Благодаря на Олчето и Дени че са ни снимали и Мариска докато си играе сама в залата
Ето обещаното да видите че съм изпълнителна
стария гардероб
новия му вид
тапети и осветление
старото портманто с манекенка
ей го на и новото по моя идея
А Елла е невероятна красавица. 
. Стоянчо е пораснал много и е толкова сладък! Благодаря и за чудесния приятел, който ни подарихте. Веднага беше наречен "Калоянчо". Дребният спи с него, излиза навън с него и дори до тоалетната са заедно
Само успявам някак да го разубедя да влиза в банята с него, защото обяснявам, че ако се намокри ще се разболее и няма да могат да си играят
Неде, да не пропусна да кажа, че си се разхубавила. И си още по-усмихната отпреди. Надявам се скоро да имаш и други поводи да си щастлива 

дали ще ме поканите , а ако все пак се излъжете
. И в цялата тази работа най-много ме изуми това , че аз чинно си се представях на всеки и отсреща неизменно се чуваше : " Да , знам ! "
- на Галюшана - за отделеното време , за организацията и най-вече за търпението да ме дочака да се сетя да си платя
. Не че щях да забравя , но просто от време навреме трябва да ме ръчкат в ребрата за подсещане
за хубавите снимки , които си направила на Марки , защото отвеяната му майка така и не успя , нищо , че размахваше гордо един фотоапарат . Ако има начин да ми ги пратиш ще бъда много щастлива !
. А само да попитам - на снимката с Танчето и Никола , Снежанката къде точно
рови с лявата си ръка
???
снимка - ако не се лъжа беше 174 - Марк и Елла заедно ! И да ти кажа , че скоро не бях виждала толкова елегантна бременна като теб ! А за малкия сладур да не съм те чула да се притесняваш - не говорел
, ми те такива като него са много умни - първо трупат информация , а после ела да видиш какво става
/ и вече дели място с нас
в леглото . Надявам се и нашият да ви е полезен и интересен ! Беше ми много приятно да си поприказваме , макар и за кратко !
, за да го пеодолее .
! И да не
чувам депересивни мисли - години , килограми , бръчки ! Всичко си ти е на мястото - и бузите , и ... усмивката в комплект с "усмихнатите" бръчици , които , вярвай ми са безценни ! 
!

))))
Мен вече ми е професионална деформация, Шъ Мъ прощавате, че все питам... 

Партито беше супер, всичко бише прекрасно, най-вълнуващото и неочаквано поне за мен (а като чета и за редовните тук във форума) беше присъствието на Ирка (тя наистина е изключително лъчезарна и ведра, толкова мила и ентусиазирана - направо невероятна) и малката красавица Елла (личи си че детето е самостоятелно и се оправя много добре самичка)! По повод номинацията за Ирка - аз предлагама за пътешественици да си останат номинациите, а за нея една специална - "На точното място, точно навреме". аровната Мариса наистина се представи на ниво - много самостоятелна и отговорно прие заетостта на красивата си мама.
и никой да не предложи да си направим една обща снимка с децата и дядо Коледа . Живи и здрави - следващия път. По този повод си мислих, че можем по-често да се виждаме с децата, а не само за Коледа.
Кой мислите - благодарение на нашата Ирка - мерси за подаръка - Никол много го хареса - нямаше такова нещо и е очарована. Още повече, че аз нали постоянно й натяквам, че като не слуша няма да получи нищо, а торба с въглища, после го смених с камъни, че се усетих, че не знае какво е това, а пък камъните ги има за нещо лошо от приказката за Червената шапчица, където пълнят на вълка корема с камъни. Сега беше очарована, че и изпълни желанията - и аз и казвам ето виждаш ли - значи си слушала
, но не може да се събират с други хора! Много
от тях!
на всички и лека вечер!

И аз мисля, че най-важното е, че ни е живо и здраво детето и ние де
А и днес ми се повдигна настроението, щото си взех листовките
.
! Стискам аз палци цял ден без да съм сигурна дали беше за днес или за друг ден , ама значи изтръпването
свърши работа .
Май най- много с
Дядо Коледа !
. Мноооооо съм зле , ей !
.

?
Щъркелите си знаят работата - красиви като мама!