Отговори
# 150
  • Добрич
Кеми, нали и миналата година моите плакати бях черно-бели, но на цветна хартия. Копирах ги в Офис1.

Бях го забравила, макар че имам запазен 1 плакат  ooooh!
Ще видя днес какво ще свърша.

Бори, ослушвам се  Laughing

# 151
Красотинка е уредила въпроса със склада на стоката. Който отива в ресторанта, да търси Теменужка. Тя държи ключа от склада и ще отвори да се прибира стоката. Хубаво е който направо там ще я носи да е опакована и с цени.
Днес забравих да се обадя на Силвия Crazy, но за утре съм си заредила алармата Mr. Green...Ще се помъча да изляза от работа, за да съм там на откриването. Дано повече се съберем.

# 152
Еееее, ама голямо затишие... Confused

# 153
Работим , работим -поне аз (довършвам сурвакници) , че и за утре имам работа.

# 154
  • Добрич
Хайде на кафенце

Плакатите са готови, не са идеални, но в последния момент - толкова.

Сборен пункт - утре сутринта, 9:45 ч. пред Добруджа.

# 155
Добро утро!
Кеми,благодаря за кафето  bouquet
Сборен пункт - утре сутринта, 9:45 ч. пред Добруджа.
Там съм Peace
А,  плакатите няма да ги продаваме,че да са идеални.Колкото толкова Laughing

# 156
  • Добрич
Добро утро Hug

Благодаря за кафенцето , Кеми  bouquet

Момичета, стискайте ми палци, днес ми излиза епикризата, ако всичко е наред и аз ще съм с Вас на откриването Peace

# 157
Кеми благодаря и аз за кафенцето!  bouquet
Важно е да имаме плаката и да знаят хората за какво е всичко ! Peace
Утре съм там сутринта! Wink
Диди стискам палци ! Peace

# 158
Здравейте и от мен Wink
Да попитам дали няма някой голям прозрачен найлон, да се подсигурим за евент. дъжд...То как ли ще го закрепим newsm78. Понеже мястото ми се струва ветровито и ако вали дали няма да мокри на навътре newsm78
Ще дойда и аз утре.

Диди, всичко ще е наред Hug

# 159
Диде Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Успех на базара, момичета!

# 160
Здравейте,
Лек, спорен и успешен ден на всички момичета, пишещи и не пишещи.  Утре в 9.45 часа ще бъда пред р-т "Добруджа".
Надявам се,  и  времето  да бъде благосклонно към нас.
Поздрави.

# 161
  • Добрич
Да попитам дали няма някой голям прозрачен найлон, да се подсигурим за евент. дъжд...То как ли ще го закрепим newsm78. Понеже мястото ми се струва ветровито и ако вали дали няма да мокри на навътре newsm78

И аз си мислех за найлони  newsm78
Ако има някой, нека да донесе.

ДидеPraynig

Мамо Цоци, благодарим  Hug

Хайде помегнете с текст за стикерчетата, които ще придружават покупките. Нищо не ми идва на ум  Embarassed

# 162
Хайде помегнете с текст за стикерчетата, които ще придружават покупките. Нищо не ми идва на ум  Embarassed

Единственото по-различно от миналата година, което ми хрумна е мотото, което измислих за прессъобщението..."За повече топлина в душите ни"
Другият вариант е пак да се изпише, че със закупуването на продукта помагаме на дете в нужда....да не е както мисли Красотинка за изтъркана фразата "неравностойно положение"...

# 163
Диде  Peace
Момичета за какво ще се ползва найлона за завиване на масата или като навес.
Имам нещо в предвид,за това питам Laughing

# 164
  • Добрич
Mari, за завиване на масите евентуално, при силен вятър.

Бори, аз исках да е нещо по-различно от миналата година, затова се мъчих да измисля, но нищо не стана. Ще изчакам до довечера, на някой може да му хрумне нещо.

Общи условия

Активация на акаунт