Коледа чудна е дошла! Ярка звездица блещука в очите на МАЙските деца!

• 28 442
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
Любе и заради теб ще препиша гласовете на Оля ( аз вече наизуст ги научих). На тебе ти е простено, че като те гледам с колко ангажименти си се захванала, вместо да си вдигнеш нависоко болния крак... А Гичо трябваше овреме да предупреди , че днес си било ден за гласуване , а не за къщна работа
 Mr. Green

# 211
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИМОЗКА! Здраве, любов и много щастие ти желая!

Мога ли да включа още една номинация и да се номинирам като "мама студентка",
иначе останалите са много точни...

# 212

Мимозка , Честит Рожден Ден и от мен ! Бъди жива и здрава ! Желая ти още много  , различни и стимулиращи щастливи събития в живота ти !

Последна редакция: сб, 20 дек 2008, 19:06 от ve4erniza

# 213
  • София
Честит рожден ден, Мимоза! Желая ти още много интересни пътувания и щастливи събития!  bouquet  bouquet
(и чакам с нетърпение снимки от завършения интериор Simple Smile)

# 214
  • Велико Търново
МИМОЗ,ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!ПОЖЕЛАВАМ ОТ СЪРЦЕ МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,ПАРИ,ВЕРНИ ПРИЯТЕЛИ,ЛЮБЯЩ МЪЖ,ПОСЛУШНИ ДЕЦА,ТУК-ТАМ НЯКОЙ УХАЖОР ЗА ВДИГАНЕ НА АДРЕНАЛИНА И ВСИЧКО ЗА КОЕТО МЕЧТАЕШ ДА ТИ СЕ СБЪДВА!

Аз си давам самоотвод в категорията за най-чаровна бременна.Когато съм бременна чаровна,хубава,секси са неща,които се самоизключват с цялостната ми визия и излъчване.Това го пиша сериозно.
Утре освен любимата ми Ира и сеньора Чемширов има рожден ден и по повода днес ме вбеси и каза,че нам си какво му е излязло от моите крясъци и истерии ooooh!Викам му брех,че си плашлив бе Mr. GreenПо повода утре мисля да го накажа с едно ранно посещение на базара организиран от ДБМ/днес добре пазарих,но за каузата утре пак/ и едно неблаготоворително посещение в магазина на Адидас Mr. GreenМисля,че ще се осъзнае и занапред ще мисли Naughty

Тери и Маги бързо да се оправят Hug
Гичо,аз никога не съм те знаела как се казваш,но за сметка на това те знам пък как изглеждаш CrazyБъшка дето и Жоре го знам Mr. Green

Това е от мене!

# 215
Май не ми остава друго освен да честитя рожденния ден на сватятя Ирка и на мосю Чемширов:
Да са живи и здрави и да имат още много късмет в живота си!
Ирка,да не забравите днес,че имате среща с Пловдивчанки и дядо Коледа-в11ч/това го пиша и за мен си-че като гледам какъв купон се езавихрил вкъщи..да не взема да пропусна утрешната среща Wink/

# 216

Честити рождени дни на Мимозка, Ирка и Сеньор Чемширов!

Да сте живи, да сте здрави, да успявате в начинанията си и да сте много щастливи!

Утре цял ден сме на тържества. В 10 започва партито на Макси за рождения ден, а после сме на Коледно тържество. Дано и да отидем... Поръчала съм на майка ми да звъни в 8 часа и да се увери, че всички сме станали.

Весело изкарване на Коледното тържество на Пловдивската тайфа!

# 217

Честит Рожден Ден , Ирка ! Добре , че е форума , та да разбера кога си родена Heart Eyes

Пожелавам ти освен всичко традиционно и още ... всичко , което ти сама си пожелаеш , но в двоен размер Hug!

Сиска  Hug- поздрави Сеньор Чемширов ! Да ти е жив издрав и много да ви слуша !  Peace

Ох , днес не ми е до писане , събудих се болна Sad- няма нещо , което да не ме боли / може би само езика newsm78, за ужас на Максим пак ще мога да викам Mr. Green Mr. Green/.

Пловдивски мамииии- прегръщам ви силно и да си изкарате прекрасно ! Ето , Змейко , казах ли ти , че ще има нещо дето да ме спре в последния момент Sad Sad!

# 218
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ИРКА!ПОЖЕЛАВАМ ТИ ОТ ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ ДА СИ МНОГО ЗДРАВА,МНОГО,МНОГО ЩАСТЛИВА,БИЗНЕСА ДА ТРЪГНЕ НА МАКС/ние естествено ще помогнем  Crazy/,ЗДРАВИ ДЕЦА,ПОСЛУШЕН ПЕТЪР,МНОГО И ГОЛЕМИ НАМАЛЕНИЯ ПО ВАШИТЕ МАГАЗИНИ,ВЕРНИ ДРУГАРКИ И ХУБАВИ ПИТИЕТА!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И ЦЕЛУВКИ!

Момичета,благодаря ви за поздравите към сеньора HugЛюбе,знаеш как да зарадваш един мъж било и ръб като моя Crazyама ти нали си му слабост.Черпя ви виртуално като силно се надявам скоро да имаме повод да се видим и да се черпим съвсем реално Heart Eyes
За сеньора тази петилетка беше по-вече от успешна дано май месец да се зарадваме на едно здраво и ако не е много нахално и спокойно дете като Божа,а за в бъдеще му желая да  е много здрав и с много здрави нерви и дай Боже след още 5 г. да стане върховен съдия и да направим последен опит за мъжко отроче Mr. GreenПри никое друго положение кака ви не се навива Naughty

Пловдивчанки желая ви страхотен купон,аз не,че се съмнявам във вас де.Само дано всички да сте разбрали,че купона е от 11 часа Crazy
Ели,на вас също хубав и шумен празник Hug

Вярно,че много мами не пишат редовно,ама очевидно ми се губи Ванилка Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 21 дек 2008, 09:24 от siska79

# 219
  • София
добро утро, сисе и всички  Party,

тук съм, чета , но съм в летаргия някаква и не пиша в темата ни;
 снимките от Коледното едва свалих от апарата, смятайте какво е положението,аз един от фотографите на годината  Mr. Green

в този ред на мисли моля вечерница и анна да ми дадат имейл да пратя снимки, а същи и гвен,  Flutter, другите са все общи.

аз съм ваканция до 5 януари и след Бъдни вечер заминаваме с Миа при баба и деди в НЗагора да почиваме, жадувам вече да се поглезя при мама...

хайде да не забравя кафето, че не ми приляга на мен видната кафеджийка (която още се кани да ходи в Старбакс), ама сега ще стане вече, нали съм фрий и не ме зове маршрута Хаджи Димитър - Панчарево Whistling

и честит празник на ирка, мимоза, жоро сискин и макси страйпърски - да са здрави и весели и обичани!
 Heart Eyes Hug

# 220
  • Пловдив
Честито и от мен на Мимозка, Ирка и на сеньор Чемширов!!!

От здраве да не се отърват и много да ги слушат половинките  Mr. Green
Ние потегляме за купона малко по-рано, за да помогнем на организаторката Духи  Laughing
После ще докладваме  Party

# 221
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ИРКА! ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ , МНОГО КЪСМЕТ И НИКОГА ДА НЕ ТЕ НАПУСКА ПРЕКРАСНАТА ТИ ОДУХОТВОРЕНОСТ! РАДВАЙ СЕ И СЕ РАЗДАВАЙ НА ПРЕКРАСНИТЕ СИ ДЕЦА И СЪПРУГ! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ЖОРО ЧЕМШИРОВ! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ, МНОГО ПАРИ ДА ИЗКАРВА И ДА СЕ ГРИЖИ ЗА ТРИТЕ СИ КРАСАВИЦИ!

ЧЕСТИТО И НА МИМОЗА (на патерици)! БЪДИ ЩАСТЛИВА В НОВИЯ ВИ ДОМ И МНОГО НОВИ ДЕСТИНАЦИИ ДА ПОСЕТИТЕ Simple Smile!

При нас нищо ново, засега удържаме фронта с хомеопатия и билки. Надявам се утре вече Тери да е о.к.

Вчера забравих да напиша, че хич не съм за номинация в кулинарството (просто защото нямам време да се развихря  Wink и не съм го доказала .) За тази номинация достойно се вписват Смайли и АНи, а Руми е 10000% сладкар  Grinning.

Чао засега от мен и ето малко снимки от предколедното ми развихряне със сладки - от тук нататък http://www.snimka.bg/album.php?album_id=121579&pid=9214466. Хубав ден!

# 222
  • София
Ч.Р.Д Ирче!!! Пожелавам ти бъдеще, по-светло от слънцето, щастливи мигове, повече от звездите и любов,по-истинска от самите нас!Heart Eyes

Ч.Р.Д. и на мосю Чемширов! Много успехи на юридическото поприще и още повече любов и щастие да му носят жените на сърцето му (тези у дома!) Mr. Green

# 223

Ирка, честит рожден ден! Желая ти много, много здраве за теб и близките ти и всичката тази любов която раздаваш да ти се връща стократно! Hug Hug Hug
Ч.Р.Д на господин Чемширов! Да е жив и здрав и с много  любов да се грижи за женичките си!

Люси, шапка ти свалям   chef и хващам влака. Загърни ми в една хартийка  Mr. Green
Весело изкарване на пловдивчанки и чакаме много снимки и редове  Laughing
Ванилка мерси за кафенцето и приятно изкарване при мама.

# 224
П.П. Гери , виждам че четеш! Разпиши се! Къде се загуби?

:lol:Eeeeeх Ани излови ме и мързел не мързел ще драсна два реда.Да си кажа(то се и вижда де) чета ви повече от редовно и аха се наканя да изкоментирам някоя темичка и нещо се случва,а обикновено вечер мъжа ми активно окупира компа и аз нямам достъп.
 Първо да се похваля да не чуе  Twisted Evil Любо си ходи на ясла постоянно без болести и без прекъсване почти 4 месеца.Само в края на септември имаше сополи за една седмица и това е.Не зная хомеопатията ли е причина за това или просто си е от детето.
  За работното време на яслата по празниците и на нас ни връчиха една тетрадка в която всеки да впише кога няма да ходи детето му.И тъй като и баба му а вече и аз сме в отпуск последно го пуснах в четвъртък за коледното тържество и сега е на бабино отглеждане до утре WinkМного ми се искаше да отида да го гледам на празника им,защото той беше коледарче имаше да каже едно стихче и както може да предположите моя мерак и ентусиазъм беше по-голям от неговия.Но уви лелките казаха без родители,защото плачели и не знам си какво друго и по тази причина не може.Дадох им нашия фотоапарат да го снимат поне като го облекат в носията,но толкова били заети че не успели.Сега ми остава надеждата оператора който е бил нает да ги снима да е успял да си свърши работата,че да имаме спомени за бъдните поколения bowuu

Номинациите са много готини,но като един крайно рядко пишещ елемент няма да си позволя да гласувам.

и да не забравя  Честит рожден ден на празнуващите днес !!!Любов и топлина да има във вашите сърца!!!

И да си кажа че партито на софиянки изглежда е било много готино-дано и пловдивчанки си изкарат подобаващо.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=244585&pid=9514978 малко снимки от последните месеци да не ни забравите как изглеждаме Laughing

Приятен и усмихнат ден ви желая!

Последна редакция: нд, 21 дек 2008, 16:15 от geri143495

Общи условия

Активация на акаунт