® E-bay - тема 18

• 38 181
  • 851
  •   1
Отговори
# 825
Мерси, момичета  Hug!

# 826
# 827
момичета,нова съм и някои неща още на са ми ясни-когато пратката е от Англия и минава митница, бави ли се повече от обикновено?

# 828
момичета,нова съм и някои неща още на са ми ясни-когато пратката е от Англия и минава митница, бави ли се повече от обикновено?

Пратките от Англия не минават митница. Само тези от страни извън Европейския съюз.
Пратките от Англия ги бавят Български пощи. Една дойде в кварталния ми клон 2 месеца и половина след като беше пристигнала в София.

# 829
здравейте, мацки...
нямам си и понятие от англ. език, но пък си харесах мн неща от сайта Rolling Eyes 
интересува ме, има ли бургазлийка сред вас, която да поръчва от ибей и да ми поръча някои неща. моля да ми пише на ЛС, че не преглеждам форума редовно. Blush

# 830
  • някъде
здравейте, мацки...
нямам си и понятие от англ. език, но пък си харесах мн неща от сайта Rolling Eyes 
интересува ме, има ли бургазлийка сред вас, която да поръчва от ибей и да ми поръча някои неща. моля да ми пише на ЛС, че не преглеждам форума редовно. Blush
Ами прегледай го,ще разбереш доста неща Peace

# 831
здравейте, мацки...
Писах ЛС.

# 832
за едно и също яке двама различни продавачи ми искат много различен шипинг,единия 15$ другия a little expensive 45 $  Mr. Green ето на такова съм хвърлила око

отдавна съм ги харесала,дали ве4е някои не се е сдобил с такова да каже мнение newsm78

Последна редакция: нд, 28 дек 2008, 16:50 от мама * Миа *

# 833
Според вас какъв шипинг могат да искат за ето това чудо?
Продавачката не ми отговаря,а обърнах всичко( и другите и-беи) и само тя го продава

# 834
Здравейте!
Може ли да ми предложите продавач на дегитални фотоапарати които са на добра цена и са с необходимите кабелчета  Blush
Много благодаря!!!

# 835
Според вас какъв шипинг могат да искат за ето това чудо?
Продавачката не ми отговаря,а обърнах всичко( и другите и-беи) и само тя го продава

пате дай линк към продавача плссс Praynig хареса ми също за мойта кайсиика

# 836
Севастократорке,ти ли си? Grinning newsm78
Ами само една и е.Частен продавач е. http://cgi.ebay.co.uk/MOTHERCARE-EXTREME-3-IN-ONE-RIDE-ONE-EXCEL … %3A1%7C240%3A1318
Не ме наддцаквай,моля те. Praynig
Но нещо много ме учуди.В България тази марка е Oko Italtrike,а в e-bay го водят Mothercare.Явно е нещо като Peg Perego и Mamma`s and Pappas. newsm78

# 837
si bene madam... bowuu  bouquet
ако е англ.ибей - мога да помагам за Англия,роднини имаме там Flutter

# 838
Леле,толкова време под прикритие.Ах,ти!
Да,от английския е. Peace Бидвах,да видим какво ще стане.Иначе ако си търсиш количка имам един Зап за продан,ако спечеля това. Laughing

# 839
Леле,толкова време под прикритие.Ах,ти!
Да,от английския е. Peace Бидвах,да видим какво ще стане.Иначе ако си търсиш количка имам един Зап за продан,ако спечеля това. Laughing

C Buggster съм и съм много доволна,но това колелце дето го показваш става за къси разстояния из махлата
наддавай смело,насреща съм bowuu

Общи условия

Активация на акаунт