Кате,Гичо,Люси,Руми
...и кураж...дано скоро да нямате поводи за оплакване 
Аз сега се прибирам от"кокошо/според Сискината терминология/ парти"на което бях направо насилена от половинката да отида/в неделя вечер ще видя какво ще ми струва/......и цяла вечер се състезавах за приза "потропващо краче под масата"/ама нали едното с триста зора го напъхах в елегантен ботуш...тя нямаше начин да танцувам..пък и честно казано музиката не беше от моето амплоа/,но определено факта че посветих цял следобед на разкрасяване...и няколкото часа без деца ми се отразиха повуче от добре.
Пловдивчански/и планиращите изненадващо появяване/,аз съм вече в настроение за Коледно парти в неделя-надявам се и вие
/пък и днес вече почнахме с раздаването на подаръците-Сами имаха тържество в ДГ и понеже тоя път родители и други дребни роднини не бяха допуснати,а батко се прибра с подарък,после се наложи да разиграем една сценка вкъщи и да дадем подарък и на Иво..та подаръчната еуфория вече е факт/.Добре,че сме се подготвили с повече на брой/но дребни и не скъпи/ подаръци.....че да имаме повече такива моменти. 

Моята изложба си се казва "Моят Ангел" и също си е много хубава, но понеже е сборна и докато организирам и буквално изюркам всички автори да ми предадат картината си в срок - зор видях, но... хубавите неща стават баааавно. 
Много се чудих дали изобщо да го споменавам, едва ли е удачно, но...това е тъжната му съдба. Сега, днес по-точно ще излизаме с батко му да търсим друго такова "пиле" (както малкият го наричаше), защото всеки ден ме пита "Мамо, взе ли пилето..."
Днес не се работи къщна работа, най-вече от младите жени (