Не ми харесвате така с това кофти настроение предпразнично, разбирам защо е яда на Люба относно политици, ин-витро и тем подобни простотии които от всякъде ни заливат от управниците ни...и честно да ви кажа вече избягвам да гледам новини да чета кофти неща, само дочувам че е станало това или онова като убийството на момчето в Студенски град, защото ако вземеш да се замисляш къде живееме и най-вече къде отглеждаме тези малки сега човечета и къде ще живеят след време когато нас ни няма ми идва да
наоколо за да не се мъчиме и ние и те....та за това си запушвам ушите за всички злини наоколо поне по празниците и ще се опитам да мисля по ведро....утре ни е фирменото ни парти на което пак аз съм организатор (моля бурни аплодисменти за безпорния победител в първата ни категория Мисля да й купя къща за кукли, от едната баба хубава количка за кукли...и другото каквото ми хване окото
Та гушкайте мъниците докато все още дават...украсете си къщите (аз не съм но ми е жал да дупча и лепя още новите тапети, иначе предишни години коридора беше най-шарен), опитайте се да не викате на мъжете си а ги гушкайте повече и се молете мрачните прогнози за 2009 да не се сбъднат а да бъде една хубава година за всички ни.
Пожелавам ви го и на вас. И повече усмивки по празниците, повече семейни тържества, повече подаръци. Всичко от това, за което сте мечтали и сте очаквали.
гледам време е вече за по кафе, пък довечера по нещо по така (за кака ви Люба
. Повръщането и гаденето, после кръста и таза, а в понеделник си извиках бърза помощ и ме взеха за един ден в болницата, че се бях обезводнила. Отслабнала съм с 3,5 кг. и продължавам надолу, а се опитвам уж да се храня. Отгоре на всичкото, понеже съм в болнични до 5 януари, до тогава ще станат 6 седмици, от работата ми създават проблеми
, ама все пак, наздраве! И лека нощ