Коледа чудна е дошла! Ярка звездица блещука в очите на МАЙските деца!

• 28 443
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
Честит рожден ден,Мимозка!Да си ни жива и здрава и по-редовна в писането.....пък и скоро да ни покажеш завършена къщата!

Кате,Гичо,Люси,Руми Hug Hug Hug...и кураж...дано скоро да нямате поводи за оплакване Praynig

Аз сега се прибирам от"кокошо/според Сискината терминология/ парти"на което бях направо насилена от половинката да отида/в неделя вечер ще видя  какво ще ми струва/......и цяла вечер се състезавах за приза "потропващо краче под масата"/ама нали едното с триста зора го напъхах в елегантен ботуш...тя нямаше начин да танцувам..пък и честно казано музиката не беше от моето амплоа/,но определено факта че посветих цял следобед на разкрасяване...и няколкото часа без деца ми се отразиха повуче от добре.
Пловдивчански/и планиращите изненадващо появяване/,аз съм вече в настроение за Коледно парти в неделя-надявам се и вие Wink/пък и днес вече почнахме с раздаването на подаръците-Сами имаха тържество в ДГ и понеже  тоя път родители и други дребни роднини не бяха допуснати,а батко се прибра с подарък,после се наложи да разиграем една сценка вкъщи и да дадем подарък и на Иво..та подаръчната еуфория вече е факт/.Добре,че сме се подготвили с повече на брой/но дребни и не скъпи/ подаръци.....че да имаме повече такива моменти.

# 196
  • София
Добро утро в тази мразовита сутрин! За начало едни розови очила за подобряване на настроението

После по едно кафенце за събуждане
а за Ани и болничките чай
Честит Рожден ден на Мимозата - само красиви моменти до другия рожден ден. И дано още 150 години да можем да и честитим.
Да ви кажа, че днес дадох детето на ясла и аз ще щурмувам магазините, че подаръците ме чакат.
Другото за което държа да се похваля, е че Стоян упорито проговаря. Почти всичко му се разбира, нищо че изяжда някой от буквите. Има си и приятелка в яслата и само за нея говори. Направо не мога да повярвам, колко е по-лесна комуникацията и колко по-добро е детето. Ама вие вече отдавна знаете де.
Рано сутрин няма да разисквам темите, който сте подхванали. Само да кажа, че и аз искам ваканция от вчера сутрин до 15.01.09, ама няма и ще работя даже и на 24.12., а колегите и на 25 и на 26. КРАСОТА Но ако успея ще ида да пийна и аз едно кафе пред парламента на 14 или 15 не съм много сигурна за кога се организира - ще гледам до тогава да разуча и ще ви подканя и вас. С това мисля, че казвам какво мисля по въпроса и как трябва да се постъпва в такава ситуация.
Лек ден - отивам да пазарувам!!!!!!!
  bouquet

# 197
Мимозка, честит рожден ден! Желая ти много радост и здраве!

Момичета, здравейте.
Михайлова, мерси за кафето и хубавото настроение. И добре да си прекараш на шопингът!
Люба, така по-ми харесваш  Hug
Руми, много се радвам, че се разписа, как сте вие. Надявам се здрави  Praynig
Люси, дано бързо се оправите и си търси нова педка, че аман от такива без призвание.
Кате, дано този период преминава по-скоро. Praynig Ти в кой месец си сега?
Олче, не се ядосвай, я виж ние каква добра компания сме  Mr. Green
Ние с Маги отиваме на разходка, та чао за сега!

# 198
  • София
Мимозка, Ч.Р.Д.! Любов, щастие и още много пътешествия и сбъднати мечти!

# 199
Честит рожден ден, Мимоз.Желая ти всичкото щастие на света  

Нека щастливите мигове и успехи,
бъдат повече от всички песъчинки,
по всички брегове,
на всички океани ,
в целият свят.
Едно морско пожелание от мен!  Grinning

Недче, благодаря ти за чая; Олче на теб благодаря за номинацията. На мен тази категория хич не ми беше ясна, ама ти така добре я обясни, та вече ми се изясни!  Laughing И понеже Олчето вкара още доста нови лица на номинация, а и те определено си заслужават, така че пак слагам актуален списък с номинирани:

1.   Организатор на Годината – Имар, Галя
2.   Рядко и непоследователно пишеща – Дени, Принцес; Катя; Бубилина
3.   Добро дело и полезност на постовете – Ирка, Ани; Люба
4.   Най-оправна мама – Люба; Страйпър, Виф, Ирка
5.   Вечно подканящата съпруга на вечно не разбралия мъж – Виф; Олчето
6.   Библиотекарка на Майската – Таня; Ани
7.   Мама непукистка – Анна
8.   Скатавка на сезона – Сиска, Люси, Мимоза, Катя, Принцес
9.   Най-пристрастена към онлайн шопинг мама – Страйпер
10.   Най - упорито-правеща-си-теми-мама  - Олчето
11.   Най - голяма "домакиня" в темата – Таня, Сиска
12.   Най - носещи настроение постове – Люба, Дени, Ирка; Сиска
13.   Най - талантливо перо – Ирка
14.   Най - позитивна мама – Недка, Катя
15.   Справяща се с 3 деца – Страйпър
16.   Пътешественик на Годината – Дени, Шуши, Ирка, Мимоза, Пепсън
17.   Разказвач на Годината– Мимоза
18.   Най-амбициозна мама – Ани; Таня
19.   Кулинар – Ани; Смайли; Люси
20.   Сладкар – Руми, Люси
21.   Активен новобранец – Нанчи
22.   Скатаваща се купонджийка – Пайзи
23.   Мама, с най-дълго отсъстващ мъж – Гичо Пичо; Пепсън, Иночка, Люба, Люси, Принцес, Лони
24.   Мама с най-силен характер и издръжлива на бурите в живота – Люси, Пилето, Мими
25.   "Лабоуста" мама – Таня
26.   Децата нямат спирачки – Люба
27.   Фотограф на годината – Пастичка, Ванила, Катя
28.   Ентусиаст на годината – Ирка; Гичо Пичо
29.   Вятърът на промяната – Олчето, Мимоза, Смайли, Ирка
30.   Ако ме болеше колкото ме мързеше-тежко ми – Сиска
31.   Изказ на годината – Люба; Дени
32.   Покупка на годината – Мимоза
33.   Завръщането на годината – Вечерница
34.   Отнесени от вихъра – Вечерница; Сиска
35.   На точното място, точно навреме – Ирка; Люба
36.   Най-отзивчив тати на майско дете по партита – на Олчето; на Дени; на Анна
37.   Тяло на годината – Гвен

39.   Най- чаровна бременна МАЙ-ка – Даниеле, Руми, Страйпър, Ирка, Олчето, Сиска, Катя
40.   Най-скромна майска мама – Страйпър
41.   Непоправим оптимист – Анна; Недка

На болните Тери и Маги  пращам много положителна енергия и дано се излекуват само от домашните и леки илачи!

# 200
  • София
Мимоз, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК с най-прекрасни пожелания!!!

# 201

Мимоза,желая ти пълни торби с здраве,късмет и щастие,а останалото-хубави подаръци!

# 202

Хайде и аз да се изкажа Simple Smile

1.   Организатор на Годината –  Галя
2.   Рядко и непоследователно пишеща –  Бубилина
3.   Добро дело и полезност на постовете – Ирка
4.   Най-оправна мама –  Страйпър
5.   Вечно подканящата съпруга на вечно не разбралия мъж –  Олчето
6.   Библиотекарка на Майската –  Ани
7.   Мама непукистка – Анна
8.   Скатавка на сезона – Сиска
9.   Най-пристрастена към онлайн шопинг мама – Страйпер
10.   Най - упорито-правеща-си-теми-мама  - Олчето
11.   Най - голяма "домакиня" в темата –  Сиска(помня аз среднощните и баници и кафета Mr. Green)
12.   Най - носещи настроение постове –  Дени
13.   Най - талантливо перо – Ирка
14.   Най - позитивна мама – Недка
15.   Справяща се с 3 деца – Страйпър
16.   Пътешественик на Годината –  Мимоза
17.   Разказвач на Годината– Мимоза
18.   Най-амбициозна мама – Ани
19.   Кулинар –  Смайли(записвала съм нейни рецепти)
20.   Сладкар – Руми
21.   Активен новобранец – Нанчи
22.   Скатаваща се купонджийка – Пайзи
23.   Мама, с най-дълго отсъстващ мъж – Гичо Пичо(и Лони и е достойна конкуренция)
24.   Мама с най-силен характер и издръжлива на бурите в живота – Пилето
25.   "Лабоуста" мама – Таня
26.   Децата нямат спирачки – Люба
27.   Фотограф на годината – Пастичка
28.   Ентусиаст на годината – Ирка
29.   Вятърът на промяната –  Мимоза
30.   Ако ме болеше колкото ме мързеше-тежко ми – Сиска
31.   Изказ на годината – Люба
32.   Покупка на годината – Мимоза
33.   Завръщането на годината – Вечерница
34.   Отнесени от вихъра – Вечерница
35.   На точното място, точно навреме – Ирка
36.   Най-отзивчив тати на майско дете по партита –  на Анна(виждала съм го в действие Simple Smile)
37.   Тяло на годината – Гвен

39.   Най- чаровна бременна МАЙ-ка – тук ще замълча-конкуренцията е голяма
40.   Най-скромна майска мама – Страйпър
41.   Непоправим оптимист – Анна

[/quote]

# 203
Честит рожден де на Мимозка! Да си жива и здрава, и всички мечти да ти се сбъднат!

Ани, много си мила, но уви за Пикасо само мога да си мечтая и да сънувам да ми бъде в галерията  Blush Моята изложба си се казва "Моят Ангел" и също си е много хубава, но понеже е сборна и докато организирам и буквално изюркам всички автори да ми предадат картината си в срок - зор видях, но... хубавите неща стават баааавно.  Laughing
Иначе за номинациите - нямам време да гласувам. Допадна ми на Олчето подредбата и да кажем гласувам като нея. Ако не може - ще съм въздържал се, нали може  Peace

Аз тихичко да се похваля / да не чуе  Twisted Evil/ - наште взеха децата за днес и утре и ние сме свободна България. Не ни се е случвало от незнам кога. Ще вечеряме навън и въобще ще трябва да изтискаме вечерта максимално, въпреки че и един хубав и необезпокояван сън от ритащи ме деца в просъница ми е достатъчен.  Mr. Green

целувки  и болничките бързо да оздравяват.  Hug

# 204
Нанчи, щом няма вероятност до края на годината да дочакаме твоя глас, преписвам гласа на Олчето още веднъж заради теб!  Heart Eyes

# 205
Мимозка, честит рожден ден! Нека само хубави неща ти се случват оттук нататък и ти желая да си здрава и усмихната, за да се насладиш на хубавите емоции!
Искам да Благодаря за чудесния подарък, който получихме на Коледното парти - книжка с музика и пъзели за Храбрия оловен войник. Тери много я хареса, а и аз я бях набелязала като част от подаръците й за Коледа, само смятах да е друга приказка ( на тази не съм попадала в книжарниците ) И мамата, която ни е осигурила подаръка да каже поне да я знаем коя е  Grinning.
HugРадвам се страшно, че й е харесала на Тери; Асенчо е луд на тема всякакви книжки, а тази, едва я скрихме от него, защото иначе...край Laughing Стискам палци малката дасе оправи по-бързо, както и всички боледуващи дечица, зада могат дасе насладят на предстоящите празници и те, и родителите им!  bouquet
Бубилинка, моят син страшно се израдва на папагалчето; даже едва вкъщи разбра, че повтаря думите му и падна една игра.... LaughingНо свекърва ми каза, че братовчедка му изревнувала, че няма и тя такъв и взела и го ударила силно в плочките и сега буквално е разчленен...  Close Cry Много се чудих дали изобщо да го споменавам, едва ли е удачно, но...това е тъжната му съдба. Сега, днес по-точно ще излизаме с батко му да търсим друго такова "пиле" (както малкият го наричаше), защото всеки ден ме пита "Мамо, взе ли пилето..." Rolling Eyes
Олче, много мило, че си ме включила във вашите номинации, но не смятам, че трябва да участвам в тях (може би като "най-несериозна мама" Embarassed) Отсъствах дълго и малко ми е трудно да се впиша изведнъж в редичките ви, тъй като през това време вие сте си станали толкова близки тук, че се чувствам... доста неудобно #Puppy dog

# 206
Днес е Игнажден и е много важно кой ще влезе пръв в дома ви. По това какъв е първия човек прекрачил прага ви днес се гадае и каква ще е следващата ви година. У нас днес първа влезе майка ми. Година определено ще ни е добра!  Laughing

П.П. Гери , виждам че четеш! Разпиши се! Къде се загуби?

# 207
Ани ,да те допълня  Naughty Днес не се работи къщна работа, най-вече от младите жени (яле ни назе в тоа форум )  Mr. Green Аз затова днес много се пазя от работа, да не взема да свърша нещо.  Joy
хайде и по едно слеобедно какао от мен  Hug

# 208
Олее, пък аз като по чевръста пуснах една пералня сутринта. Добре че сме на работа , че цялата къща щях да изчистя!  hahaha

# 209
Ани,вземи ги препиши и за мен един път номинациите на Оля/нейните май напълно съвпадат с моите/,че аз щях да гласувам......но ми се запуши канала в кухнята и от сутринта съм станала водопроводчик-лошото е,че  мъж-естествено-нямам под ръка,децата са на предела да възможностите си/в смисъл-лиготията им е в апогея си/.....довечера чакаме гости/понеже през деня не мина никой съм си поканила хубави хора,че да ни върви/......и най-гадното е,че няколкочасовите ми мъки не бяха увенчани с положителен резултат/демек ще трябва майстор и да се кърти май/....та сега ще пия едно кафе и отивачм да мия чинии в банята/а за моя голяма радост и пералнята е включена в същия канал-та познайте каква веселба/.Ама,хак ми е,че вместо да релаксирам от снощния купон,се захванах да правя баклави.....и да шетам/Гичо,друг път овреме напомняй,че не се работи-за такива като мен го подчертавай и ако може със светещи букви/.И мерси за кафето-че от одеве и главата ми се завъртя/явно кръвното ми падна от дупене и навиране зад шкафовете/-та сега ако ще да се разчуе-ще си изпия кафето и тогава ще я захващам отнякъде пак......
Май безапелационно се затвърдих на върха в класацията за мрънкащи и оплакващи се....,но няма да се номинирам и там,че много станаха вече категориите....пък и време не остана до връчването на призовете.

Общи условия

Активация на акаунт