Коледа чудна е дошла! Ярка звездица блещука в очите на МАЙските деца!

• 28 448
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро, хайде стига съм чела ми да се разпиша че да има какво да чете Люба.  Laughing
Не ми харесвате така с това кофти настроение предпразнично, разбирам защо е яда на Люба относно политици, ин-витро и тем подобни простотии които от всякъде ни заливат от управниците ни...и честно да ви кажа вече избягвам да гледам новини да чета кофти неща, само дочувам че е станало това или онова като убийството на момчето в Студенски град, защото ако вземеш да се замисляш къде живееме и най-вече къде отглеждаме тези малки сега човечета и къде ще живеят след време когато нас ни няма ми идва да  #2gunfire наоколо за да не се мъчиме и ние и те....та за това си запушвам ушите за всички злини наоколо поне по празниците и ще се опитам да мисля по ведро....утре ни е фирменото ни парти на което пак аз съм организатор (моля бурни аплодисменти за безпорния победител в първата ни категория  Embarassed) ..отпадам моментално от вероятността да се наредя до най-скромните ни мами...та тук се обсъждат тоалети чудеса, прически...аз всяка година на това събиране ги изненадвам с прическата си до степен че не могат да ме познаят...особено миналата година падна голям смях като идваха да се запознаваме или пипат тихо колеги коя е тая?  Laughing По повод празнинството ни в събота няма да работиме а яслата ще работи  Mr. Green та в осем и половина оставям мъничката там да си играе а аз тръгвам по магазините, защото нищо ама нищо не съм купувала все не остава време..днес ще имам и заплата така че, почвам с подаръците.
Мисля да й купя къща за кукли, от едната баба хубава количка за кукли...и другото каквото ми хване окото  Laughing да зарадвам детенцето пък догодина каквото сабя покаже, че с тези мрачни прогнози ми иде да си изхвърля телевизора всяка вечер...ама е доста скъп и не смея че може и аз да полетя след него  Mr. Green
Та гушкайте мъниците докато все още дават...украсете си къщите (аз не съм но ми е жал да дупча и лепя още новите тапети, иначе предишни години коридора беше най-шарен), опитайте се да не викате на мъжете си а ги гушкайте повече и се молете мрачните прогнози за 2009 да не се сбъднат а да бъде една хубава година за всички ни.   bouquet

# 166
Аз пък не съм съгласна, че трябва да си запушваме ушите и да сме като коне с капаци.
Може аз да не организирам нищо, но ако има кауза, която подкрепям, гледам да се включа, както мога. Не съм най-активната, но лидери май има достатъчно.
Също така ме интересува в каква среда ще отглеждам детето си, за да му дам адекватно възпитание (и адекватно да го пратя в чужбина накрая...). Именно за това искам да знам какво ще се предприеме за насилието, инетересува ме да дам мнението си и да подпомогна каузата то да се спре. Също така ме интересува, че оня ден наръгаха и убиха едно момче в стола, дето се храня често. Интересува ме правилно да се разпределят парите за инвитро, защото искам да се раждат деца, а не да се финансират комисии. Интересува ме да се запълнят дупките и тук, накрая на града, където всеки ден правя оф-роуд с "градската си кола".

Ей такива работи... Празници, не празници, мен ме касаят тези неща.  Украсата и прическата са нещо съвсем отделно.

# 167
  • София
Аз пък обратно на кака ви Дени, съм абсолютен непукист. И за това мога да се номинирам само в тези две категории: непукист и непоправим оптимист.
Много рядко се ядосвам за нещо, новини почти не следя. Абсолютно съм убедена, че миналата година беше една от най-успешните за моето семейство и си мисля, че и следващата ще е такава. Колкото до нещата, които се случват около нас-навсякъде се случват. Просто ние имаме отвратителни медии и журналисти. Няма нито една положителна новина, която да са отразили, хранят се основно с "мършата". Песимизма който ни се налага отвсякъде е много заразен, затова аз се имунизирах срещу него. CrazyПожелавам ви го и на вас. И повече усмивки по празниците, повече семейни тържества, повече подаръци. Всичко от това, за което сте мечтали и сте очаквали.  bouquet
Искам темичката ни около Коледа да е по-весела, затова не ми се сърдете, че се опитвам да ви заразявам с моя оптимизъм. Peace

# 168
Към тези които ходят на ясла карат ли ви лелките да пишете молби че няма да водите детето на 29 и 30.12., аз казах че имам намерение да си работя и да посещава детето ми яслата, но ми беше отговорено че всички са пуснали молби и само за моето дете няма да работят...разпитах родителите наистина са писали.... #Cussing out

# 169
  • София
Мен ме питаха, дали ще ходи на ясла, правят списъци и ме уведомиха, че тогава групите ще са сборни.
Но всички ще сме вкъщи и Румката ще почива.

# 170
Аз пък обратно на кака ви Дени, съм абсолютен непукист. И за това мога да се номинирам само в тези две категории: непукист и непоправим оптимист.
Много рядко се ядосвам за нещо, новини почти не следя. Абсолютно съм убедена, че миналата година беше една от най-успешните за моето семейство и си мисля, че и следващата ще е такава. Колкото до нещата, които се случват около нас-навсякъде се случват. Просто ние имаме отвратителни медии и журналисти. Няма нито една положителна новина, която да са отразили, хранят се основно с "мършата". Песимизма който ни се налага отвсякъде е много заразен, затова аз се имунизирах срещу него. CrazyПожелавам ви го и на вас. И повече усмивки по празниците, повече семейни тържества, повече подаръци. Всичко от това, за което сте мечтали и сте очаквали.  bouquet
Искам темичката ни около Коледа да е по-весела, затова не ми се сърдете, че се опитвам да ви заразявам с моя оптимизъм. Peace

Peace Peace Peace

Все едно аз съм го писала !!!

# 171
  • София
Към тези които ходят на ясла карат ли ви лелките да пишете молби че няма да водите детето на 29 и 30.12., аз казах че имам намерение да си работя и да посещава детето ми яслата, но ми беше отговорено че всички са пуснали молби и само за моето дете няма да работят...разпитах родителите наистина са писали.... #Cussing out
Нас ни караха да се запишем, ако ще ходим на 20, 22, 23, 29 и 30.12, за да си организират сборните групи. Ние я бяхме писали Евка за всички дни. После реших, че на 29 и 30 няма кой да ми гледа Монката и се отписахме. Но иначе със сигурност ще работят.

# 172
така. сега аз малко ще помълча. пък като дойде настроение за лигня, пак ще пиша.

# 173
  • София
така. сега аз малко ще помълча. пък като дойде настроение за лигня, пак ще пиша.
Чакам, чакам. Само не ме яж много, защото не се интересувам от глобалното затопляне, световната финансова криза и поредната издънка на родните ни депутати.  Whistling Hug

# 174
Чакам, чакам. Само не ме яж много, защото не се интересувам от глобалното затопляне, световната финансова криза и поредната издънка на родните ни депутати.  Whistling Hug

няма да те ям. не отричам правото на избор.
както казвате настроението трябва да е празнично и коледно. моето пък флуктуира. в момента е долу. значи не съм подходяща за темата.

# 175
  • София

няма да те ям. не отричам правото на избор.
както казвате настроението трябва да е празнично и коледно. моето пък флуктуира. в момента е долу. значи не съм подходяща за темата.
Да бе да (както често казва Евчето). Твоите постове са толкова готини, на моменти съм се смяла с глас, така че хич не се измъквай, пиши си.

# 176
Добър ден!
Гледам зачекнали сте важни въпроси. На мен това ми допада. И аз съм на мнението на Дени и Люба, че трябва яка активност и то не само в личните неволи. За" Зачатие " не можах да изпратя картичка от много бавният ми комп (дето гасна 5-6 пъти), но др. го направиха вместо мен. ( или поне дадоха дума) Мисля, че  де що има проблем, престрелка  и подобни трябва да се отразяват, да се искат сметки, да се правят протести и публични извинения, докато им писне на разни идиоти да се изказват неподготвени и да се скатават от вършене на работа. Много съм им бясна и аз и най-вече защото ми развалиха коледното настроение с тези убийства и лицемерно им отношение към мен като обикновен гражданин. Мисля, че това че Жоро ще остоне без 5 заплати, неизплатени, но изработени, от БГ фирма на която се вижда, че няма как да я принудим да ги плати, направо ми иде да  #2gunfire #2gunfire #2gunfire (пак на лично му го завъртях) Аз съм на мнение, че човек който не помага сам на домовете за сираци няма право да обвинява държавата че ги е изоставила, човек който не плаща данъщи няма право да се противи срещу малки пенсий и тн., но в никакъв случай това не означава че тези с 13 заплата не трябва да работят, а само да лапат.
Аз влязах да ви споделя, че Маги нощес ми вдина Т и днес бях толкова разконцентрирана на шофирането, че направо се плаша, а утре съм на изпит ooooh!
Смайли, аз те следя изкъсо в готварският  Mr. Green(че много идей крада от там ) и знам с какви произведения се отчиташ, само се облизвам като разглеждам.
На Маги тържеството мина вчера (без родители) и госпожите казаха, че Маги е била най-веселото и щастливо дете. (явно се е направила на маймунка с пълен репертоар) Много си хареса подаръкът и с голям кеф е позирала и играла с Дядо Коледа. На мен това ми стига.
гледам време е вече за по кафе, пък довечера по нещо по така (за кака ви Люба  Mr. Green)
Хайде, че заех цяла страница  Hug

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 22:28 от gi4o_pi4o

# 177
Здравейте най-накрая и от мен!

Страхотно коледно парти сте си направили! Със снимките ми вдигнахте смачканото настроение. Дечицата са толкова пораснали, а мамите още повече са се разхубавили.

Тази бременност, която я карам досега не мога да й се насладя въобще  Cry. Повръщането и гаденето, после кръста и таза, а в понеделник си извиках бърза помощ и ме взеха за един ден в болницата, че се бях обезводнила. Отслабнала съм с 3,5 кг. и продължавам надолу, а се опитвам уж да се храня. Отгоре на всичкото, понеже съм в болнични до 5 януари, до тогава ще станат 6 седмици, от работата ми създават проблеми  Confused. Не съм купила никакви коледни подаръци, а и настроението хич не ми е коледно. Оплаках ви се, дано да ми пишете извинено отсъствие  Whistling.

Смайли, големи вкусотии показваш - браво на теб!

Змейко, честито и от мен   bouquet!

Лека вечер!

# 178

Люба, сипвам по едно винце, ама ще трябва май сама да си га пия Sad, ама все пак, наздраве! И лека нощ  Hug

# 179
Гичо,специално заради теб влизам да видя има ли картинка и да  кажа :"Наздраве!"И "Лека нощ!"

Пък повече няма да занимавам аудиторията с глупости..........и се самоотписвам от номинацията за непукистка,`щото явно ми пука от прекалено много неща........ама то дет` се вика човек от акъла си пати......

Общи условия

Активация на акаунт