Коледа чудна е дошла! Ярка звездица блещука в очите на МАЙските деца!

• 28 432
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Гичо,да ти е жива и здрава майчицата!Извини ме че в предишния пост пропуснах да ти честитя,но бях много развълнувана от думите на Ирка. И не се притеснявай да си пожелаеш нещо лично,защото като го кажеш то със сигурност ще се сбъдне.На коледното парти си мислех,че си една друга мама,която вече не пише при нас,но иначе идва по партита и затова не дойдох да се запознаем,а си говорих с теб.В моите очи много си приличате с desiiv.Извини ме  Embarassed

# 241
Леле колко сте изписали от сутринта ви чета, върша нещо пак чета и искам всичко да изчета, не мога да пиша без да съм изчела всичко...
Ирка нямам думи едвам сдържах сълзите си, имаш невероятно перо - поглон. Мисля абсолютното също за Люба, възхищавам й се и адски много я уважавам за това как се справя с нещата около нея (но никога не бих могла да изразя тези си мисли като Ира). Люба тук всички те обичаме и силно те прегръщаме (е не всички накуп че ще те счупиме)  Laughing Горе главата радвай се на малките неща и всички вие мами които нямате коледно настроение гледайте очичките на мъниците ни и знайте, че те си заслужават всяко усилие.
Обичам ви всички и не си представям вече живота си без вас!   bouquet

Честит празник на всички, които изпуснах през изминалите дни, но не ми остана време в събота пазарувахме за Мариса, в неделя чистене и релакс до колкото може...и то дойде време за работа, но ще се трудя и утре и после догодина чак...и Мариса така ще се гледаме 12 дена....леле толкова време не сме били заедно от доста време.
Ще ходиме може би и до Стара Загора, но обикновено програмата ни е доста натоварена и едва ли ще остане време да се видя с мамите от града на липите - извинете ме....но ако остане време все пак дайте някой телефон на лични и може да отидеме до някое детски клуб децата да играят ние да си лафим...знам ли но не обещавам...
Чао от мен за днес и усмихнат ден на всички!!!

# 242
Аз съвсем изненадващо се оказа че ще имам снимки от Коледното тържество в яслата на Ивко. Днес дойде оператора да ми донесе дисковете и ми направил един със снимки подарък. Качеството не е много добро, с камера така стават, но все е нещо. А като ги качвах в нета се качиха със скоростта на светлината, такова чудо не бях виждала. Ама то с моите 3МВови снимки къде да видя.... Laughing
Ето и линка: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=321406&pid=9531108

# 243
Привет на всички ви,

Първо да честитя на всички празнуващи вчера рожденици!
Ирка, бъди жива и здрава и все така пишеща. Сега житейски репортажи, после разкази, а накрая и роман!
Мъжа на Сиска да е жив и здрав, че с толкова жени около него - душа да му е яка !  Laughing

Люба, май наистина трябва да презаредиш батериите и този път съвета ми е да се поотдръпнеш от всичко и всички, за да не се натоварваш с нищо и с никакви проблеми. После пак ще си включиш на твойте си обороти, но явно цялото ти същество за момента крещи, че е препълнено и някъде трябва да разтовари образно казано "боклука". Така че малко тишина около теб няма да е излишно, изключая децата, де, че тях няма къде да ги скрием. Но все пак една кратка и здравословна изолация няма да навреди.  Heart Eyes

Иначе аз си знаех, че не трябва да се хваля за мойта свободна вечер, защото Гергана се върна болна от нашите, цяла нощ сменях компреси, беше с ужасно висока температура, а днес видях по гърлото й афти, та ме навежда на мисълта, че има херпангина. Утре ще й бъде тържеството, за което тя така се готви, толкова знаеше, а сега  Cry Даже милата бълнуваше коледни стихчета през нощта... Утре ще я водя при лекарката, но ако е това май АБ не му повлиява.

А днес трябваше да сме на театър, за който сме купили билети отпреди 2 месеца, но май само аз ще ида, че поне да не отиде всичко на халос.   Tired

Е, това е.

Ани, Ивко е страхотен, а и ти си много хубава там дето надничаш от скривалището си  Wink

Целувки  Heart Eyes

# 244
  • София
Ирка, както винаги успя да ме разчувстваш и да ме накараш да се замисля...
Особено днес, когато в "съседния" отчетен, в който се разписвам подразбрах, че една майка е загубила близначките си...  Sad Не мога да ти опиша какво ми е, да се престраша да вляза там, не мога да събера мислите си и да напиша това, което чувствам. Към хора като теб и Кабранска... Които са основната причина да имам желание да правя тази тема и да влизам в нея.

Любче, знам колко ти е трудно, вероятно ще напиша големи простотии (както дотук), но претендирам, че имам желание да те опозная и те познавам добре, за да разглася пред целия свят, че и аз като имар съм щастлива, че живея ТУК, заради хора като теб, защото е рядко някой да те накара да се чувстваш доволна и благодарна, че си млада и че си жива. А ти имаш заразителен оптимизъм и от теб струи любов.
Затова никога не съм крила симпатиите си към теб, възхищавам ти се на енергията и силата, която излъчваш. Моля те не се променяй, никога.
Много силно те  Hug, с неусмихнати емотикончета днес, защото ми е безкрайно мъчно и тъжно, поради това, което написах по - горе, и защото не искам да повтарям и натрапвам мнението си относно това, за което те е заболяло. Не и днес... Ти знаеш, че съм с теб и че твоята болка е и моя. Heart Eyes
Очаквам с нетърпение предишните обемни и заразителни постинги, не само от теб, но това е преди всичко покана към теб.

Извинявам се, ако съм развалила настроението ви. Дано да ми простите. Всички тук сме майки, знаем какво щастие и благословия е това, имаме толкова мили общи моменти и съпреживявания, познаваме се толкова добре.
Затова ще ви кажа, че страшно много ви обичам и ви заричам да се радвате на щастието и топлината в домовете си. На детския смях и пакости, на малките жестове на любимите хора. Да се вслушвате и да вярвате в чуждата болка... В живота няма по - велико нещо от това.
Благодаря ви, че ви има, че има кой да ме прочете в ден като днешния (и да ме изтърпи).
 Hug Hug Hug

# 245
................да си призная ли честно,че от сутринта ме разревавате за N-ти път и тамън да седна да напиша нещо и пак ми тръгнат сълзите......и всичко дето ми идва на акъла не ми звучи като подходящо за момента..а знаете,че рядко ми липсват думички.Та,засега ще Ви кажа само едно:"Обичам Ви и Благодаря Ви ,че Ви има!"...и предполагам знаете,колко означавате за мен Hug Hug Hug_/и аз като Оля слагам това емотиконче,понеже няма такова дето да може да Ви гушне всичките/
Пък аз обещавам да си презаредя батериите/доколкото мога/ или поне да огранича мрънкането и да взема се разбера на четири очи с Ирка защо пуска такива постинги/явно вчерашния ми махмурлийски вид я е разчуствал Thinking/.........и да не ви занимавам с опитите си да правя света по-добър поне до 15 януари,`щото дотогава тези от които зависи нещо са във ваканция и ще са заети да си харчат Коледните премии.Пък после ще видя какво ще правя/може да пия и аз едно кафе с Недка около НС/...,но най-малкото ще продължавам да ръчкам хората наоколо ми.....и няма да спра да мисля за проблемите само от моята гледна точка и до върха на носа ми,`щото не се знае кога и чуждите ще ми стигнат до главата.
И,понеже,днес явно ми е трудно да пиша смислени неща,по-добре да пусна снимките от вчера и да видите поне част от Коледното парти и участващите в него/но предупреждавам,че албума ще го заключа след няколко дни-понеже се бях зарекла да не пускам повече снимки,но явно няма да стане съвсем без хич-затова ще ползвам тоя вариант и дано зложелателите да не улучат момента/.Та ето ги-описани и що-годе хронологично подредени:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=321091,пък аз ще гледам да си събера мислите и да си мобилизирам положителното мислене/което ще отнеме време предвид факта,че на връх Коледа ще трябва да къртим в детската,че там е запушена тръбата и колкото и да ми е неприятно чак на празника ще имам мъж в почивка и евакуирани деца/....и тогава ще пиша повече.

Но само да не забравя-Гичо,кураж.....ще я вземеш от втория опит/вярвам в теб/....и давай снимката,че сега Имар направо ми подпали любопитството с тая прилика....
И,Даниелка, Hug Hug Hug............ти си знаеш,защо!

# 246
 newsm59 на Мимоз и Ирка!
Желая и на двете Ви здраве, защото без него
нищо друго няма значение,
несекващ стремеж към знание,
защото то ще те научи как да постигнеш предното
и как да се пазиш от бедите на следващото пожелание
любов, защото това е достатъчно добра цел в живота.

Да е жив и здрав и Сискиния съпруг - да ги глези, слуша и обича тези красиви създания около себе си!

И аз (една от супер нередовните мами) се присъединявам към всичко казано до тук по адрес на Люба и Ирка.  Hug на всички и нека усмивките на лицата на малките ни съкровища и грейналите им очички бъдат нашата отплата за всичко, което преживяваме. Наскоро ни се случиха неприятни събития (няма да ги споделям за да не затормозявам допълнително), но пред Никол трябваше да се държим и с цената на всичко се усмихвах, играехме си и се смеехме, а от вътре душата ми плаче. Но за детето си както се казва през огъня ще мина. Така, че нека прегърнем и целунем малките ни дечица - от това по-голямо щастие няма. За тях ще се борим!
Ани, снимките са много хубави от партито в детската градина - личи си, че ги занимават дечицата там, браво! А Ивко е много сладък! Страхотни костюми и е било много забавно!
Люси,  smile3501 за страхотните коледни изкушения! Кога бе хора намирате време за такива работи - направо сте изключителни!!!!
Сега малко смях - снощи нашия тати гледа мач по тв-то и по едно време Никол тича и сочи и вика "Ето го таксито, ето го таксито" и сочи съдията - нали е със жълта фанелка и ние с тати  Joy  Joy  Joy Какви асоциации правят направо са невероятни.

Hug на всички !

# 247
  • Велико Търново
Стиснете едни палци и се помолето за едно от децата на нашата бавачка утре постърват в онко-хематологичната болница в София.Благодаря ви!

редактирах се!

Последна редакция: пн, 22 дек 2008, 18:21 от siska79

# 248
  • Русе
   Привет!
   Аз само на бързо ви се обаждам, живи, здрави сме Simple Smile
   Не съм чела нищо от тази темичка, изобщо не бях припарвала до компютъра не помня вече от кога... Този месец работихме всичките съботи за да ни се съберат повечко почивни дни за празниците, а в неделните дни ходихме по магазини, гости, празници и вече с нетърпение очаквам да си почина малко  Whistling Утре сме на работа само до обяд, трябва да довърша една инвентаризация и после се хвърляме пак в тъплите от предколедно пазаруващи хора! Grinning

# 249
  • София
Сиска, ще стискам палци всичко да е наред с детенцето. Просто не искам да си представям какво им е сега Confused
Ирка, на твоя постинг щях да се разрева както си седях в офиса на бюрото. Имаш уникален талант да разчувстваш и да правиш хората съпричастни Peace Hug С думите си можеш и дръвце да разплачеш ми се струва.
Кабранска, на теб винаги страшно съм ти се чудила как успяваш да отделиш време и внимание на всеки, винаги си готова да помогнеш и да услужиш и си добронамерена с всички. Ти си ми направо пример за подражание. Аз определено имам много да работя над себе си в тази насока... Дано момчетата ти много да те слушат и да остава повече лично време Peace
Люси и аз бях много впечатлена от елхичките и от другите боядисани шарени сладки. Само като си представих колко време и търпение е необходимо да се направят очертанията... #Crazy
На Румката днес му беше тържеството в яслата, не бях там, но като се прибрахме беше много въодушевен от подаръка си самолет и от лакомствата, които бяха получили в торбичка. Grinning
Пловдивските дечица ми се видяха страшно пораснали, как си минава времето...
Губи ми се нещо Таня, а и много други иначе редовни мами.
Мисля, че вече започва периода на бисерите. Сега се сещам как вчера на обяд, като казвах на Румен, че трябва да си ляга, то ми каза: Ама то е светло. Simple Smile

# 250
за Оля:

С пожелания да запази завинаги духа си млад!И естествено-да е жива и здрава и все така упорито да ни пуска темите Wink

Сисе, Praynig,дано да няма причина да го задържат там!

# 251
  • Пловдив
Честит рожден ден, Олче!!!! Пожелавам ти много сбъднати мечти през следващата година  Hug

Любче, и аз те прегръщам  Hug Винаги съм ти се възхищавала и за мен е чест, че те познавам отблизо  Heart Eyes Hug

Сисе, стискам палци за детенцето и дано всичко е наред - по Коледа стават чудеса  Praynig Praynig Praynig

По-късно ще пусна и нашите снимки от партито - беше много весело  Peace Моята мома сама се гледаше, а аз през това време добре нагушках Миа  Blush Няколко човека даже ме питаха дали не е мое  Mr. Green Успяхме и с мамите да се поразтъжим, но определено не ни стигна времето  Laughing Всички дечица са много пораснали, а мамите все по-фини стават  Hug

# 252
  • Varna
 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ОЛЯ! Пожелавам ти здравето да е твой неотлъчен спътник, живота да изпълва дните ти с незабравими моменти, а красотата да е все по- неповторима както на лицето, така и в душата ти, за да виждаш света винаги от хубавата му страна.

Честит рожден ден и на Мимозка, Ирка  и сискиния мисю Чемширов!
От сърце ви пожелавам много щастие,здраве,късмет и всичко което си пожелаете да ви се сбъдне.  bouquet
   Сиска, моля се да е добре детенцето  Hug Hug Hug.
Люба  Hug Hug Hug .
   Хайде да разведря малко темичката. един ден лежим с нея и гледаме филм- една девойка милва корема на бременна и пита " какво е да носиш нов живот" Бети - каката носи нов живот и тате носи нов живот" та тате сега е решил да мине на диета  Joy
 Бети от няколко дена е решила да заменя буквата "л" в думичките с Б. и вчера я вика -Иба бате да ловим пупутки/ разбираите  пеперудки.

# 253
Честит рожден ден Олче,

Пожелавам ти да запазиш детския си дух;
искрената си усмивка и гръмкия си смях, когато си щастлива;
ентусиазма, който ти дава криле;
вътрешната сила, която дава сили на тези криле;
добротата, която ти помага да се бориш с несправедливото с достойнство, гордост и справедливост;
чара и обаянието, с които да покориш още много върхове;
вниманието, разбирането и отношението към приятелите и всички край теб;
търпението;
волята;
любовта към живота и
щастието да си здрава!

# 254
Олче, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, нестихваща обич и прекрасни мигове с хората, които обичаш! Дано днес те зарадват с приятни емоции всички около теб.   bouquet  bouquet  bouquet

Сиска, много ми стана тъжно... Милото детенце, дано е просто временно неприятно преживяване, което бързо да забравят!

Общи условия

Активация на акаунт