Аз влизам само да се похваля, че имаме сняг на парцали!!! Йони смята, че е дъжд, щото за първи път вижда сняг

Всички знаете сеньор Чемширов на кой клуб е член и на мен ми се налага да викам съседа,който прави всички "мъжки " работи у нас.Моля това да се чете без задни мисли
Идва той и гледа и вика,абе по-добре да разбием стъклото отколкото да разбиваме вратата-а те масивни.Георги се дърпа,че го е страх стъклото да не удари Божа,оня,обаче вика друг начин няма и с един чук изпращя 3 пъти стъклото,обаче то не се счупи/имаше защо явно тези врати да струват майка си и баща си/ и накрая с някаква отверка или нещо друго не видях превъртя патрона.Та всички доволни и спокойни.

Честито за листовките.Сега ти желая и една колица 

Но много ти завиждам за това със съседката. Много ми липсва това от живота в апартамент ( то май си е само това ) . Да ида по пантофи и да се наклюкара със съседката, най-вече когато съм била бясна на Жоре.

Аз като ходя на работа по нощите си е доста студеничко, межди +5 и 0 . Аз на жега нося, но на студ не, за това си ми харесва климата тук

И на мен ми се ще второто да е момиченце живот и здраве
, особено като прибавим и моят банкет в събота
Браво на теб,възхищавам ти се 
Много здраве ,щастие и късмет!!
браво на нея,може да спечели в категория "Изненада на годината"!! 
.
, страхотна изненада направи. Аз направо онемях като разбрах , че си на партито. Ще ви очаквам на наша територия.
.
.
!

.