Чакам Криси да се събуди, но май няма е скоро. Цяла сутрин правеше беля след беля. А към обяд четохме Мечо пух и заспа уморен.
Да те слуша повече и все така да те отменя, при което е грехота да оставите Ивко без другарче, пожелавам ви го от сърце!
от нас с М. Това, плюс ред още МПС-та - багер, бъги и камиони.
Въобще ще има в какво да се спъваме на воля.
, снощи го водихме на консултация, но още не му бяха взели картона в кабинета от старата - та питането ми е, кога и каква ваксина последно са били на мъниците ви? Знам, че имаме пропусната една, но срам не срам не знам коя точно. 

) това са ни поръчките и аз мисля да ги изпълня
. Още не съм занесла подарък в градината, щото не съм го купила
да и се носят Барбита, че къщата ми е пълна ( къде по-хубави, къде ментета ама са много )
, което е нищо , като знам какво приживяха ) Дано при вас не е така
При него алергията се провокира точно от Фризолака ( а и при още 2-3 деца от града)
Пари трябва да се изкарват, че утре Галя като ми изкара една сметка х 25лв. на човек, пък ние сме трима да има с кво да платя.
(Галя това е шега, прочетох калкулацията ти
)
на живо!
ама и в София и Варна също няма.

Забавлявайте се!

И ако намериш 10... 20 книжки с електростатични стикери, мисля, че трябва да поръчаш комплекти за всички ни.. Ще изпразня всичките си карти - дебитни, кредитни, географски, но моят син ще има такива модерни книжки! Няма да расте прост я!
но това е съвсем друга тема ... Дени в 14:19 съм ти отговорила 
?