Отговори
# 120
  • Добрич
o,ама аз неискам да ви пришпорвам за нещо ,момичета..проссто си мислех ,че са ви подредени нещата кое,как кога горе-долу и в този ред,ако наистина имате нужда от помощ,както сте написали за дасдено нещо бих ви помогнала............За мен нещата поне за седмица наред са ми в главата,,мислих ,че и за всеки нормален човек е така Rolling Eyesи затова и питам кое --как/ама то вие щом незнаете какво ще правите... Hug
Днес излязохме до центъра..ужас какъв вятър беше точно там където ще е базарааа..Май наистина ще се разваля времето ,което е нормално.Simple Smile
лека вечер Hug

# 121
SISOLITA,няма как да си плануваме нещата при положение,че не знаем с какви пари ще разполагаме.
Ориентира ли сме се долу-горе,но още не можем нищо да кажем със сигурност.

# 122
За мен нещата поне за седмица наред са ми в главата,,мислих ,че и за всеки нормален човек е така Rolling Eyesи затова и питам кое --как/ама то вие щом незнаете какво ще правите... Hug
Сисе, при тези работи, знаеш, не ни е за пръв път, нещата се променят в движение...Важното е, че ти искаш да помогнеш и когато се наложи и ако имаш възможността за момента ще се включиш.... Hug...Незнаенето в случая е това, че в зависимост от приходите ще се направят подаръците. Като видим колко средства имаме ще решим как да ги разпределим...

С Мари сме писали заедно Wink

# 123
доибро утро момичета да сложа и аз една сутрин кафенцето  food010  food010 kaffeetrmker_2

# 124
това  са последните свещници които направих  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=190924&pid=9376559 .искам да попитам трябва ли да опаковам свещниците,защото ми е доста трудно

# 125
  • Добрич
ОК PeaceРазбирам ви:))))))Дано всичко мине успешно и този път Hug

# 126
Днес пък никой не пише, незнам защо.
Да ви почерпя

Че днес си имам рожденник!

# 127
Ми не пишем,чакахме почерпка Laughing
Да ти е жив и здрав рожденика!И много,много да те радва!

# 128
  • Добрич
Честито ти рожденник , Арчи! Да Ви е жив и здрав малкия, вече голям Радо!

Утре съм си в къщи, ако някой има нужда от помощ да свирка. Креми, утре очаквай обаждане.

# 129
арчела   честит ти рожденник да ти е жив и здрав и много,много да те радва  bouquet

# 130
Честит Рожден Ден на Радо! Жив и здрав!
Арчела,   bouquet

# 131
Арчелка честито ви рожденник !Да ви е жив и здрав!

# 132
  • Добрич
Честит рожден ден на Ради!!!
Да расте здрав, щастлив и весел!

# 133
аr4ela   честит ти рожденник да ти е жив и здрав и много,много да те радва !!!

newsm59 newsm38  bigdance2  ura Tada  с малко закъснение  doh

# 134

Общи условия

Активация на акаунт