Коледа чудна е дошла! Ярка звездица блещука в очите на МАЙските деца!

• 28 422
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро, станала съм и още как даже съм на работа ама го давам на почивка, че снощи имахме гости да полееме ремонта и докато си легна стана 01 часа и сутринта в 7,30 ми се струваше че ще заспа пак в банята... Mr. Green но няма начин дълга ни зове.
Благодаря на Олчето и Дени че са ни снимали и Мариска докато си играе сама в залата  Embarassed
Ето обещаното да видите че съм изпълнителна  Laughing
стария гардероб

новия му вид

тапети и осветление

старото портманто с манекенка

ей го на и новото по моя идея

Последна редакция: пн, 15 дек 2008, 11:08 от galiushana

# 106
Добро утро и от мен. Макар че днес не се чувствам особено добре.
Да взема и аз да споделя впечатление от партито. Ами много съм щастлива, че дойдох. За първи път идвам на форумска среща с децата (е, идвах веднъж в Мол-а, когато бяха още на 1-2 месеца, но то беше толкова отдавна, че изобщо не се брои).
Страшно много ми хареса и клубът, и организацията (за което специално благодаря на Галя) и това, че се видях с много мами, които не бях виждала откакто бяхме бременни и още толкова, които изобщо не бях виждала.
Никога не съм предполагала, че ще се запозная с Ирка. Но тя наистина ни изненада изключително приятно. Ирка е прекрасен, слънчев, лъчезарен човек и аз съм много щастлива, че успях лично да се убедя в това Simple Smile А Елла е невероятна красавица.
Същото важи и за Олчето. Която виждам за втори път. Но, както казах, първия не го броя. Олчето е толкова миличка и спокойна. Изглежда страхотно с коремчето и от сърце й пожелавам да се радва на красиво и спокойно бебе. А Вели е много чаровен!!! Олче, не го прибирай микрофона. Направо го вади сега да започва да се упражнява и току виж някоя вечер след работа те е изненадал хубавецът Simple Smile
Неде, радвам се, че и вас ви видях  Heart Eyes. Стоянчо е пораснал много и е толкова сладък! Благодаря и за чудесния приятел, който ни подарихте. Веднага беше наречен "Калоянчо". Дребният спи с него, излиза навън с него и дори до тоалетната са заедно Simple Smile Само успявам някак да го разубедя да влиза в банята с него, защото обяснявам, че ако се намокри ще се разболее и няма да могат да си играят Simple Smile Неде, да не пропусна да кажа, че си се разхубавила. И си още по-усмихната отпреди. Надявам се скоро да имаш и други поводи да си щастлива  Hug
Люси и Тери ги видях накрая, но така и не успях дори здрасти да им кажа.
За първи път видях Вечерница (която е страхотна, а Марк е просто бонбон), Гичо (с нея не можах много да си поговоря  Embarassed), Анна (прекрасна , с изключително чаровни хлапета, възхитена съм от Мони), Ваня с красавицата Миа, Таня и Никола и ако съм пропуснала някого, моля за извинение, не е нарочно.
Дени не знам дали ме помни от училището за бременни, но да кажа, че изглежда страхотно и наистина ви отива да сте четирима Simple Smile
Бубилина и Никол - страхотни както винаги!
Ева - радвам се, че и теб те видях. Надявам се да си много по-спокойна отпреди и всичко да е наред. Имаш страшно красиви деца и съм сигурна, че ти дават безброй поводи за радост Simple Smile
Снимки няма да качвам, щото страдам от липса на фотографски заложби. Затова пък ще си сваля вашите, да си ги имам в моето албумче Simple Smile
Целувки на всички и хубава седмица!

# 107
Много време ми отне да се реша да пиша след купона , защото не мога да си намеря място от ...срам Embarassed. В тази връзка се самономинирам за "Отнесени от вихъра " на годината  Rolling Eyes. Дойдох и се оказах като в небрано лозе , дето казват ! Гледам едни познати лица и ...нямам връзка с главния - не мога да свържа почти никое / с изключение на Ванилка и Ирка / със съответното име ! Така , че другия път внимавайте Naughty дали ще ме поканите , а ако все пак се излъжете Laughing, по-добре ми разлепете снимката , та да не ме пускат Joy. И в цялата тази работа най-много ме изуми това , че аз чинно си се представях на всеки и отсреща неизменно се чуваше : " Да , знам ! " Shocked.

Това в кръга на шегата , разбира се !
А сега благодарностите   bouquet- на Галюшана - за отделеното време , за организацията и най-вече за търпението да ме дочака да се сетя да си платя Heart Eyes. Не че щях да забравя , но просто от време навреме трябва да ме ръчкат в ребрата за подсещане  Laughing! Мястото беше много симпатично и е на път да ни стане любимо , защото ни е и близко .
Анна - благодарности и на теб  bouquet за хубавите снимки , които си направила на Марки , защото отвеяната му майка така и не успя , нищо , че размахваше гордо един фотоапарат . Ако има начин да ми ги пратиш ще бъда много щастлива !

На Дени снимките се оказаха още по-ценни за мен , тъй като чрез тях успях да си "преговоря" кого съм видяла и не съм познала Sad. А само да попитам - на снимката с Танчето и Никола , Снежанката къде точно hahaha рови с лявата си ръка  Joy Joy Joy???

Олче и при теб има една безценна Wink снимка - ако не се лъжа беше 174 - Марк и Елла заедно ! И да ти кажа , че скоро не бях виждала толкова елегантна бременна като теб ! А за малкия сладур да не съм те чула да се притесняваш - не говорел ooooh!, ми те такива като него са много умни - първо трупат информация , а после ела да видиш какво става  Mr. Green!

Бабълче - мнооого сме щастливи от вашия подарък ! По-подходящ не можеше и да бъде - влакът е издигнат в ранг "втори вълшебен приятел" / след Йори , разбира се  Grinning/ и вече дели място с нас  ooooh!в леглото . Надявам се и нашият да ви е полезен и интересен ! Беше ми много приятно да си поприказваме , макар и за кратко !

Гичо , не знам защо , но като те гледах как кротко си беше поседнала , много ми се искаше и аз да дойда обаче нещо зле се организирах и не се получи ! Нищо , следващия път ! И за пари ядове не бери ! Колкото повече ги мислиш и чакаш , ... толкова по-трудно идват . Казвам го от опит , защото паричните "потоци " и нас упорито ни заобикалят и се " плискат" Laughing далечно и шумно в чужди сметки и джобове  Mr. Green! Е , не ставам за бизнес-дама , то е ясно , мъжът ми и той е далеч от представата за бизнесмен , но да сме живи и здрави  и с малко сме щастливи ! Ние от април чакаме една премия , която вече изхарчихме 5-6 пъти  Mr. Green.

Rush - на патерица - бъди жива и здрава , обградена с много любов и щастливи събития ! А такива случки , като с твоята близка приятелка ме вадят от релси за дълго - все ги премислям и премислям - много сили и подкрепа ще са й нужни  Sad, за да го пеодолее .

Иркаааааааа- ти си знаеш  bouquet Heart Eyes! И да не  Naughtyчувам депересивни мисли - години , килограми , бръчки ! Всичко си ти е на мястото - и бузите  , и ... усмивката в комплект с "усмихнатите" бръчици , които , вярвай ми са безценни ! Heart Eyes

Айде , стига , че модераторите ще ме прогонят от форума изобщо , а имам работа в Готварския Wink!

Даниеле , благодаря за милите думи ! Нашите двама хубавци май бяха от тези , които трудно се поддадоха на влиянието на театрално очарователната Снежанка Mr. Green. Свободни души - какво да ги правиш !  Седяхме си една до друга , усмихвахме се мило и не си разменихме дори една дума  , но дано има още хубави поводи за среща - тогава никоя мама няма да се отърве !

Последна редакция: пн, 15 дек 2008, 11:44 от ve4erniza

# 108
Здравейте!
Софийското коледно парти си е било на ниво! Всички снимки разгледах, дори и Олчето не успя да ме уплаши с нейните 200 на брой!  Mr. Green
Ние в събота бяхме из Варна и се завърнахме с един багажник с коледни подаръци за децата. Проверявах и книжки с електростатични стикери , но и мен ме гледаха така  Shocked Но пък накупих разни други книги със стикери и пъзели, които липсваха в колекцията ни. Момичето се шашна с мен като взе да ми вади книги и аз да ги отмятам под претекст че ги имаме. Няма начин , ще купувам , че Иван вече всеки ден ме пита : Ти купи ли книжка? А нали си говорим за коледни подаръци , да споделя че добавих и едно дървено конче, от тези дето са само с глави и пръчки. Видя ми се доста интересно, а и Ивко често възсяда една пръчка и ми казва че това му е коня. Страйпърче, ето името на поредицата Electrostatic stickers play book, а всяка книжка отделно си има име, но мисля че под това име трябва да се търсят всички.

Пастичка за ски още им е рано. Наистина има такава работа, че ставите трябва да заякнат до 3г възраст поне. А на ледената пързалка си представих образно колко се е забавлявала Ема.

Руш, честит рожден ден и от мен с малко закъснение! Да си жива и здрава и всичко най добро ти пожелавам. Много лоша новина, точно на рождения ти ден. Пиши как е приятелката ти!  Sad

Сиска, честита розова новина! То май наистина минава женския влак и така като гледам , аз ще го изпусна!

# 109
Дени не знам дали ме помни от училището за бременни, но да кажа, че изглежда страхотно и наистина ви отива да сте четирима Simple Smile

Даниеле, помня те, разбира се! Ти си най-фината бременна, която някога съм виждала, и преди, и сега.
(А пък това, че ти ме помниш, си е направо изненада, както се оказва... Simple Smile))))

Ани, какво се оплакваш с тия стикери.. Виждам, че почти навсякъде ги има.. особено във Филипините и Индия ги поръчваш без проблем...  Mr. Green

Вечерница, видях те с Марк, обаче хич не си приказвахме. А той наистина изглежда много голям.

# 110

Ани, какво се оплакваш с тия стикери.. Виждам, че почти навсякъде ги има.. особено във Филипините и Индия ги поръчваш без проблем...  Mr. Green

Дени, даде ми страхотна идея! Какво са за нас Филипините и Индия! Толкова мами има номинирани за Пътешественик на Годината, та няма начин някоя да не отскочи до там в най скоро време!  Laughing

# 111
  • София
Хиляди благодарностти на Анна и Дени за хубавите снимки (с "дядо ни" Коледа и в едър план). Радвам се, че сте си харесали подаръка. Hug
Дени страхотни снимки, насладих им се отвсякъде. То че Марто си е пич е видно, но не само неговите снимки ми напълниха душата... Май не е само до качество, ами е и до зад-апаратното устройство, М цял дообед щрака, но нямаме такива сполучливи кадри. Да не кажа, че като качество са пълна скръб (но този Канон е нисък клас, не мога да очаквам повече... Rolling Eyes)
Какъв е твоят апарат, дето Вели така и не успя да разцентрова?  :mrgreen:newsm78 Мен вече ми е професионална деформация, Шъ Мъ прощавате, че все питам...  Embarassed
Много благодаря за комплиментите по наш адрес и вие ВСИЧКИ ме изкефихте максимално, но няма да изброявам този път починно Mr. Green, че всеки път така пропускам някого.
Надявам се следващата ни среща - гореща ( с децата) да не е чак по коледно време...
Хубав ден, аз ви оставям, че също не ми е хич добре днес (Даниелка, ставаме две...  Confused)

# 112
  • София
привет момичета,

благодаря на олчето и дени за снимките  с моя милост, аз носех апарат и накрая с еоказа че мен ме има само веднъж на него.  Confused
но вие сте супер и ви благодаря много, че сте публикували всички да ги сваля  Hug

дени, верно миа е малка , пък якето голямо, с тези пискюли направо на джудже прилича тя  Flutter

мами, да благодаря  и аз за партито на висчки ви, беше ни много хубаво..... аз не бях виждала повечето от вас орт предната година...как лети времето... децата ни са супер, нека са живи и здрави, а  на нас много кураж.....

хайде хубав следобед на всички ни и до скоро!

# 113
  • Варна
Я да се пресрамя и аз да пиша 2 реда, докато не са ме засилили пак нанякъде...

Гледам партито ви е било готино, и като чета - много ме е яд, че не съм била там.

Аз нещо така съм се качила на черешата от напрежение и работа, че нещо ми се обърка кръвното и съм непрекъснато зле - нагоре, надолу, въобще лоша работа. А Макс вече 3та седмица е болен от поредния гаден вирус, който първо му донесе конюктивит,  после херп-ангината, и накрая едни безкрайни сополи с кашлица. Той милия е на село от тогава, и в събота го видях за малко, че бях отишла след фирменото парти и не бях в кондиция почти  Blush
Това за нас.....

Честито на Сиска за розовото коремче  Hug Heart Eyes

Ще ме извините ама прочетох само последните 3 стр-ци и вече имам натрупани задължения.... хайде дано в почивните коледни дни да мога повече да споделя и прочета
  bouquet

# 114
Вифче, за сополките почисти нослето с клечка за уши, напоена в олио или зехтин. Това е изпробвано действа. За кашлицата  - фреш от круша или самия плод. Вчера го изпробвах върху себе си. Днес почти не кашлям, но още не съм напълно убедена дали действа. Но със сигурност не вреди.  Peace

# 115
Привет и от мен!
Днес ще съм кратка,щот`след като изчетох отзивите и разгледах снимките от партито и съм на път да се самоизям от яд  задето не се грабнах да дойда ,ами останах тук да се занимавам с простотии.......
Благодаря Ви за загрижеността-пръста ми е вече по-добре-поне изкара гнойта и сега остана да позарастне,та да мога за празниците да обуя и нормална обувка вече/
Ръш,много съжалявам за приятелката ти и това което и се е случило.........
Гичо,дано и при Вас се наредят нещата.....но и да не се-пари се печлят.......радвайте се на това което имате/а това че сте живи и здрави не е никак малко/....и всичко друго ще се нареди по най-добрия начин.
Виф-чо,стискам палци да се оправяте ......за празниците да сте в перфектна форма.
Галче,със здраве да си ползвате  новите придобивки....

И накрая-момичета,моля Ви подкрепете /с участие в протеста или с изпращането на картички на тъпите политици дето намират винаги пари за себе си,но за семействата с репродуктивни проблеми-никога не стигат/-на заглавната страница на форума под рожденниците има линк с подробности за протеста.

# 116
Здравейте скъпи МАЙ-ски мами и сладури!
Отдавна не съм писала (много ме е срам), но затова пък почти не пропускаме нашите МАЙ-ски партита  Mr. Green!
Да кажа и аз моите благодарности на Галя за организацията и да затвърдя нейната номинация за Организатор на Годината!  Hug Партито беше супер, всичко бише прекрасно, най-вълнуващото и неочаквано поне за мен (а като чета и за редовните тук във форума) беше присъствието на Ирка (тя наистина е изключително лъчезарна и ведра, толкова мила и ентусиазирана - направо невероятна) и малката красавица Елла (личи си че детето е самостоятелно и се оправя много добре самичка)! По повод номинацията за Ирка - аз предлагама за пътешественици да си останат номинациите, а за нея една специална - "На точното място, точно навреме". аровната Мариса наистина се представи на ниво - много самостоятелна и отговорно прие заетостта на красивата си мама.
Сисе, да ти е честита розовата новина - много здраво и красиво момиченце на финала да се радва каката Божа! И ти си била в София доколкото подразбрах ................
Докато не забравя - как можахма да сме такива  newsm57 и никой да не предложи да си направим една обща снимка с децата и дядо Коледа . Живи и здрави - следващия път. По този повод си мислих, че можем по-често да се виждаме с децата, а не само за Коледа.
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ - това ми беше свободното време - сега в края на годината ..............
Сега на бързо и останалия ми коментар - дечицата са толкова сладки, пораснали и вече с мнение и характер. Марти на Шуши ми хареса как си отстояваше мнението и искаше да си игжрае, но това ме учуди, че момичето от клуба го караше да седи и гледа Снежанка. А децата искаха само да си играят с играчките.
Олчето е невероятно готина и спокойна бременна мама, а Вели е страшен сладур и с мнение и характер. А тук мисля и да номинирам Олчета и в категорията с най-отзивчив тати на майско дете по партита - почти винаги Мариан ни е правил много хубави снимки - много мерси!
Даниелка е толкова нежна и мила, а Кали също - кротко си седеше и гледаше театъра.
Ванилка и Миа - както винаги много чаровни и лъчезарни!
Красивата Евка и батко Мони - толкова се обичат тези де!чица, че направо сияят, много са красиви! Мама Анна! както винаги много елегантна!
Гвен е като манекенка, а Съни ми се стори много послушен и с тези красиви очички - много мил! Дано да ме у харесал подаръка - говорещия папагал, че с тези подаръци унисекс - направо много се тормозя.
Ох нямам време, а искам да спомена всички дечица - красивия Румчо, палавия Марти  на Дени, Никола на Танчето (който незнам защо не искаше при дядо Коледа) - всички са много сладки и пораснали! Стоянчо на Недето - невероятен сладур и хитряга! Иванчо на Имарчето - голям сладур, а тя както винаги много готина и бъбрива!Марк много прилича на мама Вечерница!
Никол също първо каза, че не иска подарък от дядо Коледа, след това обаче като видя, че другите деца сядат и взимат подаръци реши, че и тя иска. Като седна и му каза, че иска подарък с Мечо пух, при което добрия дядо Коледа започна да рови в чували и за щастие намери подарък опакован с Мечо Пух, при което очичките на Никол   #Crazy Кой мислите - благодарение на нашата Ирка - мерси за подаръка - Никол много го хареса - нямаше такова нещо и е очарована. Още повече, че аз нали постоянно й натяквам, че като не слуша няма да получи нищо, а торба с въглища, после го смених с камъни, че се усетих, че не знае какво е това, а пък камъните ги има за нещо лошо от приказката за Червената шапчица, където пълнят на вълка корема с камъни. Сега беше очарована, че и изпълни желанията - и аз и казвам ето виждаш ли - значи си слушала  Mr. Green!
Да кажа, че мама Руми и Косьо много искаха да дойдат на партито, но предишната седмица бяха в болнвица с малката Ида, слава Богу вече са си у дома и всичко е наред  Praynig, но не може да се събират с други хора! Много  Hug от тях!
Напук на работата - почти се изказах!
Ох, дано да не попусна някое малко съкровище -  Hug на всички и лека вечер!

# 117
Дени, мила ти може да не си ме  видяла, ама аз даже се запознах с теб  Mr. Green. Ама не си го слагай на сърцето, щото нещо нали за вечерно парти се говори, та там ще се запознаем както трябва.  Wink
Галя, много хубаво ви се е получило  Peace
Момичета, мерси за добрите думи. Hug И аз мисля, че най-важното е, че ни е живо и здраво детето и ние де Grinning А и днес ми се повдигна настроението, щото си взех листовките  bowuu.

# 118
Ей , Гичо бравооо  bouquet ! Стискам аз палци цял ден без да съм сигурна дали беше за днес или за друг ден , ама значи изтръпването Heart Eyes свърши работа .

Люба - радвам се , че се оправяш  ,защото тези проблеми са упорити и мъчителни .

Дени , мила , че аз с кого ли изобщо успях да си приказвам ?! newsm78 Май най- много с  hahahaДядо Коледа !

Ааааааа , в тази връзка да си призная публично за поредния срам Embarassed - не ви казах как издигнах в ранг " МАЙ-ски " мами двете момичета , които се грижеха за децата ! На едната й викам " ти коя си ? " и тя  Shocked , а аз пак " от форума , де , кой ти е ника " , тя вече стопля , че не съм в ред и твърде деликатно обяснява , че " аз работя тук " ooooh!. Мноооооо съм зле , ей !
А за другата попитах Ванилка и Бабълчето " тази грижовна  мама при топчетата коя е " и те останаха  Shocked Shocked , след което побързаха да пийнат нещо освежаващо  Joy Joy Joy.

Хайде чао , че днес навъртях един работен ден на компютъра !

Последна редакция: пн, 15 дек 2008, 18:45 от ve4erniza

# 119
Здравейте и от мен момичета!

Първо да благодаря на Галчето за хубаво спретнатия купон и цялата организация - БРАВО! Честити ти нови придобивки - със здраве да си ги ползвате!

Благодаря и за хубавите думи на всички за Марти! Влече го сцената - както се казва...
Ама няма начин - кръвчица- дядо му 6 пъти е кандидатствал във ВИТИЗ и горкия не са го приели, защото е дете на фашист и такааа...

Както разбрахте бях на изпит и пропуснах цялото празненство. Яд ме е, че не можах да се видя с мамите и да си поговорим. Мернах само някой на вратата, но успях да се видя с главната изненада Ирка.

Ох, изпита ми беше много важен. Ще се опитам да обясня - понеже още не съм се дипломирала за бакалавър, а записах магистратура, та през февруари ми е дипломната защита за бакалавър, а няма да ме допуснат ако го нямам този пуст английски... Днес ми излязоха резултатите взела съм го успешно и сега ме чака дипломиранееееее newsm44

Причината за липсата ми на компютър през уикенда беше, че мъжа ми реши да сбъдне едно мое желание и сложи ламиниран паркет. За тово не можах да пиша, Имарче. Много се радвам, че се видяхме макар и за малко!

Анна, благодаря ви за подаръка - Марти имаше едно по-малко пиано/да го наречем/, но го счупи и аз го изхвърлих. И той само ме питаше, къде е... Сега му казах - ето Дяда Коледа ти го е поправил с джуджетата и ти го е донесъл  yes

Снимките са много хубави - искам да помоля който е снимал Марти да ми пусне на лични 1-2 снимчици, ще съм ви много благодарна. А разбрах, че Бубилина е снимала с камера... Как да се разберем да си запиша клипчетата, Буби?

Люба, да те чакаме за срещата с мамите, нали?
А някой да каже повече за срещата, че и аз се глася  smile3508 ?

Сиска, честито ти принцеска  stork-girl Щъркелите си знаят работата - красиви като мама!

Да не забравя да честитя и рожденния ден на Ръш   bouquet

Гичо - браво на теб - не съм се и съмнявала!!! smile3501

Последна редакция: пн, 15 дек 2008, 22:45 от *ШУШИ*

Общи условия

Активация на акаунт