Може би някои все още си спомнят за нас, но аз не съм ви забравила...
Всъщност наистина се притеснявам дали ще разпозная даже и една от вас на живо, но от постовете ви съм си изградила представа за вас, живота ви, децата и усмихнатите мигове... 
Иска ми се да се присъединим към партито ви в събота, ако не ми се сърдите и ни приемете... Разбрах къде е, отколко часа е... Мисля освен Съни да доведа и неговата братовчедка, която е с осем месеца по-голяма от него, защото той не ходи на градина и растат заедно като брат и сестра; тя плачка винаги като го водим на рожден ден, а нея не я вземем...
В този ред на мисли...аз трябва да донеса два подаръка, нали така....? Нека някой да ме ориентира Честито на патерица на всички именници!
Ани, приеми и моите съболезнования, мила...

Видях, че има доста бременни майчета - страхотни сте; спомням си с такова умиление за този вълшебен период - бременеенето, че...да ви кажа...пак ми се мотаят неразумни мисли за бебета...

Благодаря специално на Олчето, че все още слага нашата снимка на заглавната страничка и на Недка, която ме покани дасе присъединим към вашето парти!
Гушки и целувки на вас и сладките ви слънца!
. Аз онзи ден като подхванах банята и така я лъснах , че муха може да се разчекне
?
!
. Че тук 1-2 седмици
, мислех че ще трябва някаде на психиятър да ме пратят. Мани, че дете изнервено, ами и аз се изнервих някаква и направо не можех да се контролирам. Бях почнала да се панирам за последиците от моето постоянно крещене. Ама и Маги като сменена ми беше. Аз говоря, а тя все едно ме няма. По сто пъти повтаряше една и съща пакост, все едно да види дали пак ще ме изкара от релси.
) и имаше замесничка, според която детето ми е здраво и тази лека хрема е (градинска - цитирам, която ако ходи е има, ако не ходи е няма

)