Коледа чудна е дошла! Ярка звездица блещука в очите на МАЙските деца!

• 28 431
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
Виждам, че още струи настроение от Коледното ви парти, браво, страхотни снимки!
 Аз влизам само да се похваля, че имаме сняг на парцали!!! Йони смята, че е дъжд, щото за първи път вижда сняг  Laughing Аз също за първи път виждам сняг във Вегас. Сега ще излизаме да си правим снимки и после ще се отчета с някоя снежна фотография Wink

# 121
  • Велико Търново
Добър вечер и от майката на "адреналинката" Божа Mr. Green
Благодаря на всички,които ме поздравиха и за втората "принцеса".Виждам,че съм се изразила малко неясно,но бебето слава Богу е едно Naughty
Да ви разкажа в кратце за тазивечершния екшън,който ми спретна Божидара-Георги отива на терасата да пуши,аз влизам в тоалетната,в кухнята се готви яхния на газовия котлон и Божа играе в дневната,която се намира до кухнята и по едно време чувам едно зловещо щрак на бравата на новата ни интериорна врата.Няма да ви казвам какво чудо стана-ако,има препатили знаят.Така се мотаем 20 минути  като ние се опитваме да я насочваме на къде да върти.Мъчи се детето и накрая извади ключа от вратата и до там.Другата нова врата,обаче е на кухнята и ние няма как да вземем ключа ooooh!Всички знаете сеньор Чемширов на кой клуб е член и на мен ми се налага да викам съседа,който прави всички "мъжки " работи у нас.Моля това да се чете без задни мисли CrazyИдва той и гледа и вика,абе по-добре да разбием стъклото отколкото да разбиваме вратата-а те масивни.Георги се дърпа,че го е страх стъклото да не удари Божа,оня,обаче вика друг начин няма и с един чук изпращя 3 пъти стъклото,обаче то не се счупи/имаше защо явно тези врати да струват майка си и баща си/ и накрая с някаква отверка или нещо друго не видях превъртя патрона.Та всички доволни и спокойни.
Минават около половин час и аз отивам в моята приятелка на горния етаж да се успокоя и споделя на чаша червино вино и се връщам Божидара посиняла от рев незнайно защо Rolling EyesСядаме да вечеряме и сеньора нещо ми се омилква,аз така Shocked и му казвам
"Абе,Жоре как не ми организираш някой Спа-уикенд?Виж сега и пари имаме и бавачка имаме,абе само остава да ме изненадаш.
Жоро:Какво е това,бе?Как искаш да ти организирам нещо дето него и знам какво е Mr. Green
Аз:Знаеш ли какви хотели има 37 градуса,топло,по къси ръкави и гащи ще ходим.
Жоро:На лято ли са тези температури?
След този диалог ми стана ясно,че ни спа ,ни ма ще видя Mr. Green
Още нещо се сетих за моя мил сеньор-Божа тази сутрин ми каза първо
"Мамо,ти си голяма майка" и Мамо ти си дама"-това второто го знае от баба си,ама не насочено към мен.Коментара на баща и за първото беше,ами то си вижда ,че си двойна що се сърдиш Twisted Evil
Ако,това го изчете някой , Crazy

След като разгледах всички снимки и прочетох всички коментари за партито и семеен скандал бих изтърпяла да бъда с вас и прекрасните деца.Излишно е да казвам,че всички деца са прекрасни и уникални по своему/няма да конкретизирам за да не изпусна някое дете/,а майките са прекрасни.Даниеле оглавява класацията за най-финна бременна,а аз безапелационно я печеля в тежката категория.Кака ви Ира е направила страхотна изненада.Бъбълче,изглеждаш страхотно Hug

Гичо,ще ме прощаваш,ама аз уж съм клюкарка,обаче не знам защо не помня как се казваш?
Съжалявам,че Жоре е случил на нелоялен работодател дано все пак да му платят PraynigЧестито за листовките.Сега ти желая и една колица Hug

Галя,много хубав гардероба.Пожелавам ви само хубави моменти в обновения дом Hug

Варненки вие парти щяхте да правите Rolling EyesВифчо,дано Макси бързо да се оправя.

Айде туй от мене,че ще пукна от яд,че ми изгониха Илияната от ДС.
Хубава вечер!

# 122
Леле Сиска, голям екшън при вас, посмях се от сърце Mr. Green (на твой гръб, няма спа, няма дявол Laughing)
 Ето и малко снежни снимки от Вегас:
 Кактус и сняг!!!

Снежната ни нова къщичка! С баба си!

Направихме си и снежен човек!

# 123
Аз чета на прибежки, че ме чака един куп за гладене и една пералня за простиране, но само да напиша - Смайли  - снимката ти с Йони и снежния човек е много трогателна. Точно това е мечтата ми за семейно щастие - малка къща, пред която децата да могат да играят спокойно.  При нас уж е нещо подобно, но не е това.

А Сиске - направо резервирай спа-то и покани мъжа си там по случай Свети Валентин.  Но не се знае до колко ти ще се възползваш от него. Нали бременните не трябва да влизат във сауна, басейн, да не са на много топло и тн.

Лека бременност и дано Божа да не ви изправя косите повече така.

# 124
Здравейте отново!

Смайли, истински сняг ли имате...? А колко градуса е през деня? Много странно...

Забравих да ви споделя най-добрата новина за мен.
Марти е приет в една детска градина в Дианабад - много съм щастлива!!! Малко ми е далече, но все пак е нещо.
Сега започваме с изследванията и най-вероятно ще е в 1-ва група, понеже директорката се впечатли какъв философ е...
Още една новина - имаме си котка. Днес стоеше пред вратата като се прибирахме от детската градина и като отключих влезе вкъщи. Нахранихме го и каква игра направиха с Марти - умряла съм от смях. Проверих го за бълхи-няма, купих му тоалетна и гранулки, но утре ще отидем и на ветеринар да го прегледа и да го обезпаразити. Много е сладко - на около 3 месеца е - изглежса чисто и домашно. Някой сигурно го е изхвърлил... Дано да свикне с нас иначе ще трябва да го направим селянче - при дядо на село  Laughing

Приятна вечер и наздраве на Гичо!

# 125
Сиска, явно губиш форма в клюкарстването  Mr. Green Маги ми вика мама-Гиги, по паспорт съм Ангелина, а домашните Гинче или Гичо. Избор голям  Laughing. Направо ти съчувствам за случката с адреналинката   Hug Но много ти завиждам за това със съседката. Много ми липсва това от живота в апартамент ( то май си е само това ) . Да ида по пантофи и да се наклюкара със съседката, най-вече когато съм била бясна на Жоре.
Люба, чак сега видях и пробвах неуспешно да изпрая картички за протеста, нещо компа ми сдаде багажът хептем, не отваря страници и адреси. Утре ще опитам пак  Peace
Шуши, много се радвам, че са приели Марти. Наздраве и на теб и лека нощ от мен! Hug

Последна редакция: пн, 15 дек 2008, 23:57 от gi4o_pi4o

# 126
Гичо, не съжалявай, то май само Сиска я е споходил късмета с млади комшийки. Ако си в нашия блок - пълно е с бабки и като излизам само гледам да не ме заприказват че отиде да дойде...

# 127
Най-после разгледах снимките от Коледното парти и мога да кажа, че всички сте прекрасни.
Галюшана, харесва ми и гардероба и портмантото.
А снимките на Смайли са като в приказка.
Аз вече чакам коледните подаръци да пристигнат. Радвам се, че ги имаха в наличност.
Днес активността е много слаба тук.  Naughty
Лека вечер на всички.

# 128
 Шуши, зимата по принцип е много мека, за първи път виждам истински сняг, падна температурата до нулата последните дни. Но ето на днес е вече +8 и няма помен от снега. А интересното е, че на центъра и следа от сняг не са видели, ние живеем по на високо, накрая на града и разликата винаги е 5 Ц Rolling Eyes Но пък и през лятото ни е по-хладничко.  Sunglasses Аз като ходя на работа по нощите си е доста студеничко, межди +5 и 0 . Аз на жега нося, но на студ не, за това си ми харесва климата тук Mr. Green Зимата е кратка и не е чак толкова студено, та е поносимо  Party

# 129
  • Varna
 Не мога да повярвам - май всички в къщи спят -/Трите Б/ Бети батко и и баба им.
   Обаче май и в темичката всички спят Thinking

# 130
  • Пловдив
Момичета, да ви почерпя - вече съм одитор  Blush bowuu

Това беше причината да не мога да дойда в събота на купона с Ирка, но много бях притеснена за изпита  Embarassed

Сисе, много се радвам, че ще имаш втора принцеса  Hug И на мен ми се ще второто да е момиченце живот и здраве  Laughing

Днес Кали са посрещали в яслата дядо Коледа и им раздавал подаръци, а в четвъртък е празненството с родителите и ще ги гледаме мъниците как рецитират  Heart Eyes
В неделя пък е пловдивското форумско парти, абе много тежка седмица  hahaha, особено като прибавим и моят банкет в събота  Mr. Green

# 131
ЕЕ змейко-честито,това е голяма новина   bouquet  bouquet Браво на теб,възхищавам ти се  Peace
Честито на патерица на Ръш   bouquet Много здраве ,щастие и късмет!!
Ирка -разбрах ,че е спретнала супер изненада  Crazy Party браво на нея,може да спечели в категория "Изненада на годината"!!  Laughing

Аз бях в събота до Румъния/Букуреш-Икеа/  и съм изтървала  цялата тема Rolling Eyes

Къде се гласува ,че не ми стана ясно..
Ани-Дидо да ти е жив и здрав,все така да се грижи за теб и Ивко   bouquet

Сисе-честито ти розова новина,а защо не си останала за партито??

Ще дочета темата и ще пиша пак .

# 132
  • Плевен
Привет!
Аз набързо, че съм мноооооого гроги.
Момичета много ми хареса Коледното парти (ама много кратко беше). Галя специални благодарности за организацията   bouquet.

Имарче, ще ви визитирам пак и този път по късна доба, само че другата година  Mr. Green.

Ирка  Hug, страхотна изненада направи. Аз направо онемях като разбрах , че си на партито. Ще ви очаквам на наша територия.

Благодаря много и на фотографите, че ние от бързина не си взехме фотото от колата.

Впечатлена съм от всички малчугани, които успях да видя. Много пораснали и красиви деца ( да не отварям приказка пък и за мамите - коя от коя по-готини ). Недка е в страхотна форма. Хубавото е, че е загубила само килограми, а страхотното й чувство за хумор е все така на ниво.

Иска ми се още да попиша, но очите ми се затварят. Днес за мен беше един дълъг и много изморителен ден, Незнам Тери как ме търпи...надявам се Дядо Коледа да ми донесе почивка  santa2.

Отсега си давам предложение за една пролетна среща с преспиване разбира се, за да се наговорим на воля. Ще ми се да се съобразим и с термина на Сиска , за да се насладим и на нейната словоохотлива компания  Simple Smile.

Змейко честито ти одиторство   bouquet!

Лека и мека нощ от мен!   smile3524

# 133
Миленка, честит взет изпит! Пожелавам ти много коректни фирми, които да заверяваш!

Аз отивам да спя, че досега украсявах сурвакница за Макси - утре им искат в училище и той ни каза доста късно. 

Но преди това искам да ви почерпя с една подредена маса от НДСВ (това намерих в този час в интернет). Всеки да си взима каквото обича - днес Макси става на 7 год Simple Smile

# 134
  • София
Ели, да ви е жив и здрав батко Макси, да расте все такъв красавец, много да ви помага и радва!

Миленка, ЧЕСТИТООО, много се радвам, когато една жена успява да съвместява майчинство и професионална реализация и да върви напред. Все така! Heart Eyes
Дано сега ти остава повече време за нас, защото липсваш осезаемо... Praynig

Отсега си давам предложение за една пролетна среща с преспиване разбира се, за да се наговорим на воля. Ще ми се да се съобразим и с термина на Сиска , за да се насладим и на нейната словоохотлива компания  Simple Smile.

А с моя термин няма ли как да се съобразите...? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт