Отговори
# 135
Добро утро LaughingХайде на кафе Laughing

Спорна седмица Peace

# 136
  • гр.Добрич
Mari, мерси за кафенцето.

Арчела,да ти е живо и здраво момчето.  bouquet

Вече съм си в Добрич.

# 137
  • Добрич
Добре дошли, Дори  Simple Smile

Мари, мерси за кефенцето, днес не можах да пия с вас  Sad

Гадничко временце, а?  Sad Този път, май прогнозата ще я познаят, за съжаление.

Плаката е в процес на изработка. Каква е идеята за него, къде ще го слагаме?

Утре, който мисли да носи стока в къщи, може да го направи по всяко време - майка ми е в къщи и ще приема продукцията.

Ето още някои от нещата, които правим, снимани /защото има и неснимани  Crossing Arms/

# 138
Кеми браво!  bouquet
Аз не знам за плаката - както минала година да е провесен на масата? newsm78
Аз може ли донеса сурвакниците в четвъртък сутрин -ще са готови и за утре , но ме притесняват, че трудно ще е пренасянето им(  ама както кажете ). Hug

# 139
Имам уверението на едни мацки, че ще приготвят по нещо за базара, но за утре едва ли ще успеят. Ще имам грижата да ги донеса.
Плаката може да си е на стойка пред масата, ако имаме стойка де Thinking
В колко часа да кажа на Силвия да дойде пред ресторанта?...ще се помъча и аз да изляза от работа, поне да помогна с нареждане. Как го виждате като организация?

# 140
Кеми,нещата ти са супер,както винаги Hug
Плаката някъде по масата да се вижда.
За организацията не знам  newsm78,но потвърждавам,че  на мен можете да разчитате за изнасянето на стоката в четвъртък и петък да към 11.00-11.30 часа.

# 141
  • Добрич
Аз предлагам в 10 часа.

Плаката може и черно-бял да бъде. Незнам още. Но в последния момент трудно става. И сигурно ще е на А3, ако не мога да измисля нещо друго.

# 142
Аз ще се завъртам в обедната почивка.

# 143
Четвъртък и петък и аз съм на линия от като се изкарва стоката до към обяд някъде. Peace

# 144
  • гр.Добрич
Явно в деня на базара, всеки ще си носи стоката.

# 145
Кеми всичко ли да нося в деня на базара или само сурвачките или всичко утре? Както ви е удобно така ще направя!
А от вас кога мислите да се пренася стоката?Към колко часа ?Ако е след 9 ще дойда да помогна!

# 146
  • Добрич
Краси, както ти е удобно, така направи. Аз нямам претенции.

Мисля в сряда вечер да занесем всичко, което имам събрано в склада, но дали ще стане, все още незнам. Ще намерим превоз. Сутринта съм на работа и няма да мога да пренасям, но ще отида на мястото.

Който иска направо в четвъртък на място - ОК. Но пак казвам утре в къщи има човек и ще можете да оставите, който, каквото има.

# 147
  • гр.Добрич
Няма ли да се съберем, за да се уточнят нещата? Ако е така, поне да се знае къде и в колко часа можем да оставим стоката.

# 148
Пратих съобщението до медиите. Ослушвайте се Wink

# 149
  • гр.Добрич
Кеми, нали и миналата година моите плакати бях черно-бели, но на цветна хартия. Копирах ги в Офис1.

Боре, бравос.

Аз още не съм намерила подходящи опаковки за всичко, но се надявам да успея да изляза днес и да приключа с всичко.
Имам целофанени торбички с размер 15-20, така че ако на няой му трябват мога да ги донеса със стоката.

Общи условия

Активация на акаунт