Ноемврийчетата наши слагат коледни украси - 23 тема

• 17 471
  • 308
  •   1
Отговори
# 195
  • Gabrowo->Sofia
Честита Нова Година, на всички ви желая много, много здраве и приятни емоции!

# 196
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, момичета! Много здраве, покорени върхове и сплотено семейство   bouquet

Ние си изкарахме една прекрасна семейно НГ в къщи  Grinning Бяхме си само тримата, сготвихме си, гледахме едно готино филмче и после друсахме хорца в средата на хола след 12.00 по желание на малката въшка. Легна си към 1.30 чак, а родителските й тела посрещнаха зората  Wink

микки, децата са големи сладури. Малкия как го спретнахте с тази носия! Страшен е  Heart Eyes

Бубе, на мен не ми отваря снимките  Sad

Олгарита, прекрасна е малката- пу, пу. Да ви е жива и здрава и само радости да си носите взаимно!

Днес е първия работен ден- дано вас не ви мързи колкото мен и да сте с добре заредени батерии и готови за нови предизвикателства   bouquet

# 197
  • София
Истината, Милейди, е че ни мързи!

Честита Нова 2009 година!

# 198
Елспет, ужас! Значи не съм сама в мъката си  Laughing

А сега пак едно въпросче, че отдавна не съм ви питала нищо- Като миете косите на госпожиците слагате ли някакви балсами, кристали и прочие (и изобщо има ли детски такива)?

Последна редакция: пн, 05 яну 2009, 21:17 от *MILADY*

# 199
Че ни мързи - мързи ни  Laughing Хубавото в моя случай е, че нямам никаква работа, та си мързелувам спокойно Whistling

Милейди, аз мия единствено и само с детски шампоан. За другите неща има време. На Ади косата е много нежна и тънка и ако почна да и слагам балсами и кристали, хептен ще и залепне за главата  Rolling Eyes Мисля, че е още рано за тези екстри. Какво ще кажат другите мамчета ми е интересно, обаче  Grinning

бубе, и аз не отварям снимките. Опитай пак  Wink

# 200
здравейе,
и ние си бяхме в къщи за НГ, нормална вечер, децата заспаха към 11ч и нищо не разбраха от заря и гърмежи.
Днес Нур с голямо желание тръгна на градина, много и беше мъчно тези дни че няма градината, скучно и е явно с нас постоянно, има нужда от нейната си среда, липсват и.
За косата, къпя си ги само със шампоан, нищо друго. И според мен им е още рано за балсами,

# 201
семпло ЧНГ и от мен. ние бяхме първо при едните баба и дядо в плевен, а за НГ и при другите в русе. в цялото това преселение, първо се разболя камен, а после и пипа, ходихме до бърза помощ /в русе май няма работещ мед. център през нощта, съответно няма и педиатър такъв - доминика, права ли съм/, децата бяха кисели и не се държаха добре, за капак и Т навън беше около -7, така че и разходки не правихме, т.е. съвсем изтрещяха затворени на 60-70 квадрата, и като резултат - никой не успя да види новите ми рокли, които тържествено бях помъкнала с мен. все пак изкарахме кротко и уютно, доколкото ситуацията го позовляваше. поредните подаръци изобщо не бяха уважени. явно децата са презадоволени /и погледнато от един друг ъгъл - слава богу, че е така/
снимките не са много интересни, че са повече роднински и гикачвам в нета заради русенската баба,но все пак: http://snimka.bg/album.php?album_id=325213
някъде на 2ра-3та стр. е тортата ан филков за РД, по средата са медените къщички, а в края е една торта-глобус, дето ми взе здравето - правих я за близка приятелка - на 3ти имаше Рд и помоли това да бъде подаръкът й. голям зор беше, но резултатът не беше отчайващ.
май друго нямам какво да споделям - бачкам си тихо и кротко. и мен ме мързи, но няма как - някои инвестиции трябва да бъдат възстановени, за което трябва ресурс, за което пък се налага да се работи  Rolling Eyes

пп - имате ли си новогодишни обещания?
моите по-скоро са дълъг план с няколко десетки точки из вътре /къде 2/. явно кризата не ми пречи да поставям по-завишени цели. дано процентът успеваемост ме изненада в края на тая година  Mr. Green

# 202
Тази година дори не се сетих да си измисля списъка с целите, които да преследвам. Каквото дойде. Ще му мисля когато ми се наложи. Всъщност има едно нещо, което искам да постигна, и то е да отделям на Ади повече време, защото напоследък наистина съм оставила игрите с нея на заден план и ме гони гузна съвест  Confused

майче, нашата педиатърка има договор с Мобилмед, и когато имаме проблем в извън работно време, ходим в Първа Поликлиника - винаги ни приемат. Иначе има детско отделение в болницата и там също можете да получите помощ при нужда! Дано не ви се налага, все пак!

# 203
e taka де - точно там бяхме. отидохме в спешна помощ. там казаха, че нямат педиатри, и ни пратиха в детско отделение, защото другаде нямало. прие ни д-р Панова. голям пич. много съм доволна и от отношение, и от преглед, и от лечение. в сравнение с тукашните светила, дето са си вирнали носовете до небето и за проста диагноза, познаваема дори от мен, правят фасони и придават важност + съскат и набиват виновност и гузност у родителите, русенските лекари направо ми се видяха човеци!

връщам се пак към фото-рамката. ма много досадно това мойто  Rolling Eyes

# 204
Привет в първият работен ден! По темата за мързела - и аз съм от отбора. Peace
Иначе 4 дена бях в къщи и не си събляках пижамата. Голямо търкаляне падна. На Ники и подариха 15 специални издания на анимации, по повод на което се сдобихме с DVD в спалнята и двете се търкаляхме и гледахме цели 4 дена. Даже и в спалнята се хранихме на поднос-масичка. Супер готино ми беше да си лежа и разговарям с нея, като че ли ми е приятелка - обсъждахме филмите, колко се обичаме.....абе радост голяма.
Относно косата не и слагам нищо освен шампоана, който още не съм сменила. Свършвам плодовият бюбхен и после ще търся нещо ново. Скоро обсъждахме темата, но май нямаше единно мнение за хубав шампоан newsm78. На Ники косата е почти до кръста и вече взе да се заплита и ми се иска шампоана да е подходящ за по-дълги коси, подпомагаш ресането. Иначе за допълнителни продукти мисля, че още е рано - при тях хормоналните баланс е добър и не мисля, че има нужда от подхранване, допълнително изсушаване или омазняване.
За план - никога не съм правила такъв. Карам според нуждите. Спазвам правилото да си изпия новогодишното шампанско на екс (като гаранция) за сбъдване на някое желание, което си намислям. За срамотите тази година изпих шампанското, но забравих да си пожелая нещо. Имам чувството, че толкова много желаех Ники да я приемат на детска градина, че вече нищо не е толкова важно. Въпреки, че всяка сбъдната мечта се замества от нова, та чакам да дойде новата....

Последна редакция: пн, 05 яну 2009, 15:43 от Sissa

# 205
Честита Нова година на всички!Да сме здрави и много щастие и любов на всички!

И ние празнувахме кротко и хапвахме сладко. Алекс заспа преди полунощ ,изпусна зарята .
Новогодишен подарък не получи ,само коледни - няколко.Получи след новогодишен подарък - хареса си кукла"Барби"  в магазина. Направо ме шашна - до  преди дни не им обръщаше никакво внимание.От днес отново е на градина.

Олгарита-много са хубави снимките . Особено тези на които са таткото ,Севима и бебето.

майче- децата са порасли.Нищо ,че Камен се събира все още в кофа - вече има съвсем друга осанка.  Simple Smile 

# 206
Ами не знам какво е станало със снимките. Ето сайта - там са всички - http://good-times.webshots.com/album/569504324uROxMU

# 207
  • Измир
Здравейте!

Бубе, много весели снимки.
Милейди, аз съм доволна от един розов Б бхен с фея на картинката.

Ние още сме в София, но в сряда ще пътуваме.
Севима е обсебена от бебето и на моменти прекалява. С нетърпение чакам да се приберем, за да тръгне на ДГ. За сега най-много ми се отразява недоспиването. Иначе искам да споделя, че противно на повечето майки раждали с второ секцио, аз сега се възстанових по-бързо и болката при мен бе по-малко от първият път.
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9819936
Ето да ме видите и мен как грея  Laughing

# 208
  • София
Добро утро!
Честит празник на всички именници! Да са живи и здрави!   bouquet
Ние още сме си 2 в 1. Вчера бях на преглед, имам 1 см разкритие. Според доки контракциите са ми подготвителни и най-вероятно събитието няма да е тази седмица.
Разгледах всички снимки, много са хубави.
И аз мия косичката на Алекс само със шампоанче.

# 209
Честито на днешните именици! Дълго и със здраве да си носят името!

Сетих се какво щях да пиша....преглеждайки темата видях, че една варненска мама е писала, която отдавна не се беше включвала. Също видях и нова лентичка. Чеситто Hug sunny_777 и пише по-често.

olgarita - изглеждаш чудесно, наистана няма нищо по красиво от бременна жена (в твоя случай вече родила)

Последна редакция: вт, 06 яну 2009, 10:07 от Sissa

Общи условия

Активация на акаунт