Баткото ни е 1 група в градината и общо взето 2 седмици на градина и 2 седмици в къщи болен.
Скукааааааааааа.
Разбира се е и много красив.
Имало вероятност да има лека глухота, но така и не сме минали все още през УНГ, за да проверим. От това може би било изоставането на говора, макар, че той в последно време много навакса и при нашите чак установих, че знае песни от градината и пее
Въпреки, че доста му се говореше на български, с никого не поиска да отрони и една думичка на бг. Единствено тази чест имаше детето на приятелката ми от Ямбол, което беше с година и половина по-голямо от Поло. Установих също, че Поло има известен афинитет към българските деца и като че ли ги предпочита пред френските си връстници
С всички деца, с които се срещна падна голяма игра, а и те също много го харесаха. 

и знае, че няма да остане гладен и жаден. 
ама той говори не малко. Но говори като едногодишно и това го задоволява. Много е странно, не знам дали се разбира. Ето сега рита зад мен и обяснява "има ти", е трябва да огледам, за да ми се изясни, че има три мухи на прозореца. В същото време прави сложна релсова конструкция за влака си и си говори "тоя моть кук, тея колоуи кук".....