Коледа чудна е дошла! Ярка звездица блещука в очите на МАЙските деца!

• 28 405
  • 292
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте майчета! Hug
Може би някои все още си спомнят за нас, но аз не съм ви забравила...   bouquet Всъщност наистина се притеснявам дали ще разпозная даже и една от вас на живо, но от постовете ви съм си изградила представа за вас, живота ви, децата и усмихнатите мигове... Flutter
Иска ми се да се присъединим към партито ви в събота, ако не ми се сърдите и ни приемете... Разбрах къде е, отколко часа е... Мисля освен Съни да доведа и неговата братовчедка, която е с осем месеца по-голяма от него, защото той не ходи на градина и растат заедно като брат и сестра; тя плачка винаги като го водим на рожден ден, а нея не я вземем... Confused Ще доведа и баткото, за да ми помага с децата, макар да е вече тийнейджър и хич да не му се ходи при бeбeта...  WinkВ този ред на мисли...аз трябва да донеса два подаръка, нали така....? Нека някой да ме ориентира Embarassed
Честито на патерица на всички именници!
Ани, приеми и моите съболезнования, мила... Confused Hug
Видях, че има доста бременни майчета - страхотни сте; спомням си с такова умиление за този вълшебен период - бременеенето, че...да ви кажа...пак ми се мотаят неразумни мисли за бебета... Embarassed Sunglasses
Благодаря специално на Олчето, че все още слага нашата снимка на заглавната страничка и на Недка, която ме покани дасе присъединим към вашето парти!
Гушки и целувки на вас и сладките ви слънца! Hug Heart Eyes

Последна редакция: ср, 10 дек 2008, 18:59 от gwendoline

# 46
Ани  , прегръщам те силно и ... мълчаливо ! Момичетата са ти казали всичко ! Сега само приеми нашата силна обич и подкрепа , които да те подсилят в този нелек за теб момент !

Люба , не си сама в битката с мухъла Sick. Аз онзи ден като подхванах банята и така я лъснах , че муха може да се разчекне Mr. Green, но това ми костваше много задушливи часове . Сега се замислям дали като започнем ремонта напролет да не сложа подово отопление , може пък и да реши проблема newsm78?

А , Ирка да знаеш аз май съм случила на мъж - моя като стане въпрос за такъв вид организации е много в час - искрено му завиждам на практичния и разсъдлив ум - винаги избира най-доброто и най-изгодното Wink- нали си е Лъв , никой не може да го преметне ! А освен това като полага грижи за нас и дома става един мил и добър - като Гарфийлд / Марки сега е на тази вълна - гледа филмчето минимум по 3 пъти дневно , а на мен вече ми се  Sick от него /.

Гвендолинка - добре дошла !  bouquet Как ще сме те забравили - то появата на Съни беше цяла Одисея , която всички съпреживяхме с теб , да не кажа почти физически Laughing. Ама колко се е променил и какъв е хубав - да го нацелуваш !

Момичета - и аз много искам да се видим , но засега съботата ми е заета , а пък и Марк е малко странен - като види деца се врътва на пета и напуска . Не знам как би се държал , но не пречи да пробвам . Показах му виртуалната разходка и той много се въодушеви , но съм сигурна , че си мисли , че ще играе там сам !

Бягам , защото ще ми изгори сладкиша , а пък и да хвана мъжо за коафьор , че така съм побеляла Sad !

Целувки на мами и мишоци !

# 47

да сипя винцето и отивам да чета  Mr. Green

# 48
Е, ха наздраве тогава!  Mr. Green
Аз отивам да къпя зверче и да чакам след това да се наскача на спалнята, да четем приказки, да се хили и сигурно ще заспя преди него....  newsm78

# 49
Танче, кви са тия два реда ( и ние къпем и приспиваме с мноооого приказки  Mr. Green )
Гвендолин, не вярвам някой да те е забравил, камо ли твоят хубавец  Hug  Пусни една ( поне ) скорошна снимка, да му се порадваме  Heart Eyes
Аз да ви кажа, (да не чуе  Twisted Evil ) днес съм с добрият близнак. Дано да се позадържи  Praynig. Че тук 1-2 седмици  #Crazy , мислех че ще трябва някаде на психиятър да ме пратят. Мани, че дете изнервено, ами и аз се изнервих някаква и направо не можех да се контролирам. Бях почнала да се панирам за последиците от моето постоянно крещене. Ама и Маги като сменена ми беше. Аз говоря, а тя все едно ме няма. По сто пъти повтаряше една и съща пакост, все едно да види дали пак ще ме изкара от релси. #Cussing out
Нашата педка  била в отпуск (че и се родило внуче  Grinning) и имаше замесничка, според която детето ми е здраво и тази лека хрема е (градинска - цитирам, която ако ходи е има, ако не ходи е няма  Shocked ), изписа ми витамин-С и някакъв сироп но д-р Тайс.
Лека от мен  Hug

# 50
 `ми а Наздраве и от мен...тамън съм се подкарала на винце.......ама явно нашия добър Близнак е забегнал къде Берковица и сега тука са останали само дИвите му варианти/пък те са незнам вече колко разновидности/.....като сложим и баткото дето вятър го вее и таткото дето пък все с рогите напред върви тия дни...и съм на път да хвана гората/влака/пътя...каквото дойде...тая вечер само за да не съм им  в периметъра/ и на тримата/ доброволно се самозатворих в кухнята и измих фритюрника,после изгладих една камара дрехи,изпрах,прострях....абе оползотворих негативната енергия като я преработих в полезен труд.....и сега ми трепери всичко,та ще пия едно винце и ще полягам.Пък и гледам то мо`абета се е разтурил/не че е имало навалица,де/
Галюшка,бях почти сигурна,че не съм сама ....та да знаеш,че и аз съчуствам на останалите отглеждащи Близнета. Hug
Гвен,помним ние като слонове и като ни се мерне някой такъм отдавна необаждал се му досаждаме за снимки.....
Вечерница,тая баня и на жив огън да отопляваме все ще е тая....незнам кой гений архитектурен е решил,че санитарния възел трябва да е по средата на блока....и кой още по умен комшия е решил,че вентилацията/която все пак е изградена,предполагам че някога е и работела/ е ненужен лукс.....ама нали сме все нация от умници..... #Cussing out...та ще си дишам белината и ще благославям съдбата си май още доста време.....

И понеже днасе темата пак стана отчетна на моите мисли,неволи и терзания,прекратявам  с упорството си и отивам да спя,кто Ви пожелавам лека и спокойна нощ! Heart Eyes

# 51
Лека и спокойна нощ и от мен ...

# 52
Лека и спокойна нощ и от мен. Тук всички спят. Велиса, май че ти се притесняваше от молбата ми Ема да спи по-дълго. Ми имало и по-лоши дни от това да се грижа за 2-та. Днес трябваше да усмирявам 3-та, тъй като Макси закъсня за училище и решихме да го оставим в нас.
Сутринта ми започна с тичане из стаите на баткото по пижама, последван от Криси и викащ след него. При което Ема се събуди, а и се спеше и почна да реве. Макси отиде да подрежда елхата, а Криси дойде да досъбуди Ема и да реве, че иска детско. И тн и тн.
Вече си имаме украсена елха, на която има само пластмасови и книжни играчки. Падна 6-7 пъти, но всичко е здраво Simple Smile

Гвен, добре дошла. Дано да успеем да се класираме за Коледното парти и да се видим на живо. За подаръците - ако идваме с Макси ще взема един подарък за малките и един за Макси. Така, че може би трябва да вземеш 2 подаръка за малките и един за тинейджъра.
Може ли някой да помогне с идея за неутрален подарък? Засега съм измислила пъзел или книжка.  Но не ми звучи никак интересно.

# 53
Гвен, добре се завърнала Simple Smile Много ще се радвам да се видим в събота. За броя на подаръците - наистина по-добре два (а ако мислиш, че баткото ще се чувства зле ако остане без подарък даже три). Нали идеята е да ги разменяме, та всеки да получи.

# 54
Ей Гвен, супер готина новина, че ще се появиш на партито....да по добре за всеки да има подарък...и мами не забравяйте някъде вътре да сложите името си или ника по добре, че да се знае на кого да се благодари после... Mr. Green
Да не кажете, че съм забравила - докладвам, че вчера съм снимала коридора в сегашния му вид защото утре ще идват да слагат нови мебели и да имам да показвам преди и след.... Laughing
Още от днес ще зарадя батерията на апарата, ще приготвя подаръка, че утре от чистене след майсторите да не пропусна...и нямам търпение вече да ви видя и порасналите ни момиченца и момченца...ех че малко остана.
Нашето тати в събота вечер е на коледно парти и ще имам пре достатъчно време да свалям снимки и да показвам след партито, защото той много мрази като седя на компа в къщи...нали по цял ден съм на него на работа и не разбира, че само от вкъщи мога да свалям снимки...та ще освободи трасето...хахаха
Ох днес нещо нямам работа, приготвих картичките които всяка година са ми голям проблем налепих марките и съм готова с този къртовски труд, шефа излезе абе рахат...пишете че да има какво да се чете...

# 55
  • София
Добър ден и от мен!!!
Олче, благодаря за хубавата и актуална тема и много се радвам за розовата новина  Hug
Ох не знам от кога не съм писала  newsm78 май много отдавна. При нас нищо ново освен това, че Стоян тази седмица е в къщи с диагноза гнойна ангина, но освен температура в неделя и понеделник други симптоми няма. Сега пие АБ с 300 зора и много уговорки. Утре ще го водим на преглед и ако каже педката, че може да дойдем на тържеството ще ни видите. Ако някоя мама се притеснява от нашето евентуално идване да ми каже - няма проблем.
Гвен, радвам се че се разписа  Hug
Радвам се, че и Вечерница се появи  Grinning
Ани, приеми и моите съболезнования  Praynig
Ако искате ми вярвайте, но това го пиша повече от половин час, затова ЧАО
Лек ден   bouquet

# 56
Добро утро! Днес моя мъж е рожденик , да почерпя, да ми е жив и здрав:

А гледам че вече номинациите поспряха, значи е ред да се гласува. Предлагам начина за гласуване да е първи вариант, понеже Галюша гласува за него, а за другия вариант никой нищо не писа. За всяка категория, в която има повече от един номиниран да гласуваме с 2 и с 1 точки. Ето и номинациите направени до момента:
1.   Организатор на Годината – Имар, Галя
2.   Рядко и непоследователно пишеща – Дени, Принцес
3.   Добро дело и полезност на постовете – Ирка, Ани
4.   Най-оправна мама – Люба; Страйпър, Виф, Ирка
5.   Вечно подканящата съпруга на вечно не разбралия мъж – Виф
6.   Библиотекарка на Майската – Таня
7.   Мама непукистка – Люба
8.   Скатавка на сезона - Сиска и Олчето, Люси, Мимоза, Катя, Принцес
9.   Най-пристрастена към онлайн шопинг мама – Страйпер
10.   Най - упорито-правеща-си-теми-мама   - Олчето
11.   Най - голяма "домакиня" в темата – Таня, Сиска
12.   Най - носещи настроение постове – Люба, Дени
13.   Най - талантливо перо – Ирка,
14.   Най - позитивна мама – Недка, Катя
15.   Справяща се с 3 деца – Страйпър
16.   Пътешественик на Годината – Дени, Шуши, Ирка, Мимоза, Пепсън
17.   Разказвач на Годината– Мимоза
18.   Най-амбициозна мама – Ани
19.   Кулинар – Ани; Смайли
20.   Сладкар – Руми, Люси
21.   Активен новобранец – Нанчи
22.   Скатаваща се купонджийка – Пайзи
23.   Мама, с най-дълго отсъстващ мъж – Гичо Пичо; Пепсън, Иночка, Люба, Люси, Принцес, Лони
24.   Мама с най-силен характер и издръжлива на бурите в живота – Люси, Пилето, Мими
25.   "Лабоуста" мама – Таня
26.   Децата нямат спирачки – Люба
27.   Фотограф на годината – Пастичка, Ванила, Катя
28.   Ентусиаст на годината – Ирка
29.   Вятърът на промяната – Олчето, Мимоза, Смайли, Ирка
30.   Ако ме болеше колкото ме мързеше-тежко ми – Сиска
31.   Изказ на годината – Люба
32.   Покупка на годината – Мимоза
33.   Завръщането на годината – Вечерница

Можем да започваме с гласуването. До края на годината имаме достатъчно време, да се изкажат всички по въпроса - пишещи и по рядко пишещи мами  Wink

# 57
  • София
привет момичета!

не съм се загубила, нямам време както преди за форума, сега повече ви изневерявам с ФБ Simple Smile  и с работата хахахха! но не съм ви забравила и чета , когато мога не по диагонал!

ние сме на линия за събота!

галче, ще може ли пак да ни заберете? ако да, пиши ми на ЛС или звънни , както ти е удобно  Hug

честито на патерицата на Анитата!
моите прегръдки за Ани и за бабчето ти.... Praynigчестити розови новини на Олчето! това е толкова радостно!
хайде, до скоро, че ме чака работа  Party Mr. Green

# 58
Здравейте!
Слаба ракия бяхме снощи  Mr. Green, ама явно си пестите силите за празниците!
Ани, да ти е живо и здраво мъжлето и мноооооооооого да те глези!  bouquet
Михайлова, аз дори и да доведа Маги за мен не е проблем и сеа да ги съберем. (но и др. да си кажат) Аз дето имах много остра теория за децата и воденето на такива болни в градини и тн. след 6 месеца на градина напълно си промених мнението. Сега събирам Маги и с шаркави и хремави... и всякакви. Но аз все още я държа под ключ когато тя е болна  Mr. Green, че всяка майка различно вижда нещата. ( пак се отплеснах  ooooh! )
Аз отивам на шопинг до Монтана с едни приятелки. Мислим да се приберем по нощите и да зарежем децата в ръцете на бабите Embarassed В тази връзка, ако дойда сама да донеса ли все пак подарък  newsm78. На мен ми харесва идеята за хубава книга или пъзел.
Хайде, чао за сега  Hug

# 59
Здравейте и от нас. Честит имен ден на патерици на Анитата.
Вчера ни откриха хранителна алергия. От известно време му излизат тук там пъпчици, но вчера се обрина и докато го заведа на лекар вече нямаше. Доктора каза да внимавам какво му давам и да не прекалявам. Сигурно в повече му дойде млякото и млечните продукти - Фризо, масло, сирене и кашкавал, пилешка супа за обед, мляко с грис следобед. Преди нямахме проблеми, но от месец му излизат по бузки,тяло пришки и сега се чудя какво да му готвя. Не ходи на ясла и не взимаме детска кухня и уж внимавах с какво го храня, защото на етървата децата имат също алергии към белтъка, а нали били наследствени и сега и нашия цъфна. Мислех си, че сме се отървали, но уви.
Наближава ви срещичката и да не забравите фотото. Че има мами дето чакат с нетърпение

Общи условия

Активация на акаунт