нека всичко хубаво и ценно да запазим и пренесем в новата 2009-та година честит имен ден на тити на патерици

olgarita чудесни сте,а бебка е страхотна

микки Ангел е много сладък с носията
Новата година посрещнахме у дома,като през деня се събрахме с децата на кръстницата и падна голяма веселба в батута от коледния подарък.За сега това се оказва успешна покупка,но заема бая място.След това низахме пуканки и ошав на сурвачките за следващият ден.Съответно Емата не спа следобед и едвам изкара до 10,00 въпреки че искаше да види зарята.Не се и събуди като почнаха гърмежите.Ние с Асенчо посрещнахме със скромна вечеря и вино.Пускахме малко конфети от едни пистолети,фойерверки и бенгалски огън
ще се разбере.Разпитвах я как е новата учителка но тя отказа да ми отговори и твърди че няма нова учителка.Мия косата на Ема само с детски шампоан без балсам,въпреки че по едно време се замисли дали да не взема но се отказах.Много и се оплитат краищата на косата и затова се подстригваме честичко.Препоръчаха ми някакъв спрей за оплетени краища на косата но и него не съм взела.Шампоана който ползвам е или Бюбхен или Хип.