Ноемврийчетата наши слагат коледни украси - 23 тема

• 17 464
  • 308
  •   1
Отговори
# 225
Честит имен ден на Ивановците -малки и големи !

майче- Книгата изглежда чудесно!Много е хубава!

# 226
Вчера не ми остана време да влезна да поздравя, че на бързо се изстрелях от София до Казанлък за празника на моите родители и разбира се при Юлиана. Даже на магистралата ме спряха за превишена скорост, но както каза един от полицаиите - с този автомобил и аз бих се унесъл. Виновна съм. Simple Smile
После помагах в приготовленията, че цялата къща се пълни с гости.

Честит имен ден, макар и на патерици на Иван на Милейди - да се радва на все по-голямо семейство и да ви прави все по-щастливи! Heart Eyes
Еклерите са чуднички!! А как беше АКК-то пак да питам, че ми е любопитно!? Wink

Честит имен ден на малкия Ваньо, все така лъчезарен да бъде!

Честит имен ден на семейството на Били и батко Ванко! Да носи гордо името си!

Честито и на майката на адашката и на всички, които пропускам. Wink

маик, книгата, изглежда не като първата ти такава, а като поредната, нзависимо, че познавам отично работата на гореспоменатите. Wink Пожелавам още следващи, ти ги напиши, пък ще им дойде ред..

Много хубави снимки разгледах!
Олгарита, много ви се радвам!

Ние в събота отиваме на ски, дано не ни затрупа..

# 227
да раздвижа малко темата....

Сиси ♥♥  - приятно изкарване в планината

Олгарита - все се каня да те питам мебелите от икеа от къде ги поръчахте?!?

ЕХХО сериозно се загуби май Thinking

# 228
Къде се загубихте всички.
Тук няма нищо интересно. Ходим на работа. Кити е добре. Разиграва бабате си и слушала, но умерено. Laughing

# 229
Здравейте, момичета! За много години!  Hug
Надявам се всички да сте добре. Отивам да чета назад.

# 230
Привет и от мен,

За много години!!! Grinning

Ние преди два дни се прибрахме от БГ. Посрещнахме празниците в приятна семейна атмосфера с нашите. Видяхме се с приятели. Поло се нарадва на снега. А аз точно сутринта на 1 януари след яко драйфане вечерта, се пльоснах на леглото и така до днес все ми се гади при най-малката миризма. Sick
Иначе всичко останало е наред.
На втория ден след пристигането ни при нашите Поло оздравя от веднъж Shocked - спря да кашля, появи му се невероятен апетит и от този момент до сега не е спрял да дивее Crazy Но от утре тръгва отново на детска градина, дано пак не се разболее.
В петък видяхме бебето - всичко си му е наред и 70% е сигурно, че ще е момиче Party Е има и едни 30% вероятност да се окаже момче Laughing При всички случаи ще е мързеливо като мен - чак се притесних, когато след многото побутвания не искаше да помръдне, но видяхме сърцето, което си биеше нормално и все пак съвсем към края на ехографията, взе че се смили над нас и мръдна Grinning Поло чак тогава явно го забеляза и като извика "хохо вижте бебе" ни стресна всички. Crazy
Олгарита, честита ти малка красавица!! И двете на снимките изглеждате страхотно!
Сиси, какви са тези екстремни преживявания при теб Crazy Мен честно казано доста ме мързи да пиша в другата темичка или още не ми е дошла музата Thinking
Макар и на патерици, честито на всички именници!!! Да са живи и здрави!!  bouquet
Ох, *MILADY*, сега видях какви кулинарни изкушения си направила Outta Joint. Ужас, не трябваше да ги виждам Rolling Eyes Изглеждат невероятно вкусни и сигурно са били newsm78

Последна редакция: нд, 11 яну 2009, 20:08 от Pollia

# 231
честита ти девойка, поля. желая да не се окаже момиче. аз все така продължавам да твърдя, че да имаш момиче е чудесна работа. както и да имаш момче, впрочем  Peace

ние сме ок. пипа беше с бронхит по НГ и по повода пи Аб. за първи път в живота си давам противоалергични заедно с АБ - кат че ли съм усещала, че ще има проблеми. 3 дни след като спряхме АБ /след края на лечението сиреч/, тя получи алергичен шок. в петък ми се обадиха от ДГ да ходя да си я прибирам по спешност. имаше страхотен обрив - всъщност, обрив е меко казано - тя беше на петна - боядисана от главата до петите. картинката се украси и със страхотно подуване на места, а на други - цялостно разширяване. ушите й бяха станали като на чебурашка - огромни и щръкнали настрани заради подуването. страшна гледка. е, биха й урбазон по спешност, дадоха ми направление за хоспитализация и в събота на ранина се запътихме към болницата. от там обаче ни върнаха, защото не била чак толкоз серизоно положението, независимо как изглеждаше детето по външни белези + туй било студено /а при вас студено ли е впрочем? снощи у дома бяхме като в дискотека - токът ту идваше, ту спираше. филков казва, че в кантората било така и през деня. как работят така не знам - ужас! да им се не види социалистически руски мурафети. дано се стабилизира скоро тая криза с газа, че ще ни фалира държавичката./
та да се върна на алергията.
изпроводиха ни от болницата, изписаха капки, сиропи и хапчета, и детето вече е добре. днес даже е на ДГ - не планирах да я пускам, но от клиниката казаха, че няма никакво основание да си я държа у дома, защото алергията не била хранителна. та така де. не спахме 3 нощи, пипа беше супер нещастна, мрънкаща и недоволна, камен по повода изяде толкова викове и наказания, колкото по никое друго време - като я виждаше отпаднала и все се вреше край нея като всячески се мъчеше да й навреди, та затуй.
но вече нещата са под контрол.

юка - пиши по-често. липсваш!
еххо - и ти така!

и се връщам към текстовете си. явно световната криза ни най-малко не се отразява /все още/ на развойната дейност на големите марки. дай боже да е така, впрочем. повече работа, повече ресурс  Peace
...
тити - тоя път си редактирам грешките само. токът нали ту спира, ту почва, а като има светлина и турер и бързам да напускам постове и мейли, че не се знае кога ще нисветнат пак. от 9 до11 вече на 3 пъти спираха крушките в илинден. да и се не види руска простотия. а така исках да стинем до русия тая година на екскурзия. няма пък да идем. бойкотирам!

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 11:05 от маик

# 232
  • Димитровград
Здравейте и от нас!!!Честита нова година и честити празници на всички!!!Нека бъдем здрави и щастливи!
Мен ме е обхванала летаргия,заради студа и много нямам какво да пиша.Започнах годината с гангрена на зъб Crazy,Еди нещо не иска да ходи на ДГ след дългата почивка,убеждаваме се по един час,има претенции за  дребни неща.Не иска да ходи,защото и пипали кукуригуто,защото някой си и казал,че е бебе,а тя съответно била голяма и т.н.Питах учителките-няма нищо за притеснение,но продължавам да мисля защо така се противи на ДГ.
Майче,добре,че си давала противоалергични,аз винаги давам капки с АБ.Еди и тя преди НГ беше болна,но не съм споделяла,за да не развалям коледното настроение.Първо имаше сополи и си остана вкъщи,пуснах изследвания-всичко о.к.Неделя я приготвям за градина,сутринта(4.30ч.) се събужда и започва да повръща и веднага на лекар-бронхит+ушна инфекция+лоша хрема,остана втора седмица вкъщи и се оправи,водих я на инхалации.През цялото време е нямала температура изобщо.След десет дни лечение-всичко е наред си мисля,изведнъж вдига висока температура,червено гърло се оказа.Добре,че доктора ни и по празници я преглежда.Гърлото само с чай го лекувах,писна ми от лекарства.Пуснахме пак изследвания и показват,че всичко е добре,но нали първите бяха също хубави,а се разболя,и останах известно време нащрек.Да остава всичко в старата година.
Честито момиченце на Поля!!!
Честита дъщеричка на Олгарита!Да е здрава и послушна!
Сега отивам на зъболекар(пак).

# 233
Добро утро! Да ви пожелая по понеделнишки една прекрасна седмица с повече парно, слънце навън и в замръзналите ни душици никакви болести.

Майче, вие пак големи патила сте имали  ooooh! Радвам се, че всичко се е разминало и вече сте в релси  Hug За работата- радвай се, че я имаш! Ние такова висене не сме висели в офиса от....никога май. Наистина строителния бизнес го закъса най- сериозно май покрай кризата. Та така де- от работа да не се отървеш и ти и мъжа ти в тези времена сега  Wink

Юка, много ми е драго да те видя завърнала се при нас  Heart Eyes

Поля, да са ти честити 70-те розови процента  Hug А за папкането- ми да беше се отбелязала, че си тук- щяхме специално на коремчето да пратим нещо сладичко  Laughing

Къде се загубихте всички.
Тук няма нищо интересно. Ходим на работа.......

Бубе- ти сама си си отговорила за затишието тук  Wink Децата пораснаха, работата ни ангажира, появи се Facebook за някои от нас  Wink

Сиси ♥♥Heart Eyes как си, миличка? АКК-то беше готино- струваше си врътнята определено. Само нещо ми се разрони в средата, когато почнах да го режа, така че догодина- повече алкохол  Twisted Evil
Сега ми предстои проект- торта за годишнината на свекърите- да видим каква ще сътворя...

# 234
ох, този Фейсбук хич не му вдявам, аз пък ще го отказвам Simple Smile

майче, ти да не си се засегнала за редакциите? сакън. Това големи премеждия с Петра, звучи много страшно, тя имала ли е досега от нещо алергична реакция, или шокът идва изневиделица?

канеста, а работата дето каза, че си я почнала, работиш ли я още и добре ли е?

Поля, а какво стана с детската градина на Поло, сменяхте ли?

ние вчера взехме униформата на Деян, като ни донесат и панталона/че готовите му стоят прекалено смешно, до под мишниците/, ще го снимам да видите какъв е ученик  ooooh! не знам какво ходене на градина ще бъде, като мислим всеки месец да пътуваме по 1-2 седмици.

чакай да редактирам веднъж и аз: http://photos.streamphoto.ru/a/7/4/f1db907ebb2917410cf677340362347a.jpg

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 13:23 от тити

# 235
не съм, бря. ама сама на себи си досадявам с това моето многословие- все редактирам, все добавям, все 'говоря'. няма да е лошо да се поспра малко  Wink
не, до сега не е имала алергии, освен атопичният дерматит, който така и не минава, въпреки че пипа подмина заветните 3. планираме някакво тестуване да направим, само че още не съм се зачела какво и що е туй нещо. а и трябва да минат 2-3 седмици, за да се изчисти от сегашното чудо + противоалергичните. май съм чувала, че някое от тестуванията може да отключи допълнителни алергии, но наистина не помня. ще се зачета тия дни като ми понамалее работата.

а как е пагодата там? тук е свил кучешки студ - тая сутрин беше -12.у нас не можем да вдигнем над 19. не че ни трябва, де, ама опитахме една вечер от любопитство да видим какво ще стане и колко можем да затоплим. доближихме 19 и Т спря да мърда. нощем маймуните спят на 15 и да ви кажа /когато не са обринати/ много добре спят  Peace

# 236
а на Деян дерматитът мина успешно в началото на лятото, когато разредих доста къпането и почнах да мажа с нахткерцен на д-р Тайс, еххо ме убеди да го ползвам. Е, предполагаме че и възрастта е имала значение.

пагодата е 12-15 нощем и 25-28 денем. Идеално е, мисля. Къс ръкав и някоя жилетчица да наметнеш при нужда.

# 237
  • Димитровград
Страхотни скаридки!Ммммм,много ги обичам.
Ами работя,да,и на новата и на старата работа.На "новата" ходя само когато имам да нося докИменти.И по телефона да си уговоря срещи.
При нас днес сутринта беше -18 и дойде денят,в който аз да закарам мъжа ми на работа,защото колата му отказа да пали,въпреки новият акумулатор.
При нас пък атопичните петна се появяват,ако се опитам да сменя измиващото средство.И си караме на клоран,от другите се появяват веднага.

# 238
Ехо и ние сме ноемврийче. Все още с памперси.

# 239
Здравейте, Ивелина, ама и вие ли сте с памперси? Laughing шегувам се, раzбира се, кажи още нещо zа вас.
Момичета, как е положението при вас, на мен ми zвучи много страшно това с гаzта...

Общи условия

Активация на акаунт