Коледа чудна е дошла! Ярка звездица блещука в очите на МАЙските деца!

• 28 520
  • 292
  •   1
Отговори
# 15
Честит рожден ден Лони!Мнооого здраве,късмет и любов!!  bouquet  bouquet  bouquet
Лони,Катя-стягайте се и оздравявайте!  Hug
Олче-благодаря за старанието по нашите хубави теми   bouquet Стискам палци бремеността да е лека и да се разминат контракциите  Praynig
Благодаря на всички за милите думи  bouquet

Честит празник и на студентите-настоящи и бивши,весел празник! Tada

Ани-двуфамилна е и 90 % от прозорците са френски даже май 99 %  Grinning и аз много харесвам такива и това беше едно от изискванията ми към архитекта .

# 16
  • Пловдив
Честито на всички бивши и настоящи студенти   bouquet

Кате, дано бързо се оправяш  Praynig Аз давам на Кали едно бабешко лекарство за кашлицата, но не знам дали основната съставка я има по вашия край  newsm78 Черна ряпа с мед - издълбавам ряпат и слагам в дупката 1 голяма лъжица мед - извлеченият сок й го давам по 4-5 пъти на ден  Peace

Иначе още не сме се преместили - то ще се чуе  Mr. Green Чакаме още акта, за да ни пуснат., иначе всичко е готово вече от страна на строителя - просто не могат да сформират комисия и да подпишат една хартийка  Confused

Мен тези дни ме беше налегнала една бъбречна кризичка... Уж се поизправих... щом съм и на бачкане...
Сега с нетърпение чакам Ирка на родна земя и да си направим една голяма среща с всички пловдивски мамчета преди Коледния форумски купон  Hug

# 17
То вече е малко късно за запис.....ама да се метна и аз у новата тема Wink
Честито със закъснение на всички именници от събота,на Лони-честит рожден ден-да са живи и здрави и много поводи за хвалене да имат!Честито и на бившите,бъдещи и настоящи студенти в тая тема!
Мимоз,къщата изглежда внушителна и много просторна.....предполагам,че след обзавеждането ще е още по-......
Галче,и на теб ти пожелавам да приключите скоро...
На Змейкова пък и пожелавам да се нанесат скоро и да почнат и те с обзавеждането,че да покаже и тя снимки....а Пловдивска среща и аз чакам предколедна......ама като гледам май направо на партито ще да е Thinking
Кате,ако няма ряпа и кромид лук с мед/наситно нарязан лука и полят с меда-пие се сока/-също става.
Болничките,оправяйте се и за празниците-всички да сте на крака и в перфектно здраве Peace

Последна редакция: пн, 08 дек 2008, 15:09 от Анонимен

# 18
И от мен позакъснял поздрав за имениците и Лони. Да сте здрави и усмихнати!
Честит празник и на всички студенти!
Олче, благодарности за новата темичка. Гиф-чето с елените толкова ми хареса, че даже си го смъкнах за коледно/новогодишните картички. Моля те, много се пази.  Praynig Голямо чудо, че няма да си на фирменото парти, ще присъстваш на партито с майските деца.   Hug
Мимозка, мноооого съм впечатлена, при следваща разходка в Балчик, ще се поогледам за минидвореца ви.  Wink
В събота с Ема ходихме на куклен театър, това и беше първото ЦЯЛО представление  Wink . От лятото не бяхме я водили и определено и хареса. Гледахме "Снежанка и седемте джуджета" и беше особено забавно, защото знаеше сюжета и се провикваше "Сега принца да дойде" "Коя е най-красива на света" и всички около нас - смях.  Joy
За десерт оставих да ви покажа Коледна Варна. Тази година много ми харесва. От тук: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=209073&pid=9283408

# 19
Пастичке, като каза театър и се сетих , че вчера на Ивко му предложиха да го правят актьор вече!  Laughing Всеки път след представлението излиза на сцената и започва да танцува, и не спира докато не приберат целия декор и докато не спрат уредбата. Обещаха ми да ми запишат диск с песничките, че все ме кара да му ги пея у нас! Пастичке, нали е много готино така да и слушаш коментарите. Чувам че някои майки правят забележки на децата си като коментират на висок глас, но аз го оставям, нека се изказва свободно като се е впечетлил.

Мимоз, може да ти ползвам дизайнера ако ми се наложи един щастлив ден! Че мен хич ме няма по идеите, но от хубаво разбирам!  Mr. Green

# 20
Честит рожден ден на Лони и от мен! Здраве и късмет във всичко !   bouquet

Мимозке, къщата е един път, а за гледката - без коментар. Чудни са и двете.   Laughing

Кате, аз като бях бременна кашлях ужасно към края, но се оправих като смесих боров мед и масло - има невероятен откашлячен ефект. Една лъжичка масло с една или две лъжички мед. Малко е тежичко за ядене, но действа много добре. И си правех много цитронади - лимон, мед и вода. Може да си вземеш и парацетамол - той е позволен при бременни. Бързо оздравяване  Hug

Олче, какво ти е било с Вели? Спомням си, че беше ходила при моя лекар -д-р Станков от Шейново. И аз при него раждах Явор, ходя си на прегледи пак при него, много е мил и добър. За Гери не успя да я изроди, че точно тоя ден беше на сватба на една моя приятелка, та едни акушерки го отмениха  Mr. Green

Пастичке, твойта принцеса е като снежната кралица на фона на тази  украса.

Ние вчера си украсихме елхата, щото тия деца зор дадоха голям, а Гергана не спря да ги вади тия топки, да ги пренарежда, да им говори. Голяма емоция беше, ама елхата незнам дали ще оцелее до Коледа.  Crazy

Е това е засега.

Целувки на всички ви  Heart Eyes

# 21
Много сте мили,след толкова поощрение няма начин и като е готово да не показвам  Grinning
Пастичке-украсата на Варна е страхотна и ние в петък вечерта се впечатлихме особено от "Мария-Луиза ",браво на Варненския кмет  Peace Ема е като кукла  Crazy

# 22
Честит празник на всички студенти.
Пожелавам им страхотно изкарване на вечерта !

Олче, мерси за страхотната тема  bouquet
аз не мого да видя снимките на Мимозата ( а ми се иска да видя Embarassed) и влизам в темата само чрез старата нищо се прецака и при този комп  #2gunfire
това го пиша от сутринта

# 23
Нанчи, ще оцелее елхичката. Нека и се радват децата. Ивко на нашата постоянно закача разни играчки от неговите, но на мен така по ми харесва. Хич не я намествам, както си я декорира , така си я гледаме!

Аз днес съм на погребение, а имам имен ден  Sad Май по добре да не черпя! Последната ми баба почина!

Честито на всички именници! Да сте живи и здрави!   bouquet

# 24
  • София
Ани, моите съболезнования  Sad и (все пак) честит имен ден! Дано занапред на този ден да си заобиколена само от положителни емоции и много усмивки...   bouquet

Нанчи, с Вели имах контракции последните 2 месеца + разкритие и лежах. Затова ме е страх да не се повтори същата история сега.
Благодаря на всички за топлите думи, страхотни сте. Heart Eyes Много виртуални прегръдки на вас и дечицата! Hug

# 25
Ани, моите съболезнования за баба ти.  Sad

Все пак, честит имен ден и ти пожелавам всичкото здраве на света !!!  Hug   Hug  Hug

Олче дано не стане пак такова разкритие  Praynig  Praynig  Praynig

Целувки на всички и приятен ден  Hug

# 26
Ани моите съболезнования.
Честит имен ден и на Ани и Анна ,ако има и други именици   bouquet

Гичо-повредата не е в твоя телевизор Peace изтрих ги ,но ще ти пратя на лични  Simple Smile

# 27
Забравих да честитя именния ден и на Анна , и на всички, които празнуват с това име.   bouquet   bouquet   bouquet

Аз си бях решила Гери да се казва Анна, ама тя пък си дойде с името и не стана, но ми е едно от любимите имена.  Blush

# 28
Честито на всички именяци ( и най-вече  на Ани). Много любов и здраве ти желая   bouquet
Ани, моите  съболезнования. Дано не запомниш именият си ден с тази твоя загуба. Но щом чувсташ ,че не трябва да празнуваш ,просто не го прави Hug  Hug
Мимозке, то нали нещо компа единия е брак вече ,а  другият е много зле и затова си мисля, че все при мен е грешката Peace
Олче, дано този път нещата са различни и си изкараш месеците жизнена и на крака Hug
Лек ден

# 29
Ани, моите съболезнования. Аз вярвам, че животът не свършва със смъртта и след време ще се видим отново с починалите ни роднини. Въпреки болката трябва да продължим напред.

Чеситит имен ден на всички именици! Бъдете живи и здрави и нека успеха бъде винаги с вас!

Олче, дано не се наложи да лежиш както с Вели. И да се радваш както на Вели, така и на бремеността ти пълноценно.

При нас е олеле. Само вървя и събирам след Кристиан. Дано само Ема да продължи да спи.

Общи условия

Активация на акаунт