден ден! Пожелавам ви бързо да се оправите с малкия и скоро да се радваш на таткото.

Само се записвам в темата, за да мога да чета ако имам време. В нас лудницата е пълна. И мъжът ми играе ли, играе....  #Cussing out

# 4
  • София
Олче, браво за красивата тема! Страхотно настроение носи Simple Smile

# 5
  • Пловдив
Лони, честит рожден ден и бързо оздравяване !!!

Олче, честито розово вързопче и благодарим за страхотната темичка   bouquet

# 6
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЛОНИ!  bouquet

Ол4е благодарско за темичката  Hug!

# 7
Олче, прекрасна Коледна темичка, влязох само да и се порадвам Party
Лони, Честит Рожден Ден!!! Жива и здрава бъди, много обичана и обичаща!

# 8
Олче, много хубава тема и страхотно заглавие! Благодаря   bouquet!

Лони, честит рожден ден! Много здраве, щастие и любов ти желая! Бързо оздравяване на теб и Гоги!

Аз се разболявам, започнах да кашлям лошо и цяла нощ почти не можах да спя. Днес ще се обадя на доктора, да видим какво мога да взимам за кашлица.

Змейковица, тъкмо щях да питам къде се загуби и ти се появи. Пиши повече как сте с Кали. Преместихте ли се вече?

Мимоз, страхотна къща! Браво! Гледката е невероятна! Сега чакам с нетърпение и вътрешния дизайн!

Ванилка, къде изчезна?

# 9
Записвам се и аз с благодарности към Олчето.
И със специални закъснели поздрави за Лони.
Въпрос - много съм разсеяна, но моля за извинение, някой да ми каже в събота в колко часа е партито и къде точно се намира клубът (и как се казваше Simple Smile ).

# 10
Лони, честит рожден ден, с малко закъснение!   bouquet Пожелавам ти много щастие и спокойствие най-вече!
Честит имен ден и на именниците пак със закъснение. И ние имахме именница и празнувахме в събота.

Олче , благодаря за Коледната тема. Много е хубава!

Мимоз, къщата е разкош. Двуфамилна ли е? МММ , френски прозорец! Мечта. И аз замислям такъв в спалнята, ако Дидо се навие на голям ремонт!

Вечерница, като видях опуленото човече и се разсмях. Благодаря ти че си се занимавала с моя проблем, но май наистина е мисия невъзможна. Още тая надежда да ми ги доставят в книжарницата от която я закупих, но и там не е много сигурно. Кой знае от къде им е попаднала!

Честит празник на всички бивши, настоящи и бъдещи студенти!  Wink

Последна редакция: пн, 08 дек 2008, 10:33 от А н и

# 11
Олче - благодаря и аз за отделеното време и фантазия  Wink за новата тема ! Моля те , кажи какво да направя / на лични , да не занимаваме мамите / , така че Марки да се появи на общата снимка ? Милия седи преди малко до мен и пита " кидее Маки "  Grinning.

Ани , за мен беше удоволствие ! Още повече , че така като ми се запъне нещо търсенето и много се ядосвам  Mr. Green. Сега докато не обърна софийските книжарници с хастара нагоре няма да мирясам .

Кате , не се предавай ! Оздравявай бързо ! В твоето положение много помагат " бабините " методи - мед , чай от липа , шипка и подобни , но ти все пак иди за една "слушалка ".

Аз отивам да готвя - нещо са ме засърбяли ръцете . Вчера правих Цветаевски ябълков пай - стана фантастичен и просто нямах шанс да го снимам - толкова бързо го ометоха Heart Eyes !

# 12
Здравейте и от мен в нотава ти темичка - благодаря Олче!   bouquet

Софиянки в събота в 10 часа ви чакам ето тук: http://www.prikazka.net/

Носете подарък в порядъка на 15 лв. унисекс, и най-вече доброто си настроение....е не забравяйте и децата си  Laughing

Мимоз нямам думи пресъединявам се към все общата въздушка по красивата къща или части които си показала - и към все общото нетърпение за интериора.
Ние приключихме с нашия ремонт и събота неделя се правих на василка - сега с болка си мърдам пръстите и имам ужасна мускулна треска - мъка мъка ама е хубаво има още неща като мебели които чакаме ли чакаме......но поне мръсотията приключи. Ще снимам (да си кажа за да не ме подсещате), знам си урока.  Laughing тук всички обичаме снимките. Ще взема и Мариса да я снимам че месец и половина детето си расте, а майка му беше забравила апарата в залепените шкафове  #Cussing out ще наваксам
Тоя месец поводи да искаш.  Laughing
Момичета не смея да казвам смела дума но от хомеопатията нашите неспирни солопи спряха - страх ме е да се похваля че да не чуе  Twisted Evil. но на вас не мога да не кажа...дано е все така...че беше много изнервящо всеки си мисли че е болна тя се научи да си ближе устната постоянно и се разраняваше....дано това да е края....
Хайде да пожелая на всички усмихната седмица!!! Hug

# 13
Добро утро и честит празник на всички бивши и настоящи студенти.

Олче, благодаря ти за за времето и старанието да правиш темите.

Последна редакция: пн, 08 дек 2008, 11:34 от Stryper

# 14
  • София
Мили майчета, днес сутринта бях на жк, бебка е добре, но май има изгледи да се повтори същата история като с Вели накрая - контракции и пр., сега съм с удвоена доза магнезий и какво ли още не и (не твърда забрана), но препоръка да не пътувам, а да се пазя повече.
Все още не съм го решила окончателно, но май ще пропусна фирменото ни Коледното парти тази година  Sad. И тъй като всяко зло е за добро - за сметка на това пък ще можем с М да доведем дребчо и да се видим в Приказка без край! Grinning Подаръкът за любимо съфорумче до 20 лв е закупен преди 2 седмици.  Mr. Green
Галюшанка, колко парички станаха грубо за куверт:  2 - ма възрастни + дете?

Мимозка, много ми хареса новият ти дом, макар само външно, фасадата и гледката са повече от внушителни! Честито и ще чакаме още снимки... Hug
Галя и ти си знаеш...  Wink

Бързо оздравяване на Катето и целувки за всички ви!!! Heart Eyes

П.С. Вечерница, ще ти пиша на лс за колажа! Hug

Общи условия

Активация на акаунт