Ноемврийчетата наши слагат коледни украси - 23 тема

• 17 467
  • 308
  •   1
Отговори
# 210
  • София-там нейде в западната част
честита нова година на всички  Hug нека всичко хубаво и ценно да запазим и пренесем в новата 2009-та година
честит имен ден на тити на патерици  Grinning
olgarita чудесни сте,а бебка е страхотна   bouquet
микки Ангел е много сладък с носията
Новата година посрещнахме у дома,като през деня се събрахме с децата на кръстницата и падна голяма веселба в батута от коледния подарък.За сега това се оказва успешна покупка,но заема бая място.След това низахме пуканки и ошав на сурвачките за следващият ден.Съответно Емата не спа следобед и едвам изкара до 10,00 въпреки че искаше да види зарята.Не се и събуди като почнаха гърмежите.Ние с Асенчо посрещнахме със скромна вечеря и вино.Пускахме малко конфети от едни пистолети,фойерверки и бенгалски огън  Embarassed Мързела и мен ме е налегнал, а се опитвам и да уча че на 10 и 11 имам изпити.Разходката ни до Рибарица мина чудесно и без инциденти по пътя или разболявания на децата.Снимките са тук http://desytka.multiply.com/photos/album/69/69 Деа за първи път я сложих в проходилка на другото бебе,успя да се ориентира как да се придвижва с нея но не и се седеше много там.Ема е на градина от вчера и отново сме с нова учителка.Нашата излиза в отпуск по майчинство и се надявам да няма повече заместнички.Емата плака много тази нощ не знам дали е свързано Thinking ще се разбере.Разпитвах я как е новата учителка но тя отказа да ми отговори и твърди че няма нова учителка.
Мия косата на Ема само с детски шампоан без балсам,въпреки че по едно време се замисли дали да не взема но се отказах.Много и се оплитат краищата на косата и затова се подстригваме честичко.Препоръчаха ми някакъв спрей за оплетени краища на косата но и него не съм взела.Шампоана който ползвам е или Бюбхен или Хип.

# 211
Здравейте. Разгледах всички снимки. Децата са много пораснали и сладки. И наистина Олгарита, грееш.
Деситка, а тази вила е направо мечта. Можеш ли на лични да ми пуснеш малко информация за нея.
Майче, много гадно, че децата са били болни. От снимите не си личи. Виждам, че и Пипа обича да се занимава с тесто.
И аз искам бебе вече. Сега да видим дали ще стане от раз, както Кити или ще се помъчим повече. Все още съжалявам за аборта и пропуснатата възможност, но пък така трябваше. Само се моля сега всичко да е наред, и да не ме накаже господ за него.
Косата на Кити я мия с папа, от всичко друго я сърби главата.

# 212
Честит имен ден на всички празнуващи днес   bouquet

Деси, снимките са прекрасни- като в зимна приказка са  Hug

Мерси за отговорите за косите. Аз на Яна й слагам по малко от моя балсам за коса на краищата и го плакна веднага, без да й допирам косата до кожата на гърба, правейки това, защото иначе косата й няма ресане после. Как успявате да ги решете не знам. Явно това, че все още ми се свива сърцето да й отрежа къдриците ще ми изяде главата сега  Thinking

olgarita, грееш от щастие и си много красива   bouquet Обаче новата госпожица е още по- прекрасна  Wink  Heart Eyes

# 213
mdaa, така е  Peace

все така къпя децата с А-дерма или мустела. косата на пипа вярно е дълга и начупена, но пък не е кой знае колко гъста /или по-скоро косъмът е тънък  Thinking/, така че нямам проблеми особени с ресането. ако камбата беше девойка, обаче, щях серизоно да го закъсам - супер къдрав, гъста коса, нетърпелив за козметични прояви и т.н. наскоро го подстригах и доста се умъчних - отидоха му къдриците, но до пролетта пак ще е хубавец ненагледен  Mr. Green

милейди - би ли пратила снимка с пипата от срещата - онази, дето е клекнала в тунела и с разперени ръце. много добре си хванала симетрията. направо разкошно  Peace

и да покажа книгата си най-сетне: http://snimka.bg/album.php?album_id=326893

# 214
оле, супер  Peace колко струва?

# 215
ми не знам. на мен ми излезе малко под 40 лева броя и при това не ми таксуваха предпечатната подготовка, защото бях с протекции. хартията е гланцирана, пълноцветен цифров печат, 100 стр. поради тая причина именно казах, че не мога да си позволя да направя подарък на филков повеч еот 20 броя - нямаше как да скрия повече пари, и съответно изданието наистина е бутиково /в който и да е смисъл на думата/. при нас останаха 5 броя - 2 за децата, 2 за нас и 1 за кантората. другите подарихме на роднини и близки авери. сега си мисля да ли да не опитам оня сайт за фото-книгите. акоуспея да разуча програмата, ще пусна 2-3 броя и там, за да видя как ще излязат и накъде да поемам за следващите пътеписи  Peace 

# 216
не, аз кой знае защо реших, че може да се продава. Прииска ми се да я подържа в ръце. Да, време е за следваща дестинация  Peace

# 217
  • Карлово
майче, има един сайт, в който има промоции постоянно,до 120 стр са около 15 долара, няма нужда да разучаваш нищо, ако имаш готовите стр, само ги ъплоудваш, виж в темата за фото-книгите. а тази наистина е страхотна, поздравления! завиждам на Филков за чудесния спомен. пак отворих и попрочетох пътеписа ти в темата

# 218
Честит имен ден на всички. които днес празнуват Ивановден и на тези, които вчера празнуваха имения си ден! Да носите със здраве името си!

майче, книгата изглежда чудесно! Истински разкош, бих казала   bouquet Пожелавам ти да обиколиш света и още много такива книги да издадеш!

Разгледах снимките на деситка, бубето и видях снимката от изписването на Далия.
деси, наистина като зимна приказка изглежда природата! Рибарица съм посещавала само през лятото, но ето че и през зимата е радост за душата престоят там  Grinning
бубе, весели снимки, вдигнаха ми настроението  Grinning Катето е голяма скица и сладурана  Hug
олгарита, излъчваш любов и спокойствие на снимката от изписването! Пожелавам ти да запазиш тази свежест и през следващите няколко месеца (в смисъл да успяваш да поспиваш покрай бебето  Wink )

# 219
Да почерпя за моят мъж тази сутрин със скромно, но пък вкусно творение по случая. Да ви е сладко
Честито и на всички други празнуващи днес! Много здраве и късмет   bouquet

Майче, книгата е СТРАШНА! Виждам, че не си я правила от онези сайтове (мен още ме е страх да се захвана с тях, а така ми се иска). Къде я прави, ако не е тайна  Praynig

# 220
Честит имен ден на малкият Ваньо - да е здрав, усмихнат и дълги години да си носи името с гордост!

Аз също празнувам този ден - майка ми е Иванка! Какво е къща без Иван/ка както казват Hug

маик  - присъединявам се към положителните отзиви - чудесно изглежда книгата и независимо, че не е станала изненадата така, като я бе замислила (отсъствах и неразбрах, когато и как точно я подари на мъжа си и неговата реакция съответно), считам че е чудесно решение. И аз ти пожелавам още много пътешествия да преразкажеш в този вариант Peace

Добре, че почерпките на *MILADY* са само виртуални, че при толкова вкусотии доста бихме наддали. Да ти е жив и здрав мъжа - много, много да те слуша!

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 15:16 от Sissa

# 221
милейди - правиха я в К-реклама. а в К-реклама, както знаем, са едно от най-добрите. и както казах, ако нямах протекции, изобщо нямаше да стигна там  Mr. Green

ЧИД на всички - Иван старши милейдин и Иван младши, дидин!

# 222
Честит имен ден на всички.
Майк мнгого ти е хубава книгата. Много оригинална. Ако има от къде да си купя ще си взема една.

# 223
  • Gabrowo->Sofia
Благодаря от името на Ваньо за поздравите. Той пък днес счита, че само той има имен ден  Mr. Green Нито дядо му Ваньо, нито другите Ваньовци имат имен ден. Обаче аз тайно поздравявам и другите.
Милейди, да ти е жив и здрав Иван. От сутринта само еклери са ми в главата. Поръчах си на Дани и сега го чакам с нетърпение
Сисса, честито и на твоята майка.

# 224
  • Карлово
Честито на малки и големи Ивановци! Приятно празнуване и наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт