Аз съм бясна на баща му по този случай,защото така другите деца ще имат играчки,а моето ще ги гледа с въдица в ръка 

Все ми се струва обаче, че стана някаква грешка с изчислението на куверта за възрастни - в смисъл такъв, че за храната, която беше приготвена - 19 лв на човек са неоправдано много пари, по мое мнение, за това, което беше сервирано... Някъде прочетох, че струва 130 лв (съжалявам ако нещо погрешно съм разбрала
Иначе 6-те лв за дете отделно - си е напълно ок... Може да не съм аз добре с математиката, но... май наистина пропуснаха да сервират "пилето" 

.

Иначе, предполагам, си имала предвид, че са ти казали, че и второто ще е момиченце... 
Театърът беше хубав, интересне, увлекателен за повечето деца...може би продължи малко повече, отколкото те бяха настроени, но...беше весело, имаше асистенти на Снежанка (в главната роля сладурът на Шуши - Марти
)... На Дядо Коледа още не му беше набола май брадата - в смисъл доста млад ми се видя, но беше симпатичен
; Снежанка пък можеше да му е майка и можеше да си разменят ролите даже, ама май не са се сетили
(Щото тя май беше по-"белобрадата" от тях двамата
но пък беше симпатяга...) Весело беше - децата се разбираха едно с друго прекрасно... И като че ли това беше най-важно, всъщност

: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9373673
Все ми се струва обаче, че стана някаква грешка с изчислението на куверта за възрастни - в смисъл такъв, че за храната, която беше приготвена - 19 лв на човек са неоправдано много пари, по мое мнение, за това, което беше сервирано... Някъде прочетох, че струва 130 лв (съжалявам ако нещо погрешно съм разбрала
Иначе 6-те лв за дете отделно - си е напълно ок... Може да не съм аз добре с математиката, но... май наистина пропуснаха да сервират "пилето" 

, да не говорим, че не бях единствената луда тръгнала да пътува от .....
Танчето е казала всичко дето има да се каже за Никола.
Мога да кажа, че си поконтактувах повече с женски мами, но не с умисъл и момите са ни много готини, с характер и страшно чаровни (ако някой пусне снимки ще видите сами)
Марто на Шуши беше най-деен в програмата. Шуши как мина днес, пиши, че липсваше. За момчетата може би др. мама да напише, че нито едно не седна близо до мен а и много повече се заиграха в къта. Мога само да кажа, че ми се виждат много пораснали, своенравни по мъжки и страшно красиви (нали са си наши)
Олчето беше, в пълен състав и мога да ви кажа, че спокойно може да стани модел на дрехи за бремени 
.
И тъй като знаете, че на маса не млъквам, но ме няма в писането ще ви пусна малко снимки.
Иначе, предполагам, си имала предвид, че са ти казали, че и второто ще е момиченце... 
Препоръчани теми