майче- Книгата изглежда чудесно!Много е хубава!

Пожелавам още следващи, ти ги напиши, пък ще им дойде ред..

Но от утре тръгва отново на детска градина, дано пак не се разболее.
Е има и едни 30% вероятност да се окаже момче
Поло чак тогава явно го забеляза и като извика "хохо вижте бебе" ни стресна всички.
Мен честно казано доста ме мързи да пиша в другата темичка или още не ми е дошла музата 

. Ужас, не трябваше да ги виждам 

,Еди нещо не иска да ходи на ДГ след дългата почивка,убеждаваме се по един час,има претенции за дребни неща.Не иска да ходи,защото и пипали кукуригуто,защото някой си и казал,че е бебе,а тя съответно била голяма и т.н.Питах учителките-няма нищо за притеснение,но продължавам да мисля защо така се противи на ДГ.
Радвам се, че всичко се е разминало и вече сте в релси
За работата- радвай се, че я имаш! Ние такова висене не сме висели в офиса от....никога май. Наистина строителния бизнес го закъса най- сериозно май покрай кризата. Та така де- от работа да не се отървеш и ти и мъжа ти в тези времена сега 

А за папкането- ми да беше се отбелязала, че си тук- щяхме специално на коремчето да пратим нещо сладичко
Децата пораснаха, работата ни ангажира, появи се Facebook за някои от нас
как си, миличка? АКК-то беше готино- струваше си врътнята определено. Само нещо ми се разрони в средата, когато почнах да го режа, така че догодина- повече алкохол 
не знам какво ходене на градина ще бъде, като мислим всеки месец да пътуваме по 1-2 седмици.