http://www.snimka.bg/album.php?album_id=320256
. Кали наистина е много красива , а както и вика моя син Канина е пинцеса. Само да си кажа че сме в една група
и онова ревящото със сивия гащеризон и синята риза е моят синковец. Тържеството беше супер
накрая и с подарък си тръгнахме само беше трудно снимането
че ни казаха криите се
, някой де
,че моето се изтопоса отпред помълча умно и го прибраха
. Липсвате ми но съм толкова затрупана с работа , че ... е нищо де само ще си ви чета
.
!
как беше по-нататък ? Вчера накупих хартии и панделки и днес смятам да опаковам закупеното до този момент , а ако утре свекървичка подаде ръка за малкия
ще довърша покупките .
, насреща съм !
.

Гери се скъса от танцуване, а по едно време най- спокойно си тръгна с танцова стъпка по една от пътеките, на която се мятат топките, аз естествено се хвърлих с лъвски скок към нея и ... познайте как се изтрясках на задните си части по намазаната с масло и доволно хлъзгава пътека. Още ме боли опашката
И сега съм потопила мъкато в кафе и шоколад !
как си се крила зад тази саксия
Браво на Ивко как се е представил!
.
- е там ни е трагедията! Гушкай и цункай дечица и се радвай на всички около теб!
на малките съкровища!
Мерси за комплиментите за щерката, мили мами 
Но пък Стефи успя да си каже стихотворението, видях аз
Нашта мома отново се показа пълен непукист и само гледаше снизходително плачещите деца и си пееше и пляскаше презцялото време. Каза си и стихчето, видя ме в публиката, махна ми, обаче изобщо не искаше да дойде при мен 

душо! Люба, ако четеш , наздраве! Ще си пийна, че като гледам тежичка нощ ме чака. Добре се посмях с поста ти. Мерси за втората номинация 
Поредната нова инфекция в града, протича с Т ( не много висока ), запушен нос, налепи по гърлото, без да са сочни или подути сливиците и прокашляне само от сополите (който са си направо страшни този път ) а и редичко ако. Ще се илачим с трипафлавин и коларгол и есберитокс. И това което аз си давам при такава ситуация, клеева тинктура, сребърна вода и черна ряпа с мед ( или пудра захар). Дано няма и др. болни и да сте толкова слабо активни от фирмени и др. партита.
.
.
.
)! 
/, бързам да го направя пак:
Много се зарадвах на тази инициатива, че то милото не ходи на градина и такива екстри нема.
А това на 9-тата снимка е смес за картофени кюфтета с настърган кашкавал, запечен във фурната, може да си добавиш и колбас, бекон, каквото ти хрумне
Измайсторих го, след като бях направила прекалено много смес за карт. кюфтета и се чудих какво да я правя