Коледа чудна е дошла! Ярка звездица блещука в очите на МАЙските деца!

• 28 508
  • 292
  •   1
Отговори
# 255
Мале колко рожденници сме си имали!

Честит рожден ден на Мимозката, сеньора Чемширов и Ирка (на патерица)!

Честит рожден ден на Олчето!

Желая на всички ви много здраве, много положителни емоции, радост, щастие и любов!

ЛюбаHug Ти си невероятен човек и се радвам, че те познавам.

Сиска, стискам палци на детенцето, дано бързо да се оправи и страховете на родителите да са напразни!

# 256

Олче , нека всяка една от тези рози да носи в себе си по едно щастливо послание - за живот , за здраве , за любов , за топлина .... и още , и още - оставям сама да си пожелаеш . Честит рожден ден !

Сиска , дано всичко е наред с детенцето ! Какво ли става в душите на тези хора сега? Cry

Момичета , пожелавам ви много щастливи  мигове с любимите ви хора , много топлина и уют в домовете ви , чиста светлина в душите ви ! Весели празници и най- желаните подаръци !!!

# 257
Честит рожден ден, Олче !!! Здраве, любов и само хубави неща през новата година !!!

Сисе, дано всичко е наред с детенцето !  Praynig Praynig Praynig

Аз също се разболях и нямам много сили да пиша, че ми е едно чоглаво, Явор също се разболя, така че и двете ми деца си изпуснаха тържествата  Sad

Целувки

# 258
Олче, честит рожден ден! Желая ти много здраве, щастие и пълна къща с любов!

Имам си мъж и много щастливо дете  Grinning та ще пиша когато имам време  Mr. Green
А и  щерката от кеф, запретна ръкави и разточи една баница на баща си  Joy

Сиска  Praynig Praynig Praynig
Много сте готини пловдивчанки, а децата са същински бонбони  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 23 дек 2008, 12:32 от gi4o_pi4o

# 259
  • София
Олче Честит Рожден Ден!
Бъди здрава,много щастлива и все така лъчезарна!

# 260
Честит рожден ден на Олчето и от мен! Да си жива и здрава и все така усмихната и мила! Много семейно щастие и само хубави моменти ти желая!

# 261
Честит празник на Олчето с пожелания за една прекрасна година с най-прекрасното розово вързобче в ръце, послушен и помагащ батко и татко...да те обичат все повече мъжете в живота ти и да си много щастлива!   bouquet

Сиска стискам палци за детенцето! Дано стават чудеса!  Praynig

Момичета, пожелавам ви страхотно изкарване на Бъдни вечер и Коледа! Дядо Коледа да зарадва всички мъници по света, е ако не забрави и нас няма да е зле, очаквам да се хвалите с подаръци да снимате грейнали очички при вида на отрупаната елха и знаете че имате в нета хора които ще оценят вашите снимки, разкази, похвали и мислят за вас и вашето благо през идната година защото сме едно голяма виртуално семейство!

Боже колко ми е минорно днес....а в къщи се изпокарахме и най-вероятно ще си празнуваме с малката самички, но ми е леко на душата въпреки всичко.

Обичам ви и се надявам всяка от вас да получи своето чудо в тази свята нощ!!!

# 262
  • София
Момичета, благодаря ви за отделеното внимание и милите пожелания, с които ме засипахте тук, на лс, на кю и на скайп! Страшно сте мили, обичам ви!!! Heart Eyes

# 263
  • София

Олче, пожелавам ти спокойствието на тази природна картина да се пренесе в сърцето ти.
Весел празник   bouquet

# 264
Честит рожден ден на Олчето! /на патерица/   bouquet  bouquet Желая ти мноого късмет,здраво бебче на финала и само прекрасни мигове!
Честит рожден ден и на Мосю Чемширов и съдия да стане ,да се радва на щерките да слуша и глези жена си и мъжки татко да стане после!  Grinning
Ирка си знае  Hug

Люба-пращам ти позитивна енергия и  Hug Hug

Мноооого ви благодаря за милите думи и пожелания тук и на лични,трогнахте ме,в личните ги видях вечерта на рожденнияден,а тук в темата ги дочетох днес!Благодаря!  bouquet  bouquet

Стискам палци на болните-Тери,Явор и Гери да се оправят бързо и да посрещнат здрави дядо Коледа у дома!Кате и на теб стискам палци лошото да минава  Praynig

Впечатлена съм от показаните снимки на сладки на Люси,тортите на Руми,на Смайли чудесата,Ани-вземи покажи  ити така накуп та да избираме кулинар и сладкар.Много ме впечатлихте  Shocked  chef  bouquet Аз тия работи мога само да ги ям  Joy
Добре,че мъжа ми не чете тук и не гледа тия снимки,че щеше да иска да ме сменя сигурно  Grinning

Недче-много си се вталила Peace

Отивам да търся номинациите та да ги добавя в поста си.

Ирка-имаш невероятно перо,ако решиш да пишеш успеха ти е в кърпа вързан.Аз това нещо и два дни да го мъдря,няма да го кажа така добре.  smile3501

1.   Организатор на Годината – Галя
2.   Рядко и непоследователно пишеща –  Бубилина
3.   Добро дело и полезност на постовете – Ирка, Ани; Люба
4.   Най-оправна мама – Люба; Страйпър, Виф, Ирка всички,но все пак Люба изпъква
5.   Вечно подканящата съпруга на вечно не разбралия мъж – Олчето
6.   Библиотекарка на Майската –  Ани
7.   Мама непукистка – Анна
8.   Скатавка на сезона –  Принцес
9.   Най-пристрастена към онлайн шопинг мама – Страйпер
10.   Най - упорито-правеща-си-теми-мама  - Олчето
11.   Най - голяма "домакиня" в темата –  Сиска
12.   Най - носещи настроение постове –  Дени, Сиска
13.   Най - талантливо перо – Ирка
14.   Най - позитивна мама – Недка

15.   Справяща се с 3 деца – Страйпър
16.   Пътешественик на Годината –  Ирка
18.   Най-амбициозна мама – Ани
19.   Кулинар –  Смайли
20.   Сладкар – Руми, Люси  ох не знам и аз....
21.   Активен новобранец – Нанчи
22.   Скатаваща се купонджийка – Пайзи
23.   Мама, с най-дълго отсъстващ мъж –  Пепсън
24.   Мама с най-силен характер и издръжлива на бурите в живота – Люси, Пилето
25.   "Лабоуста" мама – Таня
26.   Децата нямат спирачки – Люба
27.   Фотограф на годината – Пастичка-ама мъжа и  Grinning
28.   Ентусиаст на годината – Ирка
29.   Вятърът на промяната – Смайли
30.   Ако ме болеше колкото ме мързеше-тежко ми – Сиска
31.   Изказ на годината – Дени
33.   Завръщането на годината – Вечерница
34.   Отнесени от вихъра – Вечерница-/много се смях за случките на партито/
35.   На точното място, точно навреме – Ирка
36.   Най-отзивчив тати на майско дете по партита –  на Анна/понеже само него съм виждала/
37.   Тяло на годината – Гвен

39.   Най- чаровна бременна МАЙ-ка – Даниеле, Руми, Страйпър, Ирка, Олчето, Сиска, Катя
40.   Най-скромна майска мама – Страйпър
41.   Непоправим оптимист –  Недка

Последна редакция: вт, 23 дек 2008, 18:12 от mimozata

# 265
  • София
Честит Рожден Ден, Олче!  bouquet  bouquet
Бъди все така чаровна, съпричастна и мила! Мъжете много да те слушат, а малката принцеска да е кротка поне колкото батко си!

# 266
Мимоз, аз май първа сложих снимки, но ето пак поствам албумчето: http://www.anibankova.snimka.bg/album.php?album_id=42925&pid=9323157 (снимките са отзад напред)

Гласувайте, на 30 мисля да обявя резултатите!  Peace

# 267
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ОЛЯ! ЖЕЛАЯ ТИ ДА СИ ЗДРАВА, ВСЕ ТАКА КРАСИВА, НЕЖНА МАЙКА И ЧУВСТВЕНА ЖЕНА! ДОГОДИНА ДА СЕ СДОБИЕШ БЕЗПРОБЛЕМНО С ОЩЕ ЕДНА ПРЕКРАСНА РОЖБА! НАДЯВАМ СЕ ПРАЗНИКА ТИ ДА Е БИЛ ПРИКАЗЕН!

Люба  Hug Hug Hug, радвам се на щастливото стечение на обстоятелствата че те познавам (виртуално по-добре от реално, но ... ). За мен ти си олицетворение на всеотдайността и преданоста към семейството, пример за подражание като майка, съпруга, жена , най-точно казано -  Човек. Ще се радвам да успееш да съхраниш духа си (в което дори и не се съмнявам  Wink).  Hug Hug Hug.

Лека нощ, надявам се утре да успея да пиша повече ....

# 268
Еееее кулинарките милост нямате  Crazy Както съм и гладнааааа.Ани -много хубави неща и интересни,обаче как направи сиренцата кръгли?  Simple Smile

Забравих да пиша,че видях много хубави снимки на деца  Peace
Жули за първи път видя Дядо Коледа вчера.Беше поканена в детската градина на тържество и я заведох там,а тя не искаше да си тръгва и така се зарадва,че има подарък... Grinning Само дето на всички събития с подаръци казва - жден жден/Рожден ден т.е. /  Laughing
Ще кача после някоя снимка.
А ние вече почваме местенето  Flutter Къщата е  чиста,но още има неща да се доставят така,че ще изчакам с тия снимки...

# 269
Здравейте!
Днес е първият ми почивен ден от месеци насам, даже успяхме да украсим къщата Simple Smile
Имаме си, разбира се не толкова хубава новина- мъжът ми заминава на 6 януари и се връща края на февруари. Тоя път поне е за кратко Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт